Dieta mea cu care am slabit!

•  
    • 432 mesaje
    20 Mar 2009, 15:24
    0 0
    Buna.Mi-am facut o dieta personala,in functie de lucrurile care imi plac.
    Dieta consta intr-o masa principala si restul gustari.
    Gustarile sunt :
    - felii grau expandat
    -mere
    - iaurt usor Nutriday
    -praz fiert
    - morcovi fierti
    -100 ml lapte batut
    - 100 ml lapte dulce
    - baton cereale fitness

Masa principala poate contine orice,inclusiv paine,mananc pana ma satur.Un exemplu ar fi :
    - 1 rosie
    - 120 g mozzarela
    - 200 g salata de pui cu telina
    - 2 felii paine

Daca imi e pofta de ceva dulce, mananc cam o data la 3 zile ,cantitate mica,maxim 30 g ciocolata sau alte dulciuri.

Cu dieta aceasta am reusit sa slabesc 5 kg in 3 saptamani.
    Daca vreti sa o incercati,sa-mi spuneti .
    De asemenea mai beau si ceai verde,cam 1 cana sau 2 pe zi.Fara cafea.Fara tigari.Cateodata, la 3-4 zile beau cam 0,5 l Cola Zero.
    Daca aveti alte intrebari,va ascult.
    Mentionez ca nu am suferit foarte rau de foame.Este adevarat ca mi se face foame cam des,dar de fiecare data mi-o potolesc cu o gustare.O gustare imi tine de foame cam 1 ora sau o ora jumatate.
  •  
    • 432 mesaje
    22 Mar 2009, 01:48
    1 0
    Pe nimeni nu intereseaza dieta mea?Pacat...chiar se slabeste cu ea.
  •  
    • 2520 mesaje
    22 Mar 2009, 02:34
    0 0
    leeana, felicitari!
    Cred ca toata lumea s-a dezvoltat deja un sistem propriu si de aceea nu s-a aratat nimeni interesat. Dar nu te opri , daca vrei sa vb despre experienta ta, noi te ascultam si cind vom si avea ceva de spus, vom spune.
    Multa bafta pe mai departe.
  •  
    • 432 mesaje
    7 Apr 2009, 20:33
    0 0
    Experienta mea merge bine.Am mai slabit 3 kg..Succes la slabit,fetelor!
  •  
    • 131 mesaje
    8 Apr 2009, 06:11
    0 0
    foarte bine, felicitari.
    mie personal nu mi se pare o idee buna sa slabest 5 kg in 3 sapt. cel mai sanatos ritm de slabire este de 2 kg pe luna.
    dar daca tu vei reusi sa tii aceasta dieta toata viata, foarte bine, daca nu, sper sa nu te ingrasi la loc.
    bafta in continuare!
  •  
    • 1 mesaje
    8 Apr 2009, 16:13
    0 0
    la ce ora luai ultima gustare? gustarea cu grau expandat cate felii continea?ca astea au cam multe calorii...
  •  
    • 432 mesaje
    9 Apr 2009, 21:38
    0 0
    Are 36 calorii o felie de grau expandat si imi tine de foame cam o ora.Am luat gustare chiar si inainte sa dorm.
  •  
    • 3 mesaje
    10 Apr 2009, 08:11
    0 0
    Draga LeeAnn, ma bucur ca ai slabit cu dieta proprie, dar, te-ai intrebat daca organismul tau este ok? Daca asimileaza tot necesarul energetic de care are nevoie?Substantele nutritive din organism sunt ele echilibrate pentru a nu avea probleme de sanatate mai tarziu?Organismul reactioneaza in timp, nu imediat, si o face prin diferite boli care apar. Nu vreau sa te conving asupra produselor pe care le comercializam, FitLine, dar in timpul unei diete trebuie sa uzam de substante nutritive care ofera organismului necesarul de calorii, minerale, fier, calciu,etc. si mai ales de acelea care actioneaza in profunzime, pana la nivel de celule. Multi dintre noi suntem reticenti asupra conceptului de produse nutritioniste pentru ca le asociem cu mijlocul prin care mare parte dintre ele sunt comercializate. Uitam insa eficacitatea lor reala. Eficacitate mai ales atunci cand urmam o dieta de pierdere a catorva kg.
  •  
    • 432 mesaje
    10 Apr 2009, 14:07
    0 0
    Eu mereu iau calciu si mg ,precum si vitamina A si E.
  •  
    • 494 mesaje
    14 Apr 2009, 13:10
    0 0
    eu nu pot sa inteleg o chestie: nu poti sa mai traiesti daca nu se arata nimeni de pe eva interesat de dieta ta???

pana la urma fiecare isi gaseste propirul echilibru si isi creaza propriul stil de viata. si la fel si cu dietele.
    gandeste-te ca ceea ce ti-a facut tie bine poate sa nu aiba aceleasi efecte asupra altei persoane !!!
  •  
    • 432 mesaje
    15 Apr 2009, 17:03
    0 0
    Ok,imi cer scuze ca v-am deranjat cu o dieta...cu care chiar am slabit...
    Credeam ca si voi vreti sa slabiti.
    Eu vroiam doar sa impartasesc modul in care am slabit,spre binele vostru.
  •  
    • 1352 mesaje
    15 Apr 2009, 21:02
    0 0
    Uite,daca nimeni nu ti-o spune,ti-o spun eu.Dieta ta,desi eficienta nu e o descoperire colosala.Pur si simplu e o dieta hipocalorica.
    Tu ai slabit cu ea si ai putut sa o tii.Altora poate nu le plac alimentele din lista aia sau poate au incercat deja si n-au obtinut rezultate.
    Eu am incercat in 10 ani destule chestii si crede-ma,o dieta hipocalorica e buna doar pe termen scurt,cat te tii de ea.
  •  
    30 Apr 2009, 09:59
    0 0
    intrati pe www.tratamente-naturale-chinezesti.ro unde puteti gasi diferite tratamente pentru slabit, tratarea celulitei, cosmetice , plasturi pentru indepartarea punctelor negre, plasturi pentru cearcane, etc
  •  
    • 432 mesaje
    1 Iun 2009, 00:38
    1 0
    Am mai slabit 7 kg cu dieta compusa de mine. Inca nu-mi vine sa cred ca functioneaza atat de bine! Si pot sa mananc orice....
  •  
    • 405 mesaje
    1 Iun 2009, 21:42
    1 0
    Draga LeeAna,

Eu sunt de acord cu tine in ceea ce priveste dieta ta (personalizata de catre tine).

Si eu vreau sa mai slabesc vreo 5/7 kg si incerc sa tin o dieta propusa de mine, ce se bazeaza in mare parte pe : fructe, legume, salate,lactate, iaurturi, cereale,etc. Intr-un cuvant alimente in primul rand sanatoase si cu un continut caloric scazut.

Eu spre exemplu, in doua zile am slabit 1 kg mancand in felul urmator:

Prima zi:
    Dimineata: 1 cafea + mar verde
    Gustare: 1 mar verde
    Pranz: salata verde cu ton si lamaie
    Cina: 2 mere verzi

A doua zi:
    Dimineata: cereale integrale + lapte
    Gustare: 1 mar verde
    Pranz: salata de vara (rosii, castraveti, ceapa verde, ardei)
    Cina: orez cu legume ( f putin, un bol mic)
  •  
    • 1510 mesaje
    2 Iun 2009, 04:51
    1 0
    LeeAna nu cred ca poti sa mananci orice pt ca atunci n-ar mai fi dieta .
    Poti pizza, dulciuri, fast food, chiar orice?
    Nu.

Acum, tu ai vrut sa faci un bine, dezinteresant cred, ai postat aici.
    Poate sunt persoane care au citit si au facut acelasi lucru ca tine dar n-au postat. Sau pesoane care au deja alte regimuri de slabit, eficiente si ele. Sau alte persoane care nu se identifica cu dieta propusa de tine.
    Daca tot faci un bine, fa-l din inima si nu mai astepta laude .
  •  
    • 1 mesaje
    2 Iun 2009, 06:12
    0 0
    Vrei sa slabesti 100% natural fara efect advers de yoyo ?Nimic mai simplu- Acum este posibil -Descopera secretul chinezesc de slabit : Superslim -cu numai o capsula pe zi dimineata ,dupa micul dejun fara diete sau efort fizic obositor slabiti 5-10 kilograme pe luna !!! Detalii pe :
    e-mail : super_slimm100@yahoo.com
    tel :0771.208.512
    www.superslimnew.webs.com