cum pot slabi cu ajutorul cremelor

•  
    • 61 mesaje
    25 Mar 2009, 09:51
    0 1
    buna sunt noua pe forum am 8 luni de cand am nascut un baietel superb dar din pacate cele 10 kg luate dupa nastere sunt tot acolo am inceput un abonam la un salon de remodelare corporala am luat si o creme reducatoare de aici de care sunt ff multumita se vede diferenta in cm insa in kg nu. ce altceva as putea folosi am auzit de un ulei cu paprika e bun? si de unde pot sa-l cumpar
  •  
    • 2 mesaje
    25 Mar 2009, 09:58
    0 0
    salut eu cred ca mai repede poti slabi cu regim si miscare decit cu creme
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    25 Mar 2009, 12:03
    0 0
    draga mea,
    cum îţi imaginezi tu că vei scădea în kilograme cu o cremă? unde crezi tu că se duce grăsimea aia?
    excesul de kilograme trebuie transformat în energie, prin sport şi reducerea nr de calorii din alimentaţie.
  •  
    • 99 mesaje
    25 Mar 2009, 12:31
    0 0
    Uleiul de paprika este f bun asa am auzit si eu. Auzisem ca de pe site-ul Irinei Reisler.
  •  
    • 8 mesaje
    25 Mar 2009, 12:52
    0 0
    nu poti!!
  •  
    • 2191 mesaje
    25 Mar 2009, 13:21
    0 0
    mda..
    cum poti spune ca slabesti cu ajutorul cremelor?? avand in vedere ca ai nascut, presupunem ca ai o varsta...pana acum nu ai aflat ca singura metoda de a slabi in kg si in cm este dieta + sport?
    cu ajutorul cremelor reducatoare, poti da 1-2cm pe ici, pe colo...DAR ATAT (avand in vedere ca este o crema si nu are puteri magice, m-as multumi si cu cm aia..nu as mai pune problema "in kg nu am dat jos deloc") ...pana la urma ce conteaza? cat arata cantarul sau cum arati la exterior?
    vad ca multe femei au impresia ca pot slabi uitandu-se la tv.
  •  
    • 61 mesaje
    25 Mar 2009, 15:01
    0 0
    mda stiu ca nu pot sa slabesc decat prin sport si dieta inainte de sarcina aveam 58 kg apoi am inceput sa iau problema e ca eu alaptez si nu prea imi permit sa tin o cura de slabire plus ca imi plac ff mult dulciurile dar ma abtin de la ele apropo am 26 ani
  •  
    • 61 mesaje
    25 Mar 2009, 15:03
    1 0
    da dar uleiul de pe site-ul irinei il cumperi cu 150 ron ma gandeam dc pot sa-l iau mai ieftin
  •  
    • 73 mesaje
    26 Mar 2009, 14:05
    0 0
    Cauta pe net, vezi daca il gasesti si in alta parte. Eu stiam ca nu se gaseste in comert inca.
  •  
    • 48 mesaje
    26 Mar 2009, 15:23
    0 0
    Rechinasa zi-mi si mie cum se numeste acea crema reducatoare care ai folosit-o si de care spui ca a dat rezultate?Sunt in aceeasi situatie ca si tine si as vrea sa dau jos cateva kilograme.Sa stii ca alaptand slabesti mai usor corpul isi revine mult mai repede la normal.Astept raspunsul tau.
  •  
    • 61 mesaje
    26 Mar 2009, 15:30
    0 0
    roxana ar fi bine sa dau repede jos kg in cm se cunoaste dar vreau si in greutate crema se numeste crema reducatoare noche y dia si o gasesti pe site-ul celor de la contrast impex eu am luat-o de la salon cu 157 ron acolo e vreo 56 lei parca fara tva
    vezi ca trebuie sa faci comanda de min 300 ron pe site sau te aliezi cu cineva si va luati fiecare ce-i trebuie ... sau cum vrei tu
  •  
    • 61 mesaje
    26 Mar 2009, 15:36
    1 0
    o alta solutie ar fi,dc esti in bani,sa-ti cumperi o termocuverta eu am vz cum se procedeaza cu ea si cu ajutorul cremei reducatoare crema de termosudatie si altele poti sa faci singura acasa impachetari. dc te duci la salon te rupe la bani in sensul ca trebuie sa te duci de mai multe ori asa dai toti banii odata si iti iei termocuverta si faci impachetarile cand vrei
  •  
    • 48 mesaje
    27 Mar 2009, 10:55
    0 0
    Rechinasa totuci pentru ce e buna termocuverta?Doar pentru celulita sau poti sa si slabesti cu ea?Tu zici ca ai vazut cum functioneaza si te rog sa-mi spui mai multe daca stii adica vreau sa inteleg cat de mult si cat de repede poti slabi adica daca stii pe cineva care chiar a slabit.Din cate am mai citit si eu stiu ca pentru ca rezultatele sa fie cu adevarat vizibile trebuie sa folosesti si anumite creme.Stii exact ce creme se folosesc si cum se numesc ele si eventual de unde le pot cumpara?
  •  
    • 61 mesaje
    27 Mar 2009, 11:22
    0 0
    roxana eu merg la un salon de remodelare corporala mai am din abonament 4 sedinte am fc electrostimulare mesaj si impachetari cu namol cafea si termosudatie in total 15 sedinte la mine se cunoaste in cm eu am 8 luni de cand am nascut si am ramas cu 10 kg dar si burta pe care cat de cat am dat-o jos nu de tot dar sunt pe drumul cel bun plus ca nu prea mai am celulita. termocuverta weste o metoda de a slabi in cm dar inainte trebuie sa te dai cu o crema care poate alterna o impachetare cu crema reducatoare una cu crema de termosudatie apoi dc gasesti pe vreun site alge,namol,ff bune sunt si produsele bruno vassari pe care le gasesti pe site-ul irinei reisler. eu am o crema termoreducatoare super se numeste crema reducatoare noche y dia si o gasesti pe site-ul celor de la contrast impex
  •  
    • 61 mesaje
    27 Mar 2009, 11:27
    1 0
    revin... am uitat sa-ti spun ca nu vreau sa mai continui la salon cu alt abonam ptr ca vreau sa-mi cumpar o termocuvert ,sper mai ieftina,asa fac impachetari cand vreau eu,acasa. la salon te termina la bani dc stai sa continui mereu abonamentul . asta e cea mai buna solutie ptr mine acum caut termocuverta dc mai ai intrebari sa scrii
  •  
    • 48 mesaje
    27 Mar 2009, 15:15
    0 0
    Rechinasa eu m-am interesat la cei de la Rowe care au aparatura de slabit si o termocuverta costa 465 RON cu taxele postale incluse.Intr-adevar e cam scump dar poate ca ceva mai ieftin e si mai putin bun pentru ca eu consider ca nimeni nu-ti da nimic gratis.Parerea mea e ca decat sa iei ceva la mana a-2-a sau mai ieftin si sa nu fie bun mai bine asteapta un pic pana strangi banii si-ti iei una buna.Bruno Vassari e o super marca dar si preturile sunt pe masura.In schimb pe site-ul celor de la coontrast impex preturile sunt accesibile dar raman la aceeasi parere ca ce e mai scump de obicei e si mai bun.Iti doresc mult succes si tine-ma la curent cu ce ai facut.
  •  
    • 61 mesaje
    27 Mar 2009, 15:27
    0 0
    roxana termocuverta de la rowe costa 465 ron sau 465 euro, ptr ca dc e vb de on e super ieftina. da-mi si mie nr de la rowe. nu m-am uitat pe site-ul lor. am vy ca aici la salon tot rowe e tremocuverta
  •  
    • 2191 mesaje
    28 Mar 2009, 02:03
    0 0
    roxana..cred ca ai vrut sa spui 465euro...nu are cum sa fie 465lei (daca intr-adevar e atat, inseamna ca nu e termocuverta ca cea de la salon).
    anyway...ideea e ca daca va veti lua termocuverta, creme...etc etc, va asigur ca mai mult de 7-10 ori nu va veti face acasa (cunosc 2 persoane care au termocuverta acasa...si tot la salon vin pt impachetari).. acasa e destul de incomod sa te cremuiesti tu, sa te infoliezi, sa te bagi in paturica si tot asa... plus ca, intotdeauna apar alte chestii de facut acasa (cate dintre noi am zis ca facem sport acasa, cate o ora, de min 3ori/sapt si nu am facut, pt ca gasim mereu altceva de facut? cred ca multe.)
  •  
    • 61 mesaje
    28 Mar 2009, 08:53
    0 0
    addictyv nu vb la plural fiecare stie ce face iar eu sunt convinsa ca voi face impachetari e mult mai comod acasa,mai ales ca am un bebe mic. asa cum am timp si de altele sigur o sa-mi fac timp si ptr impachetari asa ca nu toate fetele sunt la fel..
  •  
    • 48 mesaje
    28 Mar 2009, 10:19
    0 0
    Scuze.....fetelor, aveti dreptate costa 465 de euro.Intr-adevar nu avea cum sa coste 465 de ron ar fi fost super dar m-am gresit eu.Cat despre partea cu folositul aparatelor acasa cred ca trebuie sa avem vointa si sa ne dirim mereu sa aratam din ce in ce mai bine.La salon e mult mai comod dar te si ustura la buzunar.Rechinasa tu spui ca ai scazut in centimetri dar odata ce la salon ti-a combinat termocuveta cu electromasaj si alte chestii cum poti fi atat de sigura ca termocuveta e cu adevarat buna poate ca rezultatul obtinut si anume scaderea in centimetri e datorata tuturor procedeielor folosite.Pentru termocuveta ce creme au folosit la salon?Stii cumva cum se cheama si de la ce marca sunt?