Vreau un sfat
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
19 Mar 2009, 18:010 0Am 18 ani si 59 kg la o inaltime de 1.78.Ce parere aveti?Singurul meu viciu alimentar sunt dulciurile.Voi cum scapati de pofta pt dulciuri?Multumesc
-
19 Mar 2009, 20:38Ai o diferenta de 19kg intre inaltime si greutate, ceea ce pot sa-ti zic ca ai dimensiuni de manechin

Ce daca ai pofta de dulce?Atata timp cat stai bine cu greutatea... nu vad care este problema?Sau te consideri grasa?
-
19 Mar 2009, 21:29De ce nu te apuci de o DIETA ? e calea sigura de a ACUMULA niste kg in plus
Cum spunea si Eva de mai sus, esti deja foarte slaba, de ce iti faci pb ca maninci prea multe dulciri? da, nu prea sint sanatoase, dar depinde ce maninci - chestiile care contin mult zahar , iti strica dintii , printre altele. -
20 Mar 2009, 20:02Da,va multumesc pentru pareri..dar detineti cumva ceva trucuri pentru a scapa de pofta de dulciuri?
-
20 Mar 2009, 22:51eu am 60 kg la 1,75.asa ca..tu esti chiar slaba.mananca linistita...bine nu in cantitati industriale
-
21 Mar 2009, 03:02Pofta de dulciuri este generata de o secretie anormala de insulina a pancreasului, mult prea mare in comparatie cu cantitatea de glucide ingerate. Ai nevoie de crom pentru a-ti stabiliza glicemia. Citeste cartea 'Ma hranesc, deci slabesc' de Michel Montignac si vei intelege mecanismul foarte bine. Aceasta pofta de dulce, a la long, poate duce la ingrasare si la multe alte afectiuni. Apropo, ciupercile contin crom si sunt foarte gustoase. Citeste cartea.... vei intelege si-mi vei da dreptate!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness