slabeste?

•  
    • 164 mesaje
    6 Mar 2009, 18:37
    0 0
    Buna vreau sa stiu si eu daca slabesc nemancand paine,dulciuri. fainoase....carne mai putina, si nu mananc seara deci de exemplu azi am mancat asa:
    de dimineata- un fel de tocanita putina rau si cu o feliuta mica de paine
    asta a fost la ora 06:30
    la pranz( ora 14:00)
    am mancat orez cu legume....fra paine
    si pe la 15:00
    un oaurt mic...
    deci ce ziceti..cam la orele acestea mananc..eu......
  •  
    • 173 mesaje
    6 Mar 2009, 18:54
    0 0
    buna girl64,este complicat cu dietele astea ..nu stiu ce sa-ti spun despre meniul asta ca te-as ajuta ......cauta si tu pe net sa vezi cate calorii contin mancarurile astea si vezi care este necesarul tau de calorii pt slabit ....
  •  
    • 2807 mesaje
    6 Mar 2009, 19:07
    0 0
    girl, depinde de mai multi factori...

-de cat ai fost obisnuita sa mananci inainte
    -cate kilograme ai
    -varsta
    etc....

sa stii ca poti slabi chiar mancand paine,dulciuri sau cam ce poftesti doar sa poti sa te opresti la timp...gusti..si atat
    din acest motiv se interzic aceste alimente, pt ca de regula pers care vor sa slabeasca nu se pot limita doar la gustat...

ti-ar ajuta foarte mult sa faci si ceva miscare in paralel....si sa te abtii de la mancare seara cu 3-4 ore inainte de culcare

ca sa raspund exact la intrebarea ta...DA..daca renunti la paine (paste fainoase) dulciuri, carne grasa (poti manca carne de pui, vita, peste) si ai grija la cantitati, poti slabi
  •  
    • 164 mesaje
    6 Mar 2009, 21:09
    0 0
    va mulumesc pentru raspunsuri ..deci tin sa va spun c ainainte nu mancam regulat...mancam intruna .... si am cam 1.65 ori 1.55 nustiu sigur...si 60 de kg ...si vreau macar la 55 deci vreau sa slabesc 5 kilograme...mai stiti niste diete...si cam in cat timp se poate slabi 5 kg incet si frumos?? si niste diete care vau dat rezultate daca vreti sa mi spuneti...