trebuie sa slabesc 20 kg ajutatima
-
0 0buna am numesc teodora si am 20 de ani si am o problema cu kg am 78 de kg si asi vrreae sa slabesc macar 20kg am 1.60 cm si am un baietel de 2 ani si 7 luni si ma chinui de cand am nascut sa slabesc si nustiu ce sa mai fac am facut analizele si nu m-ia iesit pre bine din cauza la kg va rog ajutatima va nultunesc uitati si is de messenger al meu .............ghionea_teodora@yahoo.com ..........va multumesc
-
e a "n" a oara cand o spun pt ca am testat pe mine insami,ia cartea "ma hranesc deci slabesc" am vazut zilele trecute ca a aparut cadou la revista Felicia.Mai intai citeste o si incearca sa retii exact principiile acestui regim iar apoi daca esti hotarata tine-l,ti l recomand cu toata increderea-ma refer la regimul Montignac,am uitat sa precizez.
Nu am nici cel mai mic dubiu ca daca l vei tine corect vei slabi 4-5 kg pe luna iar la toamna vei fi asa cum iti doresti .
Succes!
Sunt pe forum cel putin doua eve care iti pot confirma asta...apropo va pup pe amnadoua ,nu va mai vede omul pe aici
-
Regimul Montignac e foarte sanatos si foarte corect dpdv nutritional. Am cartea in format electronic, dcaa o doreste cineva, va rog sa-mi dati adresele de mail la care sa v-o transmit. Acum 9 ani cand am slabit 12 kg aceasta carte nu era popularizata la noi si nu am putut beneficia de sfaturile bune, am folosit pe post d einspiratie o alta, scrisa de Demis Roussos, care m-a motivat foarte foarte mult. regimul lui Demis respecta insa, asa cum am constatat ulterior, fix principiile alimentatiei de tip Montignac