dieta cu orez si peste

•  
    • 7 mesaje
    1 Apr 2009, 10:59
    0 0
    buna fetelor,uite aseara de exemplu a venit la mine o veche prietena pe care eu o stiam mai bine facuta sa zic asa,dar spre surprinderea mea am vazut-o mult mai slaba.secretul ei era intr-o dieta care vreau sa o inpartasesc cu voi si care urmeaza sa o incerc si eu zilele astea.Prima zi se incepe cu orez fiert,250 gr toata ziua,a-2 zi se maninca peste fiert sau la gratar,500 gr,toata ziua,iar a-3 zi se reia cu orez fiert aceias cantitate.si iar peste si tot asa.o zi peste,o zi orez pina sunteti multumite de rezultate,eu va urez ce imi doresc si eu:mult succes si multa,multa vointa,va pup,ciao
  •  
    • 99 mesaje
    1 Apr 2009, 17:52
    0 0
    Hmmm.....pey si calciu si vitamine din ce iti iei in zilele alea? fara fructe, fara legume, fara lactate....nu stiu cat de sanatoasa este dieta asta,adica pe termen lung nu stiu cat de buna e.
  •  
    • 7 mesaje
    2 Apr 2009, 01:02
    0 0
    buna roberta,da asa e nu prea ai vitamine,etc dar nu tr sa o tii mult incerci cel mult 5,6 zile,dar ma gindesc dupa aia sa nu aiba reactii adverse.eu inca nu am incercat-o dar as vrea sa vad daca intradevar e buna.pa
  •  
    • 2520 mesaje
    2 Apr 2009, 02:36
    0 0
    Sa stii ca nu exista nici un secret cu dieta asta, o zi maninca app. 300kcal - depinde ce orez si urmatoarea zi, cel mult 1000 kcal. Tot asa de bine ai putea minca altceva de aceste valori, dar , oricum ai lua-o, nu e ceea ce se numeste regim alimentar, este găurire de stomac si drum sigur spre mai multe kg. Foarte bine ptr prietena ta ca a reusit, dar iti garantez ca este o exceptie.
    Pb este ca slabesti prea repede si nu ai timp sa te obisnuiesti mental cu noua greutate si te trezesti peste doua, trei saptamini ca esti un grăsuÈ› captiv intr-un corp scheletic si ptr asta nu mai exista quick fix , asta, pe linga dezechilibrele care apar din cauza malnutritiei.
  •  
    • 73 mesaje
    2 Apr 2009, 10:08
    0 0
    Eu prefer sa mananc legume crude si lactate, decat orez fiert