fan club '' Pro Ana''

•  
    • 11 mesaje
    16 Mar 2009, 18:59
    3 0
    buna tuturor.. ma numesc Mimi si as vrea sa infiintez un club pro ana (pro anorexie) unde sa ne putem sprijini reciproc ca sa scapam de blestematele astea de kg in plus.. :* rog doritoarele sa lase un mesaj.. astept mesajele voastre!
  •  
    • 164 mesaje
    16 Mar 2009, 19:06
    0 0
    Hmm..mie una chiar imi place topicul asta...
    eu am marii probleme...(
  •  
    • 11 mesaje
    16 Mar 2009, 20:51
    1 0
    girl64..mult curaj..o sa vezi ca impreuna o sa invingem.. :*
  •  
    • 2520 mesaje
    16 Mar 2009, 20:53
    0 0
    Umflatzica, anorexia este un blestem! sper ca nu ai folosit exprimarea corecta si nu ca vrei sa suferi de anorexie.
  •  
    • 11 mesaje
    16 Mar 2009, 20:57
    0 0
    eu am incercat toate formele de dieta + sala si rezultatele tot nu au aparaut..asa ca m-am hotarat sa incerc sa reduc mancarea considerabil...stiu ca multe fete inclusiv de pe acest site sunt anorexice dar foarte putine isi dau seama de asta sau pur si simplu nu stiu ce presupune acest lucru..deaceea m-am hotarat sa infiintez acest fan club pt a avea cui sa cerem un sfat..cine sa ne incurajeze sa nu renuntam..''Mincarea dauneaza grav sanatati tale si in special siluetei tale''..ganditiva de 2 ori inainte sa bagati in gura o tableta de ciocolatzica..sunt sigura ca dupa ce ati terminat de o savurat o sa va para rau..
  •  
    • 2807 mesaje
    16 Mar 2009, 21:11
    0 0
    umflatico, eu zic sa te gandesti tu, nu de doua ci de mai multe ori inainte sa iei decizia de a te infometa...ce stii despre anorexie,te-ai informat bine?

tu faci oricum ce vrei,...e posibil sa slabesti cate ceva in schimb te vei trezi cu niste probleme de sanatate care se vor dovedi mult mai greu de rezolvat decat sa scapi de cateva kilograme

mai gandeste-te
  •  
    • 2520 mesaje
    16 Mar 2009, 21:30
    0 0
    Umflatzica, inca o data: anorexia este o boala si te alege ea pe tine si nu tu pe ea.
    Stiu ca nu vrei sa auzi, dar eu ma incapatinez si iti spun, daca spui ca ai tinut dieta si ai facut sport si nu ai slabit, s-ar fi putut sa fie una din urmatoarele variante:
    1. nu ai mincat destul - organismul este o masinarie perfecta care stie cum sa se adapteze la situatii de criza ptr ca are un singur scop , sa supravietuiasca.
    2. ai mincat mult mai mult ca si valoare energetica decit ai crezut ca maninci.
    3. esti deja la o greutate prea mica si intervine, din nou, mecanismul de aparare al organismului.
    Stiu foarte bine ce inseamna anorexia, stiu foarte, foarte multe despre acesta afectiune si vreau sa cred ca tu, in fapt, vrei doar sa slabesti si nu mai stii ce sa faci.
    Incepe mai "lin" , cu mai multa judecata si prezinta pb in felul urmator: am x virsta, x inaltime. x kg si vreau sa fiu la x kg. Asa sint sigura ca ai sa gasesti mai multa intelegere si sprijin.
  •  
    • 131 mesaje
    17 Mar 2009, 10:58
    0 0
    zi cam cum ai de gand sa devii Ana, Umflatica? prin infometare? de unde stii ca o sa reusesti?

ai citit subiectul "sunt fetel pro-ana pro-mia"? acolo ai cele mai bune informatii despre anorexie si bulimie.

eu nu cred ca e asa usor sa devii Ana, nu e pentru oricine.
    nu pot decat sa-ti doresc sanatate si intelepciune
  •  
    • 164 mesaje
    17 Mar 2009, 16:32
    0 0
    se poate slabi in mai mult timp si bine, de ex dieta disociata care vreau so tin acuma
    o zi Fructe
    -o zi Carne
    -o zi legume
    -o zi Lactate
    -o zi Peste
    si slabesti in mai mult timp cred..:!
    dar bine, si nu se mai pune asa de repede la loc
    cu cat vei slabi mai reede, cu atat te vei ingrasa mai repede si incet vei slabi incet vei pune la loc daca nu te mai tii de regimul..acela..
    o sa vezi ca si eu...aa gata sa slabesc repede ''si sa pus la loc..
    treba ta..
  •  
    • 77 mesaje
    17 Mar 2009, 18:36
    0 0
    Cred ca faci o confuzie ...probabil fara sa ti dai seama ...Pro ana = fete care vor sa fie anorexice...
  •  
    • 175 mesaje
    17 Mar 2009, 18:46
    0 0
    Umflatzica posturi ca ale tale ar trebui sterse pentru ca dai un exemplu multor tinere care nu stiu consecintele anorexiei.Nu vreau sa iti spun la ce te expui, fiindca oricum nu te intereseaza, dar mi se pare cea mai mare prostie sa atragi pe altii dupa tine.Sa fiu pragmatica fetele Ana imi vor fi potentiale cliente peste cativa ani, cand voi profesa ca stomatolog.
    Cere ajutor specializat sunt sigura ca acele kilograme se vor duce daca vei ajunge sa-ti cunosti nevoile cu adevarat.Mereu am fost slaba, dar m-am criticat constant si au fost momente cand am redus prea mult din portii.Chiar nu e un sentiment de bine infometarea, da e o stare cu care te obisnuiesti, insa toate astea se vor intoarce impotriva ta.
    Duminica mi-am pierdut un al 3 lea coleg de liceu avea 21 de ani a avut un accident de masina si dupa o saptamana de coma a murit.Nu crezi ca niste kilograme sunt simple detalii, fata de cat iti valoreaza viata?
  •  
    • 13 mesaje
    17 Mar 2009, 20:43
    0 0
    Buna seara! Am stat putin sa ma gandesc daca sa postez ceva sau nu.
    In urma cu 3 saptamani am surprins o foarte buna prietena uitandu-se cu interes la un astfel de topic. Si m-am ingrozit. Mi se pare aproape imposibil sa existe un astfel de topic. Este ca si cum am avea un topic activ cu metode de sinucidere. Probabil ca intentia a fost aceea de a da sfaturi celor care ar dori sa devina anorexice.
    Dar nu asta reuseste sa fie. Ieri m-am intalnit cu prietena mea si a slabit foarte tare prin infometare. Arata ingrozitor de obosita, este aeriana, nu mai este ,,zdravana" la cap. A devenit o obsedata. Si asta doar in 3 saptamani.
    Fetelor, treziti-va si traiti-va viata ca si asa este asa scurta! Nu va bateti joc de voi si de cei apropiati voua. Daca va apucati de asa ceva nu ganditi ca va veti opri atunci cand doriti.
  •  
    • 18346 mesaje
    17 Mar 2009, 20:56
    0 0
    da, cel mai simplu e sa renunti sa lupti. sa nu mai incerci sa ai un regim de viata sanatos care sa-ti aduca si greutatea dorita. sa tii niste diete cu promisiuni mari dar sa revii la chips.uri tale apoi.
    dar cel mai simplu e sa faci foamea. sa-ti inveti creierul sa te asculte, ca asa va fi cel mai bine.

oricum cea mai mare greseala pe care ai putut sa o faci e sa spui ca mancarea iti afecteaza sanatatea.
    aha, si lipsa ei, iti afecteaza ce?

incepe de undeva de la creierash, si se duce in restul corpului. nu mai functionezi normal, si nici ca iti pasa.
    dar e mai simplu asa decat sa inveti sa te autoeduci.

fetelor, nici ana, si nici mia, nu-ti pot fi prietene, pt ca cele care au inventat asta au murit de mult, si nu de batranete.

dar poate ca au murit slabe, dar nu stiu daca cineva le pomeneste pentru asta, ci pentru ca nu au mai fost oameni, nu au mai fost in stare sa interlationeze. erau in lumea lor, si poate slabe...
  •  
    • 1 mesaje
    9 Aug 2009, 10:09
    0 0
    hey. Ma numensc Andreea si sunt din bv .... as vrea sa discutam despre acel fan club . Daca vrei ma poti gasi : leda_death@yahoo.com .... Astept sa ma contactezi plzzzzzzzzz
  •  
    • 120 mesaje
    11 Aug 2009, 17:01
    0 0
    De mult imi doream sa gasesc un forum proana ,din pacate sunt anihilate din fasa de "nutritionistii profesionisti"!Daca ii dai cuiva in cap de la bun inceput nu inseamna ca il ajuti!Eventual scapi de el/ea mai repede!Luati exemplu topicul pro ana-mia care s-a transformat intr-o cafenea ...nicidecum clubul manechinelor care beau apa plata cu lamaie!
  •  
    • 429 mesaje
    11 Aug 2009, 22:01
    0 0
    http://www.youtube.com/watch?v=0CrtvfFw-Wo

Asta inseamna anorexia. Asta va doriti?
  •  
    • 237 mesaje
    11 Aug 2009, 23:53
    0 0
    Dar u ce crezi ca ele nu stiu ce inseamna...sufera de asta..
    Doamne cand am vazut site-ul ala postat de tine....am plans
  •  
    • 13910 mesaje
    14 Aug 2009, 23:17
    0 0
    umflatzica, fara suparare, tu ai nevoie de terapie.

zicea cineva aici ca genul asta de teme trebuie rase urgent......de acord!

"fan club '' Pro Ana''" - tu realizezi ce vrei?
  •  
    • 1742 mesaje
    17 Sep 2009, 03:58
    0 0
    doamne si eu vreau sa ma ingras ca is slabanoaga ....sa am si eu cat de cat forme...si voi vreti sa fiti scheletice? nici macar o bluza nu sta bine pe mine ca sta ca pe gard ....
  •  
    • 1 mesaje
    3 Nov 2009, 22:58
    2 0
    buna mimi...imi place foarte mult ideea ta si mi se pare indrazneatza...cred ca tocmai tiai gasit un suporter....felicitari de mult caut un astfel de site si la noi...cat despre restu care considera ca...."infometarea" ca sa vorbin in termeni mai eleganti este periculoasa...atunci tigarile bautura drogurile cum sunt?...adik eu de exemplu timp de 2 ani..am mancat doar 2 mese pe saptamana(mese care nu dapaseau 700Kcal)..si va spun cu mana pe inima...miai facut controale si nu am nici o problema de sanatate....pana ce si infometarea asta poate fi facuta cu cap credeti-ma....trebuie doar sa stii sa-ti mentii nivelul de glicemie constant...sa nu faci fluctuatii prea mari...restul depinde de tine (normal consider ca exista si momente cand trebuie sa o iei mai usor..)...oricum...succes mimi si miar place sa tinem legatura