m-am ingrasat rau
-
0 0vreau sa imi spuna si mie cineva ce pot sa fac ca sa slabesc??anul trecut,in vara aveam 63-64 kg.acum am 77-78 si nu stiu ce sa fac...imi puteti da un sfat,va rog???
-
haaa va bat eu la record
20 kg in 4 luni!!! :0 din fericire mai am doar 10 de dat jos..
collaly depinde cum te-ai ingrasat..daca alimentatia ta e la fel ca inainte, s-ar putea sa fie nevoie sa consulti un medic endocrinolog..daca nu, apucate de un regim sanatos( NU diete)
Renunta la dulciuri, fainoase , grasimi.
Incearca sa ai 3 mese la ore fixe pe zi, si 1-2 gustari.
Nu trebuie sa ai un program de alimentatie fi
maine mananc aia aia aia) mananca in fiecare zi in fucntie de ce ai pofta, dar baza in alimentatie sa fie legumele si fructele, pestele, puiul, lactatele slabe.
Idei de mic dejun: un iaurt mare cu cereale, un ou fiert tare cu ardei(sau alta leguma) si 2 felii de paine(neagra de preferinta)
Idei de pranz( aici iti trebuie o proteina plus legume)
ui cu salate, peste cu salate, branza slaba cu legume, 2 oua fierte tari(daca nu ai mancat la mic dejun)
Iar seara ceva usor, o salata, un iaurt, o bucata de peste
Gustarile sa fie fructe.
Si muuulta apa si cate o jumde sport pe zi.
Ai sa vezi ca reusesti.Eu deja am cu 10 kg mai putin in aproape 2 luni.
Succes! -
Cel mai bine consulta un nutritionist..k se pare ca ai probleme mari cu alimentatia...
Si poate un instructor de sport... sedentarismul este o problema de luat in serios.
Ti-asi recomanda sa te documentezi despre dieta Keto....este un regim alimentar care da rezultate nu numai in arderea grasimilor dar si pe acea parte care tine de sanatate (colesterol , diabet).
NU o poate tine oricine...altii din motive de sanatate ...sau psihic.
Trebuie sa fii foarte ordonat in ce priveste alimentatia..cea ce cred ca nu este cazul la tine......daca ai ajuns la performanta pe care ai precizat-o mai sus.
Dar...poti sa incerci!! -
kti, sa stii ca nici nu m-am straduit prea mult
am mancat ce am vrut, cat am vrut, la ce ora au vrut muschii mei. ai fi surprinsa sa afli ce cantitati industriale bagam in mine, incepusera ai mei sa dea faliment
acum mai in gluma mai in serios, da sa stii ca atunci eram disperata. am inceput sa mananc pe fond emotional, ma refugiam cumva in mancare pt ca ma facea sa ma simt mai bine. si odata ce le-am prins gustul, devenise obisnuinta sa mannc zilnic cate dulciuri imi pofteste inima. dar acum, de o luna si 3 sapt, am un stil de viata sanatos. am dat deja 10 kg, si mi-am fixat data 1 mai ca sa ajung de unde am plecat(55 kg) -
Mey...Maria-Ioana...Tu ce visezi noapte ne spui noua ziua?
Eu crfed ca tu ori nu mai stii cate kg aveai asta vara ...ori te-ai cantarit in chiloti si acum o luna si trei sap ai facut-o cu vreo 2 cojoace pe tine si echipament de schi.....si acum daca a v enit priomavara ai hotarat sa mai dai din toale jos si sa te cantaresti dinou...
M-ai gandeste-te ...ca nu e interesant ce spui...adik pe mine nu m-ai convins -
mersi kti!
foreveryoung, ce ti se pare asa ciudat la a slabit 10 kg intr-o luna jumatate? mai ales trecand de la o alimentatie haotica la una corecta plus sport?
nu te-am convins...stai linistita draga ca oricum nu asta era intentia mea..mi-e tot una daca ma crezi sau nu...
e adevarat ca dupa 30 de ani, poate parea mai greu, dar la 19 ani te ajuta si organismul.
dar ca sa iti dau dreptate, intr-adevar acum 2 luni m-am cantarit cu 3 geci pe mine si 6 izmene, si pe urma m-am gandit ia hai sa mint unpic pe forum ca tot vine postul si ma spovedesc