pfff....cititi va rog

•  
    • 3 mesaje
    26 Mar 2009, 10:24
    0 0
    am mai scris o data p forum knd aveam 77 d kg....akm am ajuns la 68 d kg sh ink slabesc....dar ma deranjeaza faptul ca eu am carnea foarte moale...nu o am tare....oare asta e din cauza k am prea multa apa in corp?sh ce pot face in privinta asta?aa sh orice as face transpir foarte repede...e bun lucrul asta dak voi incepe sa fac miscare?
  •  
    • 7673 mesaje
    26 Mar 2009, 10:29
    0 0
    trebuie sa faci sport,pt tonifiere
    e foarte priculos daca slabesti si nu faci miscare pielea iti va ramane atarnata,ca sa zic asa
    mult succes!
  •  
    • 61 mesaje
    26 Mar 2009, 11:00
    0 0
    e f bine dc transpiri repede dar trebuie sa faci miscare ca sa scapi de pielea care atarna apropo cum ai slabit?
  •  
    • 73 mesaje
    26 Mar 2009, 13:57
    0 0
    incearca sa faci sport pentru a tonifica putin musculatura...Apropos, bravo pentru cele 10 kg slabite. In cat timp si cum ai reusit sa slabesti?
  •  
    • 3 mesaje
    27 Mar 2009, 11:09
    0 0
    buna.ms pt sfaturi.de slabit am slabit foarte repede si nu stiu de ce....adica nu mai mananc dupa 18:00,fara prajeli,fara dulciuri(cateodata un baton Fitness)si beau apa....nush dak destul...da beau.sh masa mea principala este pe la 10 dim....am 15 ani sh am ore dupa-amiaza.....la sc mananc un fruct sh gata.nu mi-e foame pe parcursul zilei.la sfarsitul ianuarie aveam 82 d kg....sh akm 68...... knd am scris prima data slabisem putin.orikm vreau sa ajung la 55-60 d kg.pana akm nu am facut sport mai deloc. id meu any_ngl@yahoo.com
  •  
    • 17 mesaje
    28 Mar 2009, 10:57
    0 0
    mergi la sala,manaca supe ,fructe ,legume ,pui pe gratar ,salate si mult sport peste 2-3 luni ai sa arati minuanat .... ..este testat de mine ,ma sinmt foarte bine acum si sunt mai slaba
    succes:*
  •  
    • 3 mesaje
    1 Apr 2009, 08:55
    0 0
    ms anca pt incurajari><...chiar aveam nevoie...nu prea sunt invatata k sportul...dar presupun k atunci knd o sa incep nu o sa mi se mai para un lucru asa de greu..ms:*
  •  
    • 7 mesaje
    1 Apr 2009, 11:06
    0 0
    buna sunt carolina,corina71 are perfecta dreptate,tr sa faci cit mai multa miscare si sa bei mai bine de 2 L de apa pe zi pt a transpira.te pup si mult succes in continuare.aaaaaa am uitat sa te intreb ce dieta tii?poate mi-o recomanzi.ciao
  •  
    • 8 mesaje
    7 Aug 2010, 20:10
    0 0
  •  
    • 2487 mesaje
    9 Aug 2010, 10:30
    0 0
    Angel, trebuie sa introduci in dieta ta si carne si sport , altfel se duce masa musculara si ai sa ai un corp moale si flasc.
    Macar o data pe zi un gratar si cit mai multe legume in salata , pt un aport de vitamine.
    Altfel risti ca dupa o perioada in care ai slabit sa ai un efect de yo-yo, cind corpul va cere mincare, caci nu mai are vitamine si minerale sa te sustina, cel mai probabil inainte de iarna cind vei reactiona la schimbarea de anotimp.