Cum scap de celulita si de vergeturi?

•  
    • 102 mesaje
    27 Feb 2009, 15:52
    1 0
    cum sa scap de celulita de pe coapse si fund?cat despre vergeturi cum le-as putea face sa nu fie vizibile?...am cateva in interiorul coapselor din cauza faptului ca am tot slabit si m-am ingrasat....
  •  
    • 1639 mesaje
    27 Feb 2009, 16:00
    0 0
    - sport
    - alimentatie sanatoasa
    - masaje cu creme anticelulitice
    - masaje cu creme pentru vergeturi

vergeturile nu dispar dr se pot estompa putin

eu sunt de parere ca doar cu toate la un loc poti sa scapi de celulita...mai ales daca este depusa de mult timp...
  •  
    • 102 mesaje
    27 Feb 2009, 16:04
    0 0
    sa sti ca folosesc creme pt vergeturi si anticelulitice si merg si la salon pt masaje profesionale anticelulitice...e drept ca a mai disparut dar e ffff greu sa o faci sa dispara celulita
  •  
    • 131 mesaje
    27 Feb 2009, 21:43
    0 0
    nu stiu daca se poate reduce, insa macar sa se mai atenueze si sa nu se depuna alta celulita, cred ca trebuie o combinatie din urmatoarele: sport, masaj, o alimentatie sanatoasa, creme, eventual tratamente de remodelare corporala (daca te tine punga).

ceea ce e tragic este ca de-abia dupa ce se depune celulita incepem sa ne dam seama ca trebuie sa facem ceva, dar inainte de a aparea nu ne gandeam la asta... cand am fi putut mai usor s-o prevenim.
  •  
    • 89 mesaje
    27 Feb 2009, 23:03
    0 0
    Eu folosesc creme anticelulitice de3ani,dar nimic,cum este posibil să ai unele părÈ›i ale corpului slabe si să ai celulită chiar acolo?
  •  
    • 1639 mesaje
    27 Feb 2009, 23:31
    0 0
    si eu cunosc persoane care sunt foarte slabe si au foarte multa celulita....chiar si pe burta nu doar pe picioare si pe coapse...
  •  
    • 102 mesaje
    28 Feb 2009, 10:36
    0 0
    celulita se formeaza din cauza faptului ca nu circula bn sangele in regiunile respective si deaia se formeaza tesut deala adipos inestetic...nici eu nu sunt grasa insa am celulita si sunt si tanara...sedentarismul asta...
  •  
    • 168 mesaje
    1 Mar 2009, 11:27
    0 0
    Cu vergeturile trebuie sa te obisnuesti....nu ai cum sa scapi de ele....dar mergand regulat la solar le poti ascunde.
    Dar le poti preveni.

Pt celulita incearca vibromasaj si sauna.
    De creme uita ...ca nu exista asa ceva.
    si sport....
  •  
    • 131 mesaje
    3 Mar 2009, 10:41
    0 0
    voi ati vazut vreodata un sportiv de performanta cu celulita? sincer nu cred ca exista.
    apuca-te de un sport care-ti place, fa-l zilnic, macar 30-40 minute daca nu chiar si mai mult, si poate peste un an de zile scapi de celulita.

in paralel poti incerca si masaj si tratamente si creme si ce mai vrei.
  •  
    • 102 mesaje
    6 Mar 2009, 09:19
    0 0
    zmeioaik, vrei sa insinuiezi ca nu as fi facut sport multi ani?u sti mai bn ca mn?a fost prostia mea ca m-am lasat brusc de sport si cateva luni(3) nu am mai facut deloc miscare si asha a aparut celulita...
  •  
    • 306 mesaje
    6 Mar 2009, 09:56
    0 0
    e uite ca eu am vazut balerina pe care tipa celulita!!!sincer nu are nimik de aface cu sportul este o problema la nivelul circulatiei carepoate fi tinuta in frau dar nici decum tratata .... eu aveam 44 kg cand eram in liceu faceam sport si tot aveam celulita si inka o am si acum la 50 kg dar nu l afel de vizibila ... singurul mod in care am reusit sa o ameliorez a fost masajul intensiv ... nu are importanta cu ce fel de crema de preferabil de la plafar ulei de migdale dulci ...
    cat despre vergituri e foarte greu sa le atenuezi eu incerc acum o ''alifie'' preparata din aloe vera gel,vitamina a,vitamina e ,elastina fiole,tinctura de propolis... folosesc de 2 spatamani deci nu ma pot pronunta insa sper sa le atenuez
    eu nu am fost multumita de nici o crema din comert anticelulita sau alte prostii de la 10 lei la 150lei fac toate doar 2 lei!! folosesc uleiuri de la plafar acum..
  •  
    • 173 mesaje
    6 Mar 2009, 10:02
    0 0
    ....nu vreau sa crezi ca fac reclama dar eu am folosit lipometricul de la vichy pt celulita si am fost foarte multumita... il folosesc si acum pentru ca sunt sedentara ......mi-am luat si o centura de masaj .......o folosesc minim 1 ora pe zi si mi se pare ca-i buna desi toata lumea spune ca-i o porcarie ...
  •  
    • 131 mesaje
    6 Mar 2009, 10:14
    0 0
    daca nici prin sport nu mai poti scapa de celulita, atunci lasati-o balta, nu va scapa nimic, doar daca va faceti operatie, altfel....
  •  
    • 102 mesaje
    6 Mar 2009, 10:21
    0 0
    eu sincer mi-am cumparat de la Avon un miniaparat de facut masaj anticelulitic si e fff bun adik chiar se vad rezultate....oricum prin sport se scapa cel mai usor de celulita
  •  
    • 168 mesaje
    6 Mar 2009, 14:13
    0 0
    Dianaa1019...Daca ti se pare ca esti haioasa atunci cand taci ...cand vorbesti demonstrezi acest lucru!

Aparatele de vibromasaj sunt f bune deoarece "rup" tesutul adipos si arderea se va face mai rapid...ATUNCI CAND FACI SPORT BINEINTELES!

Celulita tine de mancare si de nemiscare!
  •  
    • 173 mesaje
    6 Mar 2009, 16:04
    0 0
    ForeverYoung intradevar celulita tine de mancare si de nemiscare dar poate fi eliminata si fara sport ......eu am folosit lipometric de vichy si am scapat de ea anul trecut fara sport ca-s sedentara ......recunosc ca nu am scapat definitiv ....dupa 1 luna si ceva a reaparut in forta din pacate .....acum am reluat tratamentul dar am adaugat si centura de masaj pe care o folosesc minim 1 ora ....ciudat este ca toata lumea critica aceasta centura eu cam tind sa o laud ...in primele zile de folosinta parca ma dureau toate cele de la ea dar apoi a inceput sa-mi placa ...stiu si sunt foarte constienta ca sportul este bun dar ce sa fac daca nu am vointa ?
  •  
    • 168 mesaje
    7 Mar 2009, 16:00
    0 0
    Nush despre ce "centura vb tu...
    Eu consc clasicele aparate de masaj cu benzi...stai in picioare si "te inhami" cu benzile alea care sunt de diferite feluri....
    Daca vb de acelasi lucru....pot sa iti spun doar ca e bun ....dar se spune ca folosit pe perioade lungi poate cauza nush ce neplaceri sau afectiuni.(poate k folosit in fiecare zi ...tesuturile nu au timp sa se regenereze...poate fi asta o cauza...dar nush exact)....Deci indikt e sa il folosesti o sap dupa care faci una pauza sau doua si un pauza..

Daca nu ai vointa....nu trebuie sa ai nici pretentii!
  •  
    • 102 mesaje
    7 Mar 2009, 17:03
    0 0
    te referi la vibromasaj...da se zice ca folosit o perioada lunga de timp itzi poate dauna in sensul ca scapand de celulita itzi apar vergeturi...sa sti ca e adevarat mie mi-a spus antrenoarea mea de fitness anul trecut...si ea chiar stie ce vorbeste deci asta e tot in rest nu are ce rau sa itzi faca dar eu zic ca vergeturile sunt un rau destul de...
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    7 Mar 2009, 17:20
    0 0
    diana,
    e o p.rostie să spui că celulita nu are nimic de a face cu sportul. are a face cu lipsa lui şi cu o dietă hipercalorică bazată pe grăsimi şi dulciuri. am văzu tşi eu persoane slabe cu celulită dar deşi aveau arderi bune, din cauza grăsimilor din alimentaţie nu scăpau de ea.
    eu de când m-am obişnuit să alerg nu mai am probleme de acest gen. doar în anumite zone restrânse, dar se rezolvă cu un abonament la masaj.
  •  
    • 168 mesaje
    7 Mar 2009, 18:25
    0 0
    .....aveau arderi bune, din cauza grăsimilor din alimentaţie nu scăpau de ea....

Kti...m-ai gandeste-te!....Sau reformuleaza...