CENTURA PENTRU SLABIT SI MASAJ
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
3 Mar 2009, 16:410 0,,Procesul de slabire presupune un efort substantial din partea ta. Ca vorbim de dieta sau sport, acestea sunt transformari generale care intervin atat in viata ta, cat si in programul tau zilnic, care te deruteaza si te determina la un moment dat ca tot pe ele sa le tai de pe lista. Ce-ai zice daca ai slabi fara sa faci absolut nimic? Crezi ca e imposibil? Acum nu mai este, afla care sunt aparatele de masaj care iti corecteaza partile corpului tau fara nici un efort din partea ta.,,
...cu aceste vorbe m-am incantat si am cumparat-o .....voi ce spuneti ?ati folosit asa ceva ?oare am aruncat banii aiurea ?
))) -
4 Mar 2009, 14:13Buna!
O prietena mi-a spus ca a slabit in talie cativa cm dupa ce a folosit asa ceva, insa nu stiu ce sa spun, nu le-am probat pe pielea mea.Oricum trebuie sa o folosesti zilnic pe o perioada lunga de timp.Sa ne tii la curent cu rezultatel, poate investim si noi in asa ceva!Apropo cat ai dat pe ea ? -
4 Mar 2009, 15:24denisa15 nu o am de mult timp ...am luat-o de la o colega cu 100 ron .....ea zice ca-i buna dar ca sa fiu sincera nu stiu ce sa cred pt ca are doar 45 kg .......in fine .....o sa va tin la curent dar eu tin si dieta .....deocamdata nu vad nimic sau nu-mi dau seama ....nu m-am masurat ....
-
4 Mar 2009, 16:59despre ce vorbesti tu aici? centuri gen sauna belt sau vibra tone?
daca da, parerea mea este ca ai dat banii degeaba...fara sport si dieta nu au nici un rezultat (ai putea face un experiment)...asa ca mai bine din banii aia, imi fac abonament o luna la sala si fac miscare...sau imi cumpar mancare pt dieta
-
4 Mar 2009, 17:06addictyv3 dieta tin dar cum stau haios cu sportul m-am gandit ca poate ma ajuta ....o folosesc in jur de 2 ore pe zi si inainte de asta aplic lipometric de la vichy .......acum din 3 oi reusi eu ceva ,nu ?
)))) si daca am dat banii pe ea degeaba am pe cine sa strang de gat
))........
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness