cum slabesc dupa anticonceptionale

•  
    • 34 mesaje
    8 Mar 2009, 08:10
    0 0
    am luat anticonceptionale marvelon timp de 6 luni si mam ingrasta 8 kg...am mai citit pe forumuri k inainte sa ti le dea medicu tre sa faci analize,sa te consulte....eu le-am luat de la medic dar nu ma consultat nu nimic.....acum nu mai iau...cine stie cum pot sa slabesc?????....dar ceva care sa dea rezultate
  •  
    • 168 mesaje
    8 Mar 2009, 18:00
    0 0
    La fel cum slabesc toti oamenii ,indiferent de "metodele " pe care le-au aplicat pt a se ingrasa!
  •  
    • 55 mesaje
    8 Mar 2009, 20:19
    0 0
    fa-ti un program regulat:
    -3 mese pe zi la ore fixe, de ex mic dejun ora 7, pranz ora 13, cina ora 18, dar depinde si de programul tau( mese constand in multe legume, pui, peste, oua, branza slaba, iaurt, cereale)
    -2 gustari , la ora 10 dim si una la 16( 1 fruct/ gustare)
    -2l apa/ zi
    -min. 1 jum de ora sport /zi
    -sa nu depasesti 400 de calorii la o masa.
    -daca nu poti renunta la paine complet, mananca doar dimineata 1-2 felii (de preferabil paine neagra sau graham)
    -la gustari, in loc de fructe, poti manca doar la gustarea de dim un fruct, iar la cea de la ora 16 poti manca 30 gr alune (crude!!), seminte de dovleac sau floarea soarelui, o bucata de branza slaba, etc)
    Ti-am zis reguli genreale, asa mai pe scurt, sper sa te ajute! poti sa ma mai intrebi ce doresti sa afli.
    Succes!
  •  
    • 55 mesaje
    8 Mar 2009, 20:32
    0 0
    PS: o jum de ora sport pe zi doar la inceput, maresti treptat. ideal ar fi sa te apuci de sala si aerobic, dar daca nu ai timp sau bani, poti sa te apuci de alergat prin parc. ia-ti o prietena si alergati la inceput cat puteti, pana cand va creste rezistenta la efort fizic.
  •  
    • 102 mesaje
    8 Mar 2009, 22:36
    0 0
    hehehe...ingrasatul din cauza anticonceptionalelor e destul de periculos...va fi destul de greu sa slabesti deoarece te-ai ingrasat pe baza hormonala si nu ca ai mancat mult sau stiu eu ce...un prim sfat:renunta definitiv la anticonceptionalele Marvelon procurate de la planning familial...numai rau itzi fac crede-ma...
  •  
    • 34 mesaje
    9 Mar 2009, 15:25
    0 0
    am inceput sa fac sport si sa fiu mai atenta la ce mananc...cu toate k nu prea mananc cine stie ce.....sper sa ma ajute sa slabesc pana la vara....ca am o burtica