dieta Nicoletei Luciu

•  
    • 114 mesaje
    2 Apr 2009, 11:22
    3 2
    Ce parere aveti de aceasta dieta?
    O tipa a tinut-o si a slabit 1kg pe zi, fara sa se infometeze.Cred ca merita incercata.Voi ce ziceti?
  •  
    • 2342 mesaje
    2 Apr 2009, 11:44
    3 0
    In ce consta dieta asta.
    Dar sa stii ca eu cred ca Nicoleta a facut si liposuctie ca nu dadea jos atatea kile. O mai fi facut si masaje celulitice si sport si alte chestii.
  •  
    • 114 mesaje
    2 Apr 2009, 11:51
    4 0
    - Supa de pui, fara cartofi sau taitei
    - Compot de mere, fara zahar
    - L-carnitin, un supliment care este consumat de sportivi si ajuta la arderea mai rapida a grasimilor.Nu se ia daca nu se face sport.
    - Foarte mult sport.
    De cate ori ti-e foame, bei compot de mere.
    Tipa care a tinut dieta Nicoletei, nu a luat l-carnitin, dar a facut sport: 10 min de stepper in prima zi, pentru ca mai mult nu rezista si totusi a slabit 1 kg /zi.
  •  
    • 1352 mesaje
    2 Apr 2009, 12:21
    1 1
    Nici o dieta dezechilibrata si in care slabesti repede nu merita incercata.Iti slabesti inutil organismul si cu cat slabesti mai repede,cu atat te ingrasi mai repede dupa ce revii la un regim alimentar normal.
  •  
    • 99 mesaje
    2 Apr 2009, 12:48
    1 2
    Dap, asta asa este. Slabesti 1 kg pe zi poate primele 3-4 zile, dar cam atat, nu cred ca daca tii 20 zile slabesti 20 kg Iar dc le slabesti intradevar, e nesanatos si le pui la loc la fel de repede.
  •  
    • 2342 mesaje
    2 Apr 2009, 12:52
    1 0
    A perdut foarte multa apa.
    Oricum nu prea cred in dietele vedetelor.
    Ele mai fac si alceva in afara de dieta aia. Au antrenor personal cu care fac fitnes in fiecare zi. Am de gand sa ma duc si eu la o ora de fitness sa vad cum e.
    Eu am cunoscut pe cineva fare era antrenor si avea cateva vedete pe care le pregatea special
  •  
    • 116 mesaje
    2 Apr 2009, 14:20
    0 0
    Posibil sa fi tinut si dieta. Sigur a facut si sport. Dar ceea ce OMITE sa se spuna este ca a facut 2 operatii.
    Sursa sigura,care lucreaza in pro

ma deranjeaza ipocrizia,atata tot
  •  
    • 114 mesaje
    2 Apr 2009, 15:09
    1 0
    Cred ca singurul motiv pentru care s-a ingrasat atat in timpul sarcinii, este ca a retinut apa in organism.Astfel, ar fi explicabil de ce a slabit atat de repede.La fel am patit si eu, desi nu luasem in greutate decat 17 kg, dupa ce am nascut, mai aveam 4 kg de dat jos, iar bebele a avut 3700 grame, deci restul APA!
    Sigur minte, cand spune ca nu are vergeturi si celulita.Eu am ramas cu un mic verget pe burta si am avut aproape cu 30 de kg in minus gravida, fata de ea si m-am uns pe burta tot timpul, numai cu creme de calitate.De fapt, tine de elasticitatea pielii.
  •  
    • 2520 mesaje
    2 Apr 2009, 17:41
    0 1
    Nicoleta L. nu a fost grasa in viata ei, mai mult, a facut sport intotdeauna.
    Nicoleta L. este foarte motivata sa reintre rapid in firma ptr ca ii depinde cariera de asta.
    Nicoleta L. nu are pb. de alimentatie de nici un fel.
    L-carnitina - ajuta la intarirea muschilor (nu face nici o ardere de grasimi).
    Se poate sa nu aiba vergeturi si nici celulita - mai cunosc cazuri, nu e nimic iesit din comun mai cu seama la femeile care au facut sport, au avut muschii abdominali bine dezvoltati.

Ideea este ca, dieta asta a functionat la ea ptr ca are in spate toate cele mentionate, cineva care vine de citiva ani cu kg in plus, nu va reusi cu dieta asta, nu are disciplina necesara ptr a se mentine (Nicoleta a avut aceasta disciplina toata viata ei).

In timpul unei diete de acest gen, scade rata metabolismului ptr faptul ca, odata cu grasime, se duc si o parte din muschi si muschii sint cei care consuma energie - ridica rata metabolismului, chiar si in repaus.
  •  
    • 306 mesaje
    2 Apr 2009, 20:46
    1 0
    nicoletea luciu are probleme cu greutatea sau mai bine zis a avut dintotdeauna... are si o liposuctie la activ ( inaintea nasterii) ...mamanca mult iar apoi cateva zile se infometeaza....
  •  
    • 2 mesaje
    2 Apr 2009, 21:12
    0 0
    Am gasit pe YouTube un user care are noile clipuri cu exercitiile Nicoletei Luciu: http://www.youtube.com/profile?user=thinkaboutandwork&view=videos
  •  
    • 247 mesaje
    2 Apr 2009, 21:58
    0 0
    E O PROSTIE!
    NU mai visati!
    Nicoleta cine stie ce operatii si-o fi facut si cine stie cati bani a investit in masaje si aparaturi..
    VA BATETI JOC DE VOI!
    1 kg pe zi e BOALA sigura!
  •  
    • 7 mesaje
    3 Apr 2009, 00:31
    1 2
    stati sa inteleg,Ncoleta a pierdut vreo 21 de kg,doar nu vreti sa ziceti ca a mincat 21 de zile numa supa de pui si compot,e inposibil,si mai stiam ca pe linga astea mai beia si iaurt.asa stiam,nu?
  •  
    • 2520 mesaje
    3 Apr 2009, 00:48
    3 0
    De ce nu sinteti sincere cu voi? vreti neaparat sa credeti ca a facut operatii si alte chestii, ca nu e munca adevarata, doar ca sa va puteti pacali mai departe ca nu se poate. Nu vreau sa discut despre acest caz la modul concret ca nu il cunosc in suficient, dar stiu multe alte cazuri despre care presa fabuleaza si isi dau cu parerea una neavizata, dealtfel.
    va dau exemplu mult mediatizat Janet Jackson, toata presa a vuit ca sigur a facut lipo pe tot corpul si mai stiu eu ce interventie miraculoasa. NU , nu a facut nici o interventie de genul asta si exista o dovada clara ca nu a facut : este imposibil asa ceva - cine are ceva cunostinte medicale, stie ca e imposibil.
    Nu va mai luati dupa povesti, uitati-va la femeile astea fara atita suspiciune, modelati de la ele ceea ce ar fi pozitiv ptr viata voastra, luati un singur lucru : ca se poate, se poate sa atingeti ceea ce doriti . Nu spun sa treceti la dietele lor - nu sint sanatoase, dar nici nu va lasati pacalite ca voi nu ati putea atinge ceea ce va doriti. Chiar puteti!

http://www.youtube.com/watch?v=uxj8ypD7pdA&feature=related

vi se pare asta o femeie care s-a dobindit forta fizica cu lipo?!
  •  
    • 116 mesaje
    3 Apr 2009, 02:40
    0 0
    <>

Conti,am spus ca stiu din sursa directa din trustul pro,din anturajul ei si-a lui teo ca tipa a facut 2 operatii.
    Doar ca s-au semnat contracte de confidentialitate,care trebuiesc respectate cu sfintenie.

Am intervenit pe acest topic deoarece mi se pare ipocrizie.
    Atata tot
  •  
    • 2520 mesaje
    3 Apr 2009, 12:31
    2 1
    Fragola, cineva spunea ca a facut lipo chiar ianinte sa nasca... as vrea sa vad si eu medic pe planeta asta care sa faca asa ceva!!!!!!!!!! unei gravide nu i se face nici macar anestezie la stomatolog, dar atunci anestezie generala de citeva ore?!
    Eu te cred pe tine, stiu ca nu umblii cu cioara vopsita, dar pto tv, ar fi o sursa sigura in cazul in care au facut ei operatia.
    Oricum, nu asta voiam sa subliniez, de aceea am si dat exemplu Janet Jackson, cazul ei il cunosc mai bine, pe Nicoleta nu am vazut-o de vreo patru ani - nici nu stiam ca are copil.
    Ideea este ca ne cautam prea mult motive ptr care sa nu reusim si nu cai prin care sa reusim - asta vreau sa spun. Daca exista cineva de succes, rapid ii gasim ceva chichite ca e mai usor sa spune ca nu se poate, decit sa ne punem pe treaba.
    Inteleg, Fragola, ca tu ai vrea ca fiecare sa recunosca ce face - operatii, pastile sau altele, dar in cazul Nicoleta de ex. , cine ar mai cumpara DVD cu sport cu ea daca ar sti 100% ca ea arata asa cum arata datorita altcuiva?! deci e vb de serviciul ei si pe linga asta, e si oarecare mindrie.
    Stai linistita ca vine curentul de la americani si nu v-a mai ascude nimeni, se pare ca a devenit ceva la moda si e imperios necesar sa ai macar o operatie si sa pv ca ai mai multe.

In Iran, este atit de la moda sa faci operatie la nas la femei, incit cele care nu-si permit operatia, isi pun totusi bandaj pe nas sa creada lumea ca au facut-o , iar cele care o fac, poarta bandaj cu lunile... asta e lumea moderna un pic " crazy ".
  •  
    • 114 mesaje
    3 Apr 2009, 12:54
    0 0
    Cred ca Diana s-a referit ca a facut lipo inainte sa ramana gravida nu inainte sa nasca
  •  
    • 1410 mesaje
    3 Apr 2009, 13:44
    0 0
    Conti are mare dreptate.

Nu legat de Nicoleta Luciu, desi eu stiu ca a lucrat mult, pe ceva site gasisem programul ei de miscare facut de Florin Uceanu, cu imagini, poze, si cu programul alimentar (cat se poate de normal, nu numai compot si supa de pui)...deci inclin sa cred ca nu exista liposuctii sau de astea.

Dar legat de opiniile oamenilor, ma uitam mai demult la niste poze la lui Carmen Bruma, din adolescenta cand fusese foarte grasa si de acum, si imediat reactia a doua colege de birou a fost ca nu se poate slabi asa, ca sigur pozele sunt retusate in photoshop, ca sigur a facut operatii...de astea. Inca una din colege se tot gadea exemplu pe ea insasi cum de nu arata asa, ca miscare face, ce mananca are grija, de astea. Evident nu se vedea ca baga dulciuri, bere, nu exagerat e drept, ca nu face sport extraordinar de mult, ca are o varsta, nu mai e adolescenta, si ca nici constitutia fizica nu o ajuta sa arate ca "de revista"

Deci da, atitudinea asta e ceva de genu "strugurii sunt acrii..."
  •  
    • 27207 mesaje
    3 Apr 2009, 13:51
    1 0
    Conti are multa dreptate.
    Adevarul este ca mereu ne place sa ne uitam in ograda vecinului. Eu nu sunt fan Nicoleta Luciu, dar o admir pentru stilul ei de viata. face mult sport si sunt convinsa ca este daruita si cu multa ambitie. Daca nu ai ambitie nu faci nimic. Eu recunosc ca-mi lipseste ambitia si ca admir femeile care au asa ceva. Nicoleta are si asta este avantajul ei. Pana nu o sa avem si noi ambitie, o sa tot visam la trupuri de gazela si o sa ni se tot para strugurii acrii.
    Cat despre dieta tinuta de ea, imi pare destul de plauzibila. Am citit undeva ca a mancat supe de pui cu zarzavaturi(fara cartofi, fasole si sare), iaurturi dietetice si compot de mere. Cred ca organismul ei nu a dus lipsa de nimic necesar. In afara de asta a facut mult sport, printre altele cate 1000 de abdomene pe zi. 10 serii a cate 100 plus inca 20 de minute de cardio. Deci daca reusiti sa tineti astea, sigur veti slabi fara liposuctie.
  •  
    • 2520 mesaje
    3 Apr 2009, 14:31
    0 1
    Sint persoane carora li se intimpla (imporpriu zis li se intimpla, intelegeti imediat de ce ) sa tina ceva cura de slabire si sa faca sport la modul obsesiv (adica, citeva ore pe zi) si totusi sa nu slabeasca. Se spune ca 80% din ceea ce fac oamenii la sala (gym) este frectie la picior de lemn si asta ptr ca, nu au un program corect - degeaba te duci la sala si faci trei ore de eliptic, daca te misti ca malcul (iti ridici ritmul cardic de la app. 45% la 50- 55%, vei arde in trei ore, poate nici 150kcal). Deci, regimul alimentar si sportul de dragul sportului , nu sint suficiente ptr a slabi, este nevoie de sport de dragul tau si ptr asta ai nevoie de un antrenor, macar doua sedinte, in care sa-ti explice ce anume trebuie sa simti cind executi programul cotrect si cum.