XENICAL??????
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
6 Apr 2009, 09:340 0FETELOR
astept sa discutam despre xenical aici, pt ca nu mai gasesc in toate paginile subiectul.
deci
ce parere aveti
este vreo problema ca nu iau 3 pastile pe zi, ci doar 2?
in rest chiar ma simt bine -
6 Apr 2009, 12:42nu,in niciun caz...doar ca eu zic sa nu te ami "indopi" cu pastile,ci sa slabesti sanatos...o sa fie mai bn asa pt k pot aparea efecte secundare....in rest e ok
-
30 Apr 2009, 10:02intrati pe www.tratamente-naturale-chinezesti.ro unde puteti gasi diferite tratamente pentru slabit, tratarea celulitei, cosmetice , plasturi pentru indepartarea punctelor negre, plasturi pentru cearcane, etc
-
30 Apr 2009, 13:00Eu te sfatuiesc sa nu incerci cu pastile deoarece pot avea reactii adverse cu prea placute. Incearca sa mananci mai sanatos, sa faci sport, tratamente corporale...
-
1 Mai 2009, 11:33Substanta activa din Xenical - orlistat 120 mg, actioneaza doar in combinatie cu o dieta hipocalorica saraca in grasimi.
Am vazut pe net ca a aparut zilele acestea in farmacii un nou produs ce contine orlistat 60 mg ce se elibereaza fara prescriptie medicala..are 80 din eficienta dar mult mai putine efecte adverse. Da o cautare pe google, sunt multe articole despre el.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness