STIAI CA...
-
0 0Daca nu mai reusest sa treci de bariera kg in plus desi esti la dieta, doar citeva paturi termice te pot ajuta sa reintri pe drumul cel bun?
Intra pe www.bodyshape.ro sa vezi cite tratamente iti oferim.
Ele contin : peeling,creme reductoare-termoactive,serum din plante si masti cu alge marine sau namol marin,sau noile tratamente personalizate algodermia. -
Ok, este o invitatie,dar tu stiai acest lucru despre slabire? Dupa intrarea ta banuiesc ca nu, si draga mea sunt n oferte pe acest site,de la banale la bizare,eu cred ca inca nu am intrecut masura si nici nu am incercat sa te ofesez,daca iti va face placere vei intra si vedea cu ce ma ocup eu la munca si poate vei aprecia ca nu sunt tipul angajatului delasator si fara interes,ci cel ce impartaseste cu ceilalti experienta pe care o are.
-
nu vreau sa intru in polemica cu nimeni era un copie-paste din intrarea pe forum ,, Comunitatea Eva te asteapta cu sfaturi, pareri, sugestii. Te rugam, insa sa le respecti pe celelalte membre, urmand regulile netichetei: foloseste un limbaj decent si evita anunturile promotionale. ''
am intuit ca o sa sari la cearta de aceea am revenit si am spus de promotiile lunii martie , in sfarsit in pare rau ca nu ai simtul umorului si ai inteles ca mesajul meu e un atac la persoana ta .
ma scuzati ! ( pt s_dana : platesc drepturi de autor pt fraza asta )