anew clinical - avon
-
0 0a incercat cineva crema anticelulitica? se vad rezultate? dupa cat timp?
-
Anatomic vb, este imposibil ca aceste creme sa aiba alt rezultat decit inflamatie - motiv ptr care dau impresia ca functioneaza ( datorita inflamatiei, primele straturi ale pielii isi maresc putin volumul, ceea ce da un aspect mai fin piciorului, dar celulita e tot la locul ei - asa se explica si "reaparitia" celulitei dupa terminarea tratamentului).
-
bineinteles ca orice crema functoneaza. pt ca e asa cum spune Conti.masajul local, sportul ajuta si ele. numai ca daca mai aplici o crema sau iei ceva pastile, preferi sa le atribui lor meritele.
orice crema anticelulitica ajuta pe perioada de folosire. sunt cazuri in care a inapoi, si arata mult mai rau ca inainte. -
Sportul si dieta/un regim de viata sanatos reprezinta cea mai buna reteta pt slabire-in timp, pt ca nu se obtine relativ repede, din contra.
Totusi, cremele anticelulitice si masajul isi au rostul lor.Fac pielea mai fina si reduce celulita.Insa trebuie combinate cu dieta si sport.
Dar trebuie sa te tii de ele.
Deci cremele anticelulita sunt bune-daca nu ar fi nu ar mai exista atatea tratamente prin saloane si nu ar mai fi atat de cautate.
Eu mi-am lust Geomar in 4 pasi.Am urmat o saptamana inainte de Pasti reteta si vreau sa o reiau zilele acestea.
D-ra Conti, tu cat ai reusit sa slabesti?La ce greutate ai ajuns?