pastile de slabit
-
0 1pastile pt slabit,cunoaste cineva?
-
eu am slabit 7 kg in 2 luni cu PASTILA DE SLABIT chinezeasca ,cred, o gasesti in farmacie cu 100 lei cutia dar poti lua si mai putine,in functie de buget, dar atentie ca mai au un fel de pastile se numesc....slim, sau asa ceva ,nu au acelasi efect.si nu se ia in fiecare zi.cu putin regim o sa reusesti,garantat.La mine a dat rezultate,si nu am simtit efecte secundare.incercati sa vedeti si mai vorbim.succes si MULTA ,MULTA AMBITIE CA SE POATE.
-
Eu personal am folosit Melifit o pastila pe zi vezi ca gasesti mai ieftin la http://www.farmaciaverde.util21.ro/ si vreau sa spun ca dupa 30 de zile am dat 12 kg jos inclusiv "colacul" de grasime care il aveam in jurul, bustului. Dar atentie nu am mancat paine deloc si nici acidulate nu am baut in rest sincer nu am putut sa fac rabat asa ca am fost chiar mirata de progrese , daca mai dau 5 kg jos pot sa plec la mare !
-
Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe cassey.cassey20@yahoo.com si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html
O saptamana frumoasa, tuturor! -
m-am uitat si eu dupa Melifit pe net, dar costa in jur de 70 ron/cutia, nu e prea ieftin; cica e numai din plante; si SS era 100% natural pana mai ieri;
mi-am luat si ceai cu leustean si menta, apropo, cate cani trebuie sa beau pe zi, nu-mi taie pofta de mancare;
pentru "buculei": te mai numesti si mariela? am cunoscut o mariela buculei foarte draguta, m-as bucura daca-i fi tu;
numai bine fetelor -
Faza q pastilele....mie mi se pare o prostie...E adevarat k in timp ce le iei...slabesti cateva Kg, dar dupa ce termini de luat acele pastile te ingrasi dublu sau triplu...Nu te sfatuiesc sa iei pastile...mai bne faci niste sport dak vrei sa slabesti q adv...Din punctul meu de vedere ar trebui sa te impaci si sa-ti iubesti propriul tau corp...Ce conteaza dak ai cateva Kg in plus...Ceilalti nu cred k te apreciaza pt qm arati ci pt cum te comporti q ei, qm vb...Incearca/Invata sa te simti bne in propriul tau corp...Lasa-le pe alea kre-s slabe si au 90/60/90...La ce le ajuta?Dak nu au nik in cap si toti alearga dupa ele doar sa le ....NU CRED K ITI DORESTY ACEST LUCRU