cura de slabire EFICIENTA!!!
-
0 0Toata lumea se chinuie sa slabeasca prin diverse metode: unele vomita dupa ce mananca, altele se infometeaza, unele iau pastile si isi termina ficatul, altele mananca disociat, unele isi pun inel la stomac, altele isi fac liposuctii, unele lesina prin sali pe bicicletele de fitness, etc, etc.
Dar nu se gandeste nimeni la cura de slabire prin sex?
Da!Este cel mai eficient mod de a-ti modela corpul, de a-ti lumina tenul, de a fi fericita.Cine are probleme cu aripioarele, sa practice sexul stand deasupra partenerului,sau pozitia misionarului. Este probata de mine!
Sexul nu are varsta! Scapati de foarte multe kilograme in plus, iubindu-va cu partenerul vostru.Cum aveti ambitia de a vomita dupa ce mancati, de a manca un singur produs in ziua respectiva, de a va infometa, s.a.m.d., de ce nu aveti ambitia de a face dragoste, sex in fiecare seara sau zi, gandindu-va ca mai dati jos cateva sute de grame in acea zi?
Si nu va costa nici un leu!
Din contra!O sa aveti numai beneficii!
Iubiti-va mult si nu ve-ti regreta!
-
buna slabutza02 sunt noua intrata pe site si sincer cred k sexul nu este cea mai buna metoda de slabit la mine nu a dat nici un rezultat si mai ales k am pierdut si persoana iubita din cauza sexului mi-a zis k sunt o nebuna dak cred k o sa slabesc asa si k cel mai bun mod de a slabi este sportul si o dieta bine structurata
-
Dragele mele, cine va pune sa va indopati?Cred ca, nici nu s-ar mai pune problema de sex, dupa o masa copioasa
.Oricum, eu ma refeream la dragostea patimasa, nu la:"el munceste si eu stau"
, caci in cazul acesta nu ai cum sa slabesti
.Dar cred ca imi racesc gura degeaba. Sincer, imi pare rau, ca dragostea le starneste "rasul" unora.Dragostea ne face mai frumosi, indiferent de varsta 
PS: Nu cred ca trebuia sa-i spui prietenului tau, ca vrei sa slabesti facand sex cu el.Asta trebuia sa o sti numai tu.Probabil s-a simtit folosit
-
Te-ai gandit ca poate sunt unele persoane pe care kg in plus le fac sa se simta neatragatoare?Si ca din cauza asta nu s-ar simti bine in pat?
Tu esti entuziasmata de idee,da,e una buna,dar nu aplicabila tuturor.
Si nu tot timpul.Nu poti sa faci sex intr-una cat sa slabesti,plus ca poate ti se face si foame dupa atata efort. -
Chiar tb. sa fii floricica ???? si sa spui ca "cine va pune sa va indopati ""'' esti o floricica mare si o nifomana, crezi ca este bine asa ??? sa te judece cineva??? Stii cate persoane grase din jurul tau sunt asa din motive de sanatate ??? Stii ca eu, am multe kg. din cauza medicamentelor pe baza de hormoni ???NU stii si nici nu te intereseaza pt. ca atunci cand vezi o persoana grasa zici "::mama ce floricica mare are aia"" hai ca nu am dreptate .
-
Evident ca mi a starnit rasul faptul ca tu spui ca sexul poate inlocui o dieta + sport. Tind sa cred ca fetele de aici sunt de acord cu mine...
Si te cam contrazici...nu cred ca e vb de dragoste din mom ce tu faci sex cu scopul de a slabi, nu de a ti arata dragostea fata de partener. E o diferenta maaareee -
Ma refeream la persoanele care trebuie doar sa-si modeleze corpul cu 5-6kg nu la cele supraponderale.Este vina mea ca nu am specificat.Nu cred ca am jignit pe nimeni si nu am deschis topicul acesta ca sa fiu jignita.Cauta in dex si vezi ce inseamna cuvantul "nimfomana", inainte de a jigni pe altcineva.Asta tine de cei 7 ani de acasa!

off topic -
Iubita ideea ta e minunata! Cand iubesti si esti iubita uiti ca ai cateva chilograme in plus, te bucuri altfel de viata..... esti mai usoara!!! Mie personal mi-a placut ideea .....mult!
Si nu, nu trebuie sa-i spui partenerului ca faci sex ca sa slabesti, nu trebuie sa-ti faci un "abonamet" la partenerul de viata!!!!! Trebuie sa o faci din placere..... -
O persoana supraponderala, nu are nici o "inclinatie" spre sex si asta ptr ca , pe de o parte nu se simte atragatoare, iar pe de alta, au loc modificari hormonale care suprima apetitul ptr sex.
Cred ca acest subiect, va fi unul foarte bun de dezbatul in momentul in care vom fi trecut peste divergenlete de inceput. Sint foarte multe ralatii care se destrama sau se racesc din cauza acestei situatii : lipsa intimitatii ( tot ce inseamna asta nu doar sex) la grasuti.