fara pofta d emancare.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
9 Apr 2009, 11:490 0buna..eu am slabit de cateva zile incoace doua trei kg din cauza ca nu am pofta de mancare si vreau sa mananc da nu am pofta..si nu ma doare stomacul ce zice-ti daca as continua asa?...sau cateva mere pe zi eu pur si simplu nu mai pot manca nimic.. voi ce face-ti sa ave-ti pofta de mancare?
-
9 Apr 2009, 13:02Nu ai nici o pb, stai linistita! asa e in adolescenta, unele zile maninci ca sparta, alte zile nu ai pofta de mincare. Acum te dezvolti si la virsta la care esti, se intimpla multe modificari chimice in corpul tau care dau nastere acestor stari extreme.
-
30 Apr 2009, 10:02intrati pe www.tratamente-naturale-chinezesti.ro unde puteti gasi diferite tratamente pentru slabit, tratarea celulitei, cosmetice , plasturi pentru indepartarea punctelor negre, plasturi pentru cearcane, etc
-
26 Iul 2013, 21:18cu pastiele slim&fit am reusit sa tai pofta de mancare. Asta dupa ce am incercat si alte metode bineinteles fara vreun efect. Pe mine m-au ajutat , sper sa aibe efect si la tine
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness