Pastile Super Slim
-
0 0Buna,a folosit cineva pastile de slabit "Super Slim"? sunt chinezesti si as vrea sa stiu daca functioneaza.
Multumesc anticipat -
cauta pe google despre ele...citeste forumuri din america. in multe tari sunt interzise pastilele astea (plus inca vreo 40 pastile, tot de slabit)...pt ca ele de fapt nu sunt din plante, asa cum scrie pe prospect, ci au ingrediente nedeclarate, toxice organismului (pt ca sunt in doze mult prea mari fata de limitele admise).
-
Sa stii ca eu sunt total contra.
si uite ca pe 2 martie, ca ultim gest de disperare, am inceput sa iau super slim.
Suntem in 20.
Am slabit aproape 6 kile.
Cea mai mare pb care o am cu aceste pastile este ca mi-e sete mereu.Eu inainte beam un pahar de apa pe saptamina
Acuma, cred ca beau si trei kile zilnik
Nu imi e foame.Maninc ca stiu ca trebuie sa maninc.
Un platou de prajituri ti-l radeam asa, fara probleme.
Aseara, am fost la o petrecere.Prajiturile mele preferate pe masa, sucuri, comanda la piza.
O piza , pe vremuri, ti-o mincam zimbind
Nici o felie n-am putut minca.Nu ma atragea.
Kfc, mec, pize, mincam zilnik
Ma uit la mine, trec pe linga kfc si mi se rupe.
Sper sa-mi iasa ce mi-am propus -
Poti intra de asemenea pe diferite site-uri romanesti care raspund la introducerea cuvintelor 'capsula de slabit' pe Google. Vei vedea pareri pro si contra si mai ales experientele altor persoane. Pastilele Super Slim fac parte din aceeasi categorie cu cele care se numesc chiar asa, 'Capsula de slabit'. Eu pledez clar pentru adoptarea unui stil de viata sanatos. Ceea ce nu se spune de fapt este ca nu trebuie sa tinem cure de slabire, pentru ca apoi sa dam iama in ceea ce mancam inainte. Nu, nu, nu! Toata lumea ar trebui sa-si schimbe stilul de viata si mai ales de alimentatie PENTRU A FI MAI SANATOSI. Bun, slabim 10 kg si dupa aceea?!!! Nu, alimentatia sanatoasa este o conduita permanenta. Intrati pe site-uri despre sanatate, gen... TopSanatate, si veti vedea ca pentru orice afectiune se recomanda o alimentatie mai buna. Faceti asta pentru voi si mai ales pentru copiii vostri. Haideti sa nu ne mai lasam prada reclamelor si sa plecam din supermarketuri cu sucuri si ... cartofi prajiti... Daca va intereseaza acest subiect gasiti niste explicatii foarte clare, logice intr-o aparent banala carte, pe care o gasiti pe la tarabele din Romana, 'Ma hranesc, deci slabesc' de Michel Montignac. De fapt, autorul are mai multe carti, cautati-le si cititi-le. Sunt sfaturi care va vor ajuta sa slabiti, dar care nu tin de slabit, ci de o viata sanatoasa. Doamnelor, spuneti in stanga si indreapta, nu curele de slabire ajuta, ci schimbarea care se produce in mintea fiecaruia, imbratisarea unui stil de viata sanatos!