slabitul

•  
    • 4 mesaje
    23 Mar 2009, 09:34
    0 0
    am citit prin alte subiecte pe acest site si spunea ceva de REDUCTIL m-ar interesa si pe mine sa il cumpar,cat costa si de unde poate fi cumparat este garantat k slabesti cu el astept raspunsuri de la cineva care stie despre REDUCTIL si daca la folosit
  •  
    • 114 mesaje
    23 Mar 2009, 10:30
    0 0
    Gasesti f. multe informatii pe aici despre reductil (este si un topic, daca nu mai multe).Si mie mi se parea bun dupa marturisirile unora, dar am dat un search despre produs si are ffff. multe reactii adverse.Dupa ce le-am citit, nu mai mi s-a parut ok.
    De ce vedetele nu slabesc cu asa ceva, daca este atat de bun cum spun unii?Crezi ca daca era un produs revolutionar, nu se gasea o vedeta sa-i faca reclama?
  •  
    • 4 mesaje
    23 Mar 2009, 10:48
    0 0
    da uite k pe net nu am dat sa vad dak gasesc ceva dar am crezut k la folosit careva si poate sa imi zica dak da e bun sau nu,o sa caut si eu sa ma uit
  •  
    • 77 mesaje
    24 Mar 2009, 09:47
    0 0
    Nu te sfatuiesc sa iei pastile de slabit oricat de mult iti doresti sa slabesti rapid! Poti sa ti dereglezi organismul si sa te ingrasi dublu!
  •  
    • 99 mesaje
    24 Mar 2009, 14:35
    0 0
    nici eu nu recomanda pastile. Mai bine incerci sa mananci mai light si sa faci miscare si niste trratamente corporale.
  •  
    • 61 mesaje
    26 Mar 2009, 11:15
    0 0
    oricat de mult iti doresti sa slabesti nu lua nici un fel de pastile te vei ingrasa dublu mai bine faci mult sport dieta sau gasesti un salon de intretinere corporala intr-adevar nu slabesti in kg dar in cm se vede f bine plus ca scapi de celulita eu merg la un salon si sunt pe jum multumita in sensul ca scad in cm celulita nu prea se mai vede dar la kg decat 1-2
  •  
    • 61 mesaje
    26 Mar 2009, 11:16
    0 0
    plus multa apa
  •  
    • 73 mesaje
    26 Mar 2009, 13:55
    0 0
    poti incerca niste impachetari, electro, tratamente din astea de slabit.