HELP!!!
-
0 0am mare nevoie de o dieta sau de orice care sa ma ajute sa slabesc usor si intr-un timp relativ scurt...sunt inalta am 1.76 si totusi kg ce le-am pus pe mn se vad ffff inestetic,m-am ingrasat prea mult si nu ma simt prea comfortabil in pielea mea.dati-mi niste sfaturi!!!!
-
buna Arwen18 .......eu te inteleg (mai putin faza cu sportul
) ca-s sedentara ) ce-as putea sa-ti spun ? ma gandesc ca fiind o persoana destul de activa iti trebuie o dieta relativ usoara ....eu am ales disociatul .....pentru mine asta-i cel mai bun .....citeste si tu pe aici si vezi ce dieta ti se potriveste ....spor la slabit ...pop -
aaaaaa si inca ceva
nu lua in seama ,,intepaturile ,, .........fetele astea chiar nu realizeaza ca in acest moment nu ai nevoie de asa ceva ba mai mult decat atat te dezgusta(vb din proprie experienta ...mi-a SPUS o slabuta ca eu voi ramane grasutza in stilul asta dar nu-i asa uite ca am slabit
nu suficient dar sunt pe drumul cel bun ) ...culmea ironiei este ca cele care vb sunt slabe ....nu au acei ,,colaci de salvare ,,insuportabili ...in fine ........ai grija de tine si nu ceda orice ar fi .daca nu-ti place cum arati ia masuri stricte .......vezi tu dupa ce vei face ....... -
grasutzo80 multumesc eshti fff simpatica sti cum e?nu ca as fi grasa dar chiar nu ma simt eu bn cand imi vad pantalonii ce ii purtam acum 6-7 luni ce frumos intrau pe mn iar acuma nu ii mai pot inchide...e tragic sa vezi cum te ingrasi fara sa mananci mult...cateodata am momente de depresie ca ma simt BIG...dar iau masuri si ma abtin de unele gustarele care ar putea sa imi dauneze...
-
nu iau eu in seama micile rautati...pt ca si cand ies cu prietenele eu vad ca se uita mai ciudat la mn unii ca noah toti ma cun mai subtirica si acuma dintr-o data m-am rotunjit dar eu ma fac ca nu-i vad si asha trece mai usor..desi cand sunt singura in casa ma necajesc dar ce sa facem?
eu sunt pozitiva si sper ca voi ajunge la 57 de kg cum doresc eu
-
buna Arwen18!Grasuta80 are dreptate!Ia atitudine impotriva sunculitelor cat nu este prea tarziu si lasa slabanoagele sa vorbeasca singure!Cand esti slaba te critica ca esti prea slaba, iar cand pui pe tine nu mai au curaj sa-ti zica in fata, te vorbesc pe la spate sau au curaj sa-ti zica, numai cele care sunt grase pentru ca in sinea lor se bucura ca mai este cineva gras ca ele.
Tu iti cunosti cel mai bine organismul si stilul de viata, dar cred ca trebuia sa te lasi de sport treptat, ca sa se obisnuiasca corpul cu mai putina miscare sau cel putin fa gimnastica de intretinere!
Poate vii la topicul nostru disociat 1/1/1/1!Te asteptam cu drag!