silueta de invidiat pentru vara ce vine
-
0 0salut,evelor.Numele meu este elena.Azi am citit postarile voastre referitoare la dieta&co si m-am gandit ca ar fi cam cel mai potrivit moment sa ne apucam de treaba pt un corp frumos.Eu am tinut o dieta ce a avut rezultate...am reusit sa scap de vreo 6 kg....insa nu mi se pare suficient.Si nu vreau sa ma infometez iar...vreau sa ma apuc de ceva sanatos,care sa implice si sport.Si ma gandeam...ca ar fi mult mai ok dar mi-as gasi niste partenere....cu care sa comunic in fiecare zi...si sa ne dezvaluim secretele,si rezultatele.....ce ziceti?
-
'neata, nu cereale fitness ca au zahar .Daca vrei cereale bune si sanatoase te duci frumusel la plafar si iti cumperi.ceri acolo fulgi de porumb fara zahar sau cereale care contin fibre ca alea sunt cele mai bune.Si mult sport ,euy ma duc de 3 ori pe sapt. la sala si este ok, rezultate incep sa apara usor usor(eu am de dat multe kg. din pacate)
-
Eu am luat de la Cora (are si la carrefour)BUITONI parca se numeste, paine prajita din faina integrala(cred ca este italieneasca), si are 380 Kcal/100 gr. si este foarte buna, ma rog , mult mai buna decata bake rolles.Punga contine 40 felii rotunde de paine prajita , are 300 gr si costa 7-8 Ron parca.
Din punctul meu de vedere este mult mai buna si este chiar gustoasa. -
Hellen...eu te sfatuiesc sa nu papi bake rolls pt ca ingrasa...eu m-am ingrasat de la ele ....azi am papatgratar de pui si salata de rosii,castravetzi,ceapa verde si salata .mai tarziu undeva pana in ora 18 pap salata cu ou fiert cred....intre mese creca pap mar..si pe la 19 merg la alergat

Viocris mai bine fara acea painica uscata sincer....ingrasa
Lecsy...se slabeste cu alergatul sincer, dar pe langa eu am mancat si sanatos....am renuntzat la dulciuri,suc si grasimi...a si dupa 18 nu pap
Fetelor cand o sa fie perioada de mentzinere o sa ne mai permitem si ceva bunicel,dar daca vrem sa slabim nu putem sa ne abatem....va pup...si spor la topit sunculitze