cum slabesc dupa anticonceptionale
-
0 0am luat anticonceptionale marvelon timp de 6 luni si mam ingrasta 8 kg...am mai citit pe forumuri k inainte sa ti le dea medicu tre sa faci analize,sa te consulte....eu le-am luat de la medic dar nu ma consultat nu nimic.....acum nu mai iau...cine stie cum pot sa slabesc?????....dar ceva care sa dea rezultate
-
fa-ti un program regulat:
-3 mese pe zi la ore fixe, de ex mic dejun ora 7, pranz ora 13, cina ora 18, dar depinde si de programul tau( mese constand in multe legume, pui, peste, oua, branza slaba, iaurt, cereale)
-2 gustari , la ora 10 dim si una la 16( 1 fruct/ gustare)
-2l apa/ zi
-min. 1 jum de ora sport /zi
-sa nu depasesti 400 de calorii la o masa.
-daca nu poti renunta la paine complet, mananca doar dimineata 1-2 felii (de preferabil paine neagra sau graham)
-la gustari, in loc de fructe, poti manca doar la gustarea de dim un fruct, iar la cea de la ora 16 poti manca 30 gr alune (crude!!), seminte de dovleac sau floarea soarelui, o bucata de branza slaba, etc)
Ti-am zis reguli genreale, asa mai pe scurt, sper sa te ajute! poti sa ma mai intrebi ce doresti sa afli.
Succes! -
hehehe...ingrasatul din cauza anticonceptionalelor e destul de periculos...va fi destul de greu sa slabesti deoarece te-ai ingrasat pe baza hormonala si nu ca ai mancat mult sau stiu eu ce...un prim sfat:renunta definitiv la anticonceptionalele Marvelon procurate de la planning familial...numai rau itzi fac crede-ma...