Informatii despre slabit,intretinere!!!

•  
    • 761 mesaje
    13 Mar 2009, 12:07
    0 0
    Aseara am descoperit un site foarte interesant si foarte folositor, pentru intretinere si diete.Sunt si tutoriale video care te invata cum sa efectuezi un masaj,cum sa efectuezi o impachetare.Este super interesant siteul, te invata foarte multe.Mie una mi-a placut extraordinar de mult si am de gand sa citesc tot ce gasesc pe acolo . http://www.irinareisler.ro/ . Ce am reusit sa prind si sa vreau sa pun in practica este ,impachetarea in folie,masaj pentru burtica si adjuvantul de slabit cu frunze de pelin si anghinare.Sper sa va placa si voua.
  •  
    • 13 mesaje
    14 Mar 2009, 02:18
    0 0
    Foarte dragut! Gand la gand. Inainte am postat la topicul de vergeturi si le sfatuiam pe fete sa intre pe acest site. Si eu l-am descoperit azi la servici cand seful plecase in pauza de masa. Hi,hi,hi. La mine exista problema vergeturilor, dar si ceva anticelulitic daca gasesc nu ma deranjeaza.
  •  
    • 761 mesaje
    15 Mar 2009, 10:48
    0 0
    Da loredanav,chiar gand la gand .Eu l-am recomandat pentru ca mi-a placut foarte mult si chiar am pus in practica impachetarile,care mi se par foarte usor de facut si chiar am vazut deja imbunatatiri . De tratamentul cu colagen am mai auzit si de la alte fete de aici si chiar am sa merg sa cumpar fiole cu colagen.Aaa mi-a mai placut si ideea cu ceaiul de urzica si plantele uscate pelin si anghinare,urmeaza sa merg sa cumpar de la plafar tot ce-mi trebuie .Sunt multe sfaturi bune,iar filmuletele sunt de nota 10!