va rog...
-
0 0cum sa slabesc,??deci daca ma pun pe dieta,slabesc repede intr-o saptamina si apoi la urmatoarea le adaug inapoi,nu pot tine o dieta pe un timp indelungat....... ceea cemi trebuie sper nu?voi ce spuneti,?ce metoda de slabire imi propuneti??
sau un regim de viata sanatos ce sa fac cum?.. -
Toate testele si statisticile arata ca SINGURELE persoane care au slabit si s-au mentinut peste doi ani de la dieta, sint acele persoane care au slabit nu mai mult de 0.5kg/saptamina. Stiu ca e foarte greu sa faci acest lucru, dar e singurul viabil si , culmea, cel mai usor - numai rabdarea e pb.
Explicatii ar fi mai multe, dar una costatata de mine ar fi aceea ca , slabind in timp scurt, creerul nu reuseste sa suprapuna cele doua imagini (cea reala, cu ceea ce vedem noi) si astfel, chiar daca am slabit de ex. 10 kg intr-o luna, eu ma vad tot cu cele zece kg in plus (ca si forma fizica) si intervine dezamagirea, continuata inevitabil de binge. Ca sa nu mai vb si de faptul ca , slabind repede, nu facem altceva decit sa ajungem un grasut intr-un corp slabanog - ajustarea mentala e mai inceata decit cea fizica.
Concluzie : RABDARE SI PERSEVERENTA.
p.s. contradictia de la inceput, e una voita
e mult mai usor sa-ti stabilesti o dieta cu care sa slabesti 0.5kg/saptamina intr-o perioadat de un an si sa te tii de ea, decit orice alta forma de slabit, doar credinta despre propria persoana si putere sint greu de schimbat. -
am auzit ca se mananca de 5 ori pe zi ca sa slabesti...este adevarat?...si cika se grabeste si metabolismul.dar cum ce dieta...aveti eu ma gandeam la una din care sa elimin diferite elimente nu la una care trebuie sa mananc la ora nustiu care nushtiu ce legume si altele
dar am auzit de o dietea cea cu o zi lactate o zi..nush ce mio puteti da va rogg e prea usoara va rog..la voi a dat rezultate?