2 intrebari Supa de varza-Ulei de ricin

•  
    • 84 mesaje
    21 Mar 2009, 15:04
    0 0
    1. Probabil stiti deja despre regimul cu supa de varza. Ca efecte negative sunt enumerate :eliminarea mai mult a apei din tesuturi si scaderea masei musculare, efectul yoyo. Eu de o saptamana am inceput sa fac ceva sport [15-30 min pe bicicleta , fara scari rulante la metrou, fara lift pana la etajul 11(nu tot timpul am ajuns pana acol] si sper sa ajung si la aerobic de 2 ori pe sapt. Credeti ca daca procedez asa voi elimina efectele negative ale acestui regim(azi l-am inceput)?
    Eu am inceput sa i-au si minerale , nu pentru a slabi, cred ca imi cam lipsesc...au vreun rol pozitiv , negativ...e bine sa iei cand ti regim? Eu vreau sa slabesc 7 -10 kg pana de Pasti.

2. Uleiul de ricin--mi l-a cumparat o prietena pt tratament pt par. Pe prospect scria ca se poate folosi si pt uz intern ca laxativ. Este recomandat pt curatarea org. inainte de operatii etc si e bine sa-l folosim ocazional doar pentru situatii speciale. Nu mai tin minte exact cantitatile dar scria ceva de genul 5-10g efect laxativ, 10-20g efect purgativ. Sunt curioasa sa aflu la ce se refera acel efect purgativ. Ma gandesc ca nu ar fi bine sa-l folosim pt detoxifiere. Nu am incercat pana pt ca imi e frica...otrava de ricin e foarte periculoasa si se fabrica din ulei de ricin..nu vreau sa-mi imaginez ce patesti daca iei mai mult de 20 g. msk
  •  
    • 2520 mesaje
    21 Mar 2009, 15:37
    0 1
    Este foarte bine sa iei vitamine si minerale atunci cind tii forme de cura de slabire extreme (supa de varza intra in acesta categorie).
    Cit faci sport sa ai grija sa te hidratezi corespunzator; nu mai folosi si alte chestii diuretice - te deshidrateaza si asa destul supa de varza.
    Nu am inteles ce vrei sa faci cu uleiul de ricin, dar daca spui ca se face si ceva otrava din el, de ce te-ai supune unui risc atit de mare?!

Sa te pregatesti psihic ptr momentul cind vei termina aceasta cura (nu sint pr, ptr ca in prima saptamina dupa, vei pune inapoi vreo doua kg (doar apa), altfel iti vei pierde orice motivatie si vei reacumula tot ce ai pierdut.
    Nu sint pro astfel de masuri si regimuri ptr ca se joaca cu mintea noastra - slabesti mult, nu apuci sa realizezi cit de mult, citeva kg se intorc rapid (indiferent ce ai face dupa, acele , cel putin doua kg, se vor intorce ptr ca asa lupta organismul cu situatia asta) si dezamagirea te impinge la yo yo.
  •  
    • 84 mesaje
    21 Mar 2009, 15:55
    0 0
    Uleiul de ricin il amestecam cu ou si mi-l turnam in cap cam atat. Folosesc de obicei de la gerovital. Prietena mea pt asta mi l-a cumparat dar nestiind ce firma folosesc a cumparat ce i-a dat farmacista. Eu nu stiam pana atunci ca e si pt uz intern...v-am scris cam ce scria pe prospect. Nu vreau sa fac nimik cu el sunt doar curioasa la ce se refera efectul purgativ ...cu ce ar fi diferit de laxativ .
  •  
    • 84 mesaje
    21 Mar 2009, 15:59
    0 0
    Ah am uitat sa va spun..din februarie anul trecut am slabit in jur de 12..acum am 62 si vreau sa ajung pe la 55....in ultima sapt cu sport si mancat sanatos cat de cat nu am dat un gram jos. Nu m-as grabi dar in mai am o nunta...si de Pasti in vacanta vreau sa-mi fac rochita . Apoi nu ar mai trebui nici sa ma ingras nici sa slabesc. De asta am ales sa incerc acum ceva mai drastic. Altfel nu m-as grabi.
    Eu sper sportul care il fac chiar daca nu e f mult sa compenseze oarecum efectele regimului...asta era si dilema..il compenseaza..slabesc si din grasime ...sau mai degraba nu. msk