unde e vointa fetelor...?
-
0 0vine primavara si cu toate vrem ca pana la vara sa aratam si sa ne simtim bine dar cum sa reusim asta fara putina vointa..acum trebuie sa incepem serios sa avem grija de noi sa facem sport sa mancam sanatos si sa aratam fabulos....pana la vara,asa ca va propun ceva:hai sa facem un fel de miniconcurs,sa zicem ca in data de 1 iunie se incheie concursu dar daca e nevoie il mai prelungim .Intram aici si semnam de cite ori pierdem 3 sau 5 kilograme.
Consideram subiectul asta un fel de "TOPIC IMPORTANT" pe care sa nu il umplem cu mesaje ci doar IL VIZITAM CIND AM DAT JOS 3KG SAU 5 KG (si atunci in ziua aia..putem scrie orice..de fericire..
))))) ce credeti? e bine, sau mai bine NU? CISTIGATORUL E CEL CARE INTRA DE CELE MAI MULTE ORI -
astept vesti de la voi fetelor si inca ceva...nu lasa-ti dracusorul(ispita)de pe umarul stang sa va ia mintile...ascultati vocea ingerului de pe umarul drept...sper sa reusim sa dam cat mai multe kilograme jos...de fiecare data and va e pofta de ceva ganditi-va ca dupa ce terminati de mancat o sa va para rau si nu se merita o placere de 10 minute pentru o silueta de vis care e o placere mult mai mare si lunga...va pup si va astept la concurs,eu sunt prima care se inscrie
am 157cm si 62 kilograme cand slabesc 3 kile va anunt -
Ma inscriu si eu! 1,65m si 56kg. Problema nu o constituie kilogramele ci acei centimetri in plus de pe solduri si coapse, asa ca eu o sa va anunt cand dau jos cate unul
Nu stiu daca o sa reusesc sa dau cate un centimetru/saptamana, dar nu ma las. Vreau sa ajung la niste dimensiuni acceptabile (pt mine) in 6-7saptamani si sper ca pana in iunie sa ajung la formele mult visate (pierdute de prin anul doi de facultate). Sa aveti spor la sport si la tot ceea ce faceti pt a intra cat mai rapid in forma!
-
Buna! Vreau si eu sa ma alatur voua,poate ca asa vointa mea va fi mai mare...Am 24 de ani,1.60 si aproape 54 de kg...Imi doresc sa ajung la 50-51 de kg sa pot avea mai multa incredere in mine...Am sa incerc sa nu mai mananc dupa ora 6 seara si voi face sport mai mult...M-am inscris la aerobic si sper sa dea rezultate... Multa bafta tuturor!