pfff....cititi va rog
-
0 0am mai scris o data p forum knd aveam 77 d kg....akm am ajuns la 68 d kg sh ink slabesc....dar ma deranjeaza faptul ca eu am carnea foarte moale...nu o am tare....oare asta e din cauza k am prea multa apa in corp?sh ce pot face in privinta asta?aa sh orice as face transpir foarte repede...e bun lucrul asta dak voi incepe sa fac miscare?
-
buna.ms pt sfaturi.de slabit am slabit foarte repede si nu stiu de ce....adica nu mai mananc dupa 18:00,fara prajeli,fara dulciuri(cateodata un baton Fitness)si beau apa....nush dak destul...da beau.sh masa mea principala este pe la 10 dim....am 15 ani sh am ore dupa-amiaza.....la sc mananc un fruct sh gata.nu mi-e foame pe parcursul zilei.la sfarsitul ianuarie aveam 82 d kg....sh akm 68...
... knd am scris prima data slabisem putin.orikm vreau sa ajung la 55-60 d kg.pana akm nu am facut sport mai deloc. id meu any_ngl@yahoo.com -
Angel, trebuie sa introduci in dieta ta si carne si sport , altfel se duce masa musculara si ai sa ai un corp moale si flasc.
Macar o data pe zi un gratar si cit mai multe legume in salata , pt un aport de vitamine.
Altfel risti ca dupa o perioada in care ai slabit sa ai un efect de yo-yo, cind corpul va cere mincare, caci nu mai are vitamine si minerale sa te sustina, cel mai probabil inainte de iarna cind vei reactiona la schimbarea de anotimp.