buna evelor

•  
    11 Apr 2009, 08:15
    0 0
    ma numesc corina.m am apucat de 3 luni sa mananc cat mai sanatos cu putinta si vreo 2 luni am facut si sport.am slabit 9 kg.insa mai trebuie sa slabesc 5 kg ca sa ajung la greutatea ideala.sincer nu mai am putere si speram ca unele eve sa ma incurajeze si sa mi dea si niste sfaturi suplimentare.mc si astept raspunsuri. v am pupat
  •  
    • 2520 mesaje
    11 Apr 2009, 10:25
    0 0
    Corina, multe felicitari!
    N-am sa te incurajez sa continui uneori avem nevoie si de pauza, poate tocmai de aceea simti ca nu mai poti, ptr ca momentul unei pauze, bine meritate dealtfel!
    Sa ma explic, daca acum continui, vei fi tot mai obosita si fizic si psihic si, chiar daca iti vei atinge scopul final, iti va fi monumental de greu sa te mentii si uite asa yo/yo va fi in floare
    Eu ti-as recomanda sa iei o pauza de o luna , poate chiar doua, si abia apoi sa reincepi cura de slabire. Creierul tau are nevoie sa ajusteze ceea ce-si aminteste despre tine si ceea ce esti azi si ii trebuie timp ptr asta.
    Nu te grabi, greseala asta am facut- o cam toti pe aici si cam toti ne-am regasit in foarte scurt timp cu toate kg inapoi.
    E timpul acum si sa inveti sa te mentii ptr ca altfel, degeaba slabesti.
  •  
    • 7673 mesaje
    11 Apr 2009, 11:05
    0 0
    corina,te felicit pt ambitia ta!
    la fel te sfatuiesc si eu...ia o pauza,dar ai grija ce ,cum si cand mananci
    si eu am slabit vreo 16 kg(cu pastile),dar si cu un stil de viata sanatos,miscare si ....apa plata are un rol fff important
    de cateva luni bune ma chinui sa dau jos macar 7 kg,dar nu mai am nici o putete ,stau cuminte 2-3 zile,apoi o iau razna
    astept sa treaca sarbatorile si ma ambitionez mai tare,poate asa voi reusi,mai ales ca vine vara

o zi frumoasa sa ai si muuulta ambitie!
  •  
    • 99 mesaje
    13 Apr 2009, 10:31
    0 0
    Conti, ea nu tine o cura de slabire, a inceput sa manance sanatos si asta e altceva. Draga mea eu iti recomand sa continui sa mananci asa dar in weekend sa te mai rasfeti putin, adica pana in ora 4 sa mananci ce poftesti dar in cantitati mici. Cunosc pe cineva care face asa si se mentine nu se ingrasa.Bafta!
  •  
    • 2520 mesaje
    13 Apr 2009, 10:38
    0 0
    Daca slabeste, inseamna ca tine cura de slabire si, oricum ar fi, organismul are nevoie de pauza, greseala mea: nu am specificat ce inseamna pauza - mi se parea ca se intelege de la sine ca pauza nu inseamna a se intorce la vechile obiceiuri alimentare ci doar, cresterea sensibila a nivelului de energie, atita tot.
  •  
    • 131 mesaje
    13 Apr 2009, 11:02
    0 0
    si eu la fel. cu un stil de viata sanatos si sport am slabit de la 65 kg la 57-58 in 3 luni.

insa eu nu simt ca nu mai pot continua, ca tine, ci din contra, nu mai pot sa vad in fata ochilor prajeli, grasimi si nici dulciuri.

ma uit la prajiturile de cofetarie si ma minunez cum inainte mi se pareau atat de gustoase si acum n-as pune gura pe ele nici sa ma tai.

trebuie sa gasesti ambitie sa continui, poti sa o iei mai incet si sa treci printr-o perioada de mentinere, iar cand simti ca ai adunat din nou fortele necesare, sa continui cu stilul asta alimentar.
    in nici un caz sa te apuci sa mananci prostii (mai ales dulciuri si fainoase multe) ca te ingrasi la loc si e pacat.
    bafta!
  •  
    • 73 mesaje
    21 Apr 2009, 13:32
    0 0
    Mie asa mi se intampla cu fumatul....eu grasimi nu prea mananc, adica mai deloc, nu imi plac dar la mine la dulciuri e pblema
  •  
    • 237 mesaje
    21 Apr 2009, 22:06
    0 0
    Eu am mai scris am inceput acum2 sapt...aveam 68 kg...acum mamentzin dupa Paste la 65....de maine merg si la alergat de Luni pana Vineri ....mai am de slabitpana la vreo 54 kg
  •  
    30 Apr 2009, 10:00
    0 0
    intrati pe www.tratamente-naturale-chinezesti.ro unde puteti gasi diferite tratamente pentru slabit, tratarea celulitei, cosmetice , plasturi pentru indepartarea punctelor negre, plasturi pentru cearcane, etc