silueta de invidiat pentru vara ce vine

•  
    • 15 mesaje
    22 Apr 2009, 15:21
    0 0
    salut,evelor.Numele meu este elena.Azi am citit postarile voastre referitoare la dieta&co si m-am gandit ca ar fi cam cel mai potrivit moment sa ne apucam de treaba pt un corp frumos.Eu am tinut o dieta ce a avut rezultate...am reusit sa scap de vreo 6 kg....insa nu mi se pare suficient.Si nu vreau sa ma infometez iar...vreau sa ma apuc de ceva sanatos,care sa implice si sport.Si ma gandeam...ca ar fi mult mai ok dar mi-as gasi niste partenere....cu care sa comunic in fiecare zi...si sa ne dezvaluim secretele,si rezultatele.....ce ziceti?
  •  
    • 15 mesaje
    22 Apr 2009, 15:40
    0 0
    si...cam care ar fi pasii?pai am de gand sa incerc cu cereale fitness,2 mese pe zi,iar cea de-a treia masa....o supa,sau o salata cu pui...si intre mese....numai fructe.Ultima masa la 7 seara.O ora de sport pe zi(sper).Haideti,fetelor,ca se poate...mancam ca sa traim,nu traim ca sa mancam
  •  
    • 73 mesaje
    22 Apr 2009, 16:25
    0 0
    dar de ce neaparat cu cereale fitness tb sa tii dieta?
  •  
    • 237 mesaje
    22 Apr 2009, 22:31
    0 0
    Hellen eu zik prezent.....
    Eu am 1.64 inaltimesi azi 65 kg....alerg de Luni pana Vineri eu in fiecare seara cam 1 ora...
    hai sa postam aici epapam in fiecare zi, sa ne incurajam si sa vedem rezultatele...esti de acord?
  •  
    • 403 mesaje
    23 Apr 2009, 08:04
    0 0
    'neata, nu cereale fitness ca au zahar .Daca vrei cereale bune si sanatoase te duci frumusel la plafar si iti cumperi.ceri acolo fulgi de porumb fara zahar sau cereale care contin fibre ca alea sunt cele mai bune.Si mult sport ,euy ma duc de 3 ori pe sapt. la sala si este ok, rezultate incep sa apara usor usor(eu am de dat multe kg. din pacate)
  •  
    • 15 mesaje
    23 Apr 2009, 09:42
    0 0
    am ales fitness....ca deh,sunt fitness dar diseara ma duc sa-mi fac proviziile,asa ca astept sfaturi in continuare. Nu vreau sa ma infometez,sa slabesc n kg si apoi sa pun dublu la loc....Vreau sa mananc multe salate....si fructe.Si diseara promit ca ies la alergat
  •  
    • 15 mesaje
    23 Apr 2009, 09:45
    0 0
    doareu21,sunt de acord. Eu azi o sa pap la pranz niste piept de pui la gratar iar diseara i-am spus lu' mami sa-mi faca o salata de-aia buna cu rosii,castraveti,ardei,branza...mmm,yummi... Si intre mese,ca sa nu fac foamea,pe la ora 11 un mar...si pe la 15 un grapefruit.TU?
  •  
    • 1639 mesaje
    23 Apr 2009, 12:54
    0 0
    hellen...dar ce varsta ai de trebuie sa-ti faca maica-ta o salata?
  •  
    • 15 mesaje
    23 Apr 2009, 13:06
    0 0
    21,dar ii am degeaba.....nici salata nu-mi fac APP,FETELE,AVETI IDEE DACA BAKE-ROLLS INGRASA? Cam cate calorii au?
  •  
    • 10 mesaje
    23 Apr 2009, 13:41
    0 0
    da. Bake rolls ingrasa...este paine alba "imbuibata" de tot feluri de amestecuri cu multi aditivi alimentari. au in jur de 600 kcal la 100g din cate imi amintesc eu. in cura de slabire nu sunt categoric recomandati decat eventual ca exceptie.
  •  
    • 15 mesaje
    23 Apr 2009, 13:49
    0 0
    :O nu-mi vine sa cred.....am rontait juma' de punga....convinsa fiind ca e totul ok....offf Nici pufuletii nu sunt buni?
  •  
    • 403 mesaje
    23 Apr 2009, 15:15
    0 0
    Eu am luat de la Cora (are si la carrefour)BUITONI parca se numeste, paine prajita din faina integrala(cred ca este italieneasca), si are 380 Kcal/100 gr. si este foarte buna, ma rog , mult mai buna decata bake rolles.Punga contine 40 felii rotunde de paine prajita , are 300 gr si costa 7-8 Ron parca.
    Din punctul meu de vedere este mult mai buna si este chiar gustoasa.
  •  
    • 1555 mesaje
    23 Apr 2009, 15:22
    0 0
    doareu21 ai slabit de la alergat?
  •  
    • 237 mesaje
    23 Apr 2009, 15:32
    0 0
    Hellen...eu te sfatuiesc sa nu papi bake rolls pt ca ingrasa...eu m-am ingrasat de la ele ....azi am papatgratar de pui si salata de rosii,castravetzi,ceapa verde si salata .mai tarziu undeva pana in ora 18 pap salata cu ou fiert cred....intre mese creca pap mar..si pe la 19 merg la alergat

Viocris mai bine fara acea painica uscata sincer....ingrasa

Lecsy...se slabeste cu alergatul sincer, dar pe langa eu am mancat si sanatos....am renuntzat la dulciuri,suc si grasimi...a si dupa 18 nu pap

Fetelor cand o sa fie perioada de mentzinere o sa ne mai permitem si ceva bunicel,dar daca vrem sa slabim nu putem sa ne abatem....va pup...si spor la topit sunculitze
  •  
    • 15 mesaje
    23 Apr 2009, 15:56
    0 0
    intre mese nu mai pap decat fructe....mere si grapefruit...hai si cate o banana cand e sarbatoare....Si diseara bag abdomene la greu....ca maine am un meci si mi-e sa nu fac febra daca ies diseara la alergat Jos cu shunculitzele
  •  
    • 403 mesaje
    23 Apr 2009, 16:07
    0 0
    ideea este ca e mai buna , faceam o comparatie decat.Eu am punga de 2 sapt. si am mancat 5-6 felii cand a fost nevoie.Nu mananc mereu ca stiu ca nu este buna.
  •  
    • 247 mesaje
    23 Apr 2009, 21:23
    0 0
    No lasa ca nu muriti dintr-un bol de cereale Fitness ..eu cum am slabit 17 kg si am mancat dimineata Fitness?
    Mai rau e cand ne indopam cu inghetata...
    Au si cerealele astea rolul lor pt ca nu cred ca va place sa mancati "fanul" de la plafar..
  •  
    • 237 mesaje
    23 Apr 2009, 21:53
    0 0
    Hellen asha vezi baga abdomene ca sunt bune ....dar ce meci ai??????

Viocris nu am zis cu rautate....e bine ca u te poti abtzine...eu una creca papam toata punga(cel putzin asha cred)
  •  
    • 15 mesaje
    24 Apr 2009, 00:01
    0 0
    meci de baschet am....sunt arbitru:-> alerg o ora jumate pe saptamanadar s-a cam terminat si campionatul....asa ca afara cu mn App,m-am aprovizionat cu 2 pungi de cereale fitness(recunosc,una e cu ciocolata) si laptic semidegresat....abia astept maine dimineatza
  •  
    • 237 mesaje
    24 Apr 2009, 10:58
    0 0
    Si eu mancam cereale. Hellen..imi placeau alea cu cioco...yummy
    Eu am mancat 2 oua fierte cu salata......sa vedem mai tarziu...pupici