4-5 Kg in plus

•  
    • 27 mesaje
    7 Mar 2009, 13:52
    0 0
    As vrea sa i`au 4-5 kg in plus,i`au pastile care dau pofta de mancare,de aseara am inceput sa le iau...si as dori niste mancaruri care ajuta la ingrasare si chiar dulciuri(in afara de ciuocolata)..ce`ar trebui sa manac la micul dejun,pranz si cina???
    Multumesc anticipat!
  •  
    • 168 mesaje
    7 Mar 2009, 15:31
    0 0
    Ce pastile iei?

Cu dulciuri nu vei reusi decat sa pui pe tine niste grasime scarboasa...deci evita-le pe cat posibil !

Dimineata ..cereale, ...peparcursul zilei:orez ,cartofi fierti sau copti,peste gras sau din conserve,carne de pui ,de vita, porc...salate cu ulei de masline din belsug (50 ml /zi)..fructe cat poti duce...legume la fel.

Pe scurt: 2g/ kg corp- proteina
    carbohidrati..dublu proteinelor,,,dar din cereale si nu din zahar rafinat (dik fara dulciuri)
    si 30% grasimi din nr total de cal de care ai tu nevoie la care mai adaugi tu 3-400 ( cauta pe net un calc de cal)...
    Daca ai timp ..incearca sa manaci putin si des ...de 5..6 ori pe zi...dar fara sa de pasesti nr de cal propuse....k totul se va transforma in grasime.
    Km atat...suplimente nu cred ca ai nevoie...doar in cazul in care nu ai timp sa mananci...
  •  
    • 168 mesaje
    7 Mar 2009, 15:33
    0 0
    Aaaaa era sa uit ...
    Niste fitnes si aerobic te-ar ajuta sa iti modelezi corpul frumos! Deci...ia-le in serios pe astea doua.

App kte kg ai?????
  •  
    • 27 mesaje
    7 Mar 2009, 23:35
    0 0
    am 40 kg si 1.55

am un corp f frumos...
    si toti imi zic ca st nebuna ca vreau sa ma ingras si ca ar trebui sa raman asa
    dar eu vreau sa ajung la 45 kg

ms ptr sfaturi:*:*