HELP!!!

•  
    • 102 mesaje
    27 Feb 2009, 15:49
    0 0
    am mare nevoie de o dieta sau de orice care sa ma ajute sa slabesc usor si intr-un timp relativ scurt...sunt inalta am 1.76 si totusi kg ce le-am pus pe mn se vad ffff inestetic,m-am ingrasat prea mult si nu ma simt prea comfortabil in pielea mea.dati-mi niste sfaturi!!!!
  •  
    • 1639 mesaje
    27 Feb 2009, 16:01
    0 0
    cate kg ai? si cati ani ai?
  •  
    • 102 mesaje
    27 Feb 2009, 16:05
    0 0
    18 ani si 61 de kg(am avut 56 de kg)....(
  •  
    • 102 mesaje
    27 Feb 2009, 16:07
    0 0
    ideea e ca am facut mult timp sport si dupaia m-am lasat brusc si desi nu mananc mai deloc totusi m-am ingrasat.,...mananc de 2 ori pe zi si atunci f putin
  •  
    • 278 mesaje
    27 Feb 2009, 19:29
    0 0
    arwen sa stii ca nu e bine sa mananci de doar 2 ori pe zi si f putin.numa mai rau faci asa.
    incearca sa mananci de 3 ori pe zi si la ore fixe.sa stii ca e fff important.
    incearca sa-i dai organismului tot ceea ce are nevoie.slabesti mult mai greu daca il privezi de alimente
  •  
    • 2 mesaje
    27 Feb 2009, 20:09
    0 0
    va recomand sa mancati acelas aliment mai multe zile de ex : pui am gasit aici 100 de retete de mancare cu pui http://www.download112.com/camping2.html
    sper sa te ajute
  •  
    • 2520 mesaje
    27 Feb 2009, 21:15
    0 0
    Redu putin din cantitatile.
    Eu te sfatuiesc cu toata "ardoarea" !!!!!!! Sa nu te apuci de nici o dieta ptr ca astea e drumul sigur spre si mai multe kg.
  •  
    • 7673 mesaje
    27 Feb 2009, 21:24
    0 0
    conti,te salut

fara dieta iti zic si eu,doar mananca sanatos,fara dulciuri,paine,prajeli....apa plata min 2l ,iar seara dupa 6-7 nu mai mananci

succes!
  •  
    • 2520 mesaje
    27 Feb 2009, 21:58
    0 0
    Cori si eu te salut ! cum stai dupa tratament, te mentii? ai mai slabit? cit de greu ti se pare?
  •  
    • 168 mesaje
    1 Mar 2009, 11:30
    0 0
    daca ai facut sport asa cum spui cred ca ar trebui sa stii singura raspunsul.
  •  
    • 131 mesaje
    3 Mar 2009, 11:16
    0 0
    pleci din start pe picior gresit. de fapt majoritatea fac asa. doresc sa slabeasca cat mai mult, cat mai repede. daca s-ar putea 10 kile pe luna sau chiar mai mult, fara sa miste un deget

succes! asta e calea cea mai rapida spre cat mai multe kg pe viitor.
  •  
    • 102 mesaje
    6 Mar 2009, 09:07
    0 0
    nu am zis ca nu misc un deget...fac miscare numai nu cat mi-as dori eu pe saptamana ca nu am timp de mers la sala...sau la aerobic...sunt foarte aglomerata cu programul si sunt stresata..cred ca de la stres m-am ingrasat.deci nu ma critica deageaba
  •  
    • 173 mesaje
    6 Mar 2009, 09:31
    0 0
    buna Arwen18 .......eu te inteleg (mai putin faza cu sportul ) ca-s sedentara ) ce-as putea sa-ti spun ? ma gandesc ca fiind o persoana destul de activa iti trebuie o dieta relativ usoara ....eu am ales disociatul .....pentru mine asta-i cel mai bun .....citeste si tu pe aici si vezi ce dieta ti se potriveste ....spor la slabit ...pop
  •  
    • 102 mesaje
    6 Mar 2009, 09:44
    0 0
    multumesc pt sfat grasutzo80:*:*:*:*
  •  
    • 173 mesaje
    6 Mar 2009, 09:53
    0 0
    aaaaaa si inca ceva nu lua in seama ,,intepaturile ,, .........fetele astea chiar nu realizeaza ca in acest moment nu ai nevoie de asa ceva ba mai mult decat atat te dezgusta(vb din proprie experienta ...mi-a SPUS o slabuta ca eu voi ramane grasutza in stilul asta dar nu-i asa uite ca am slabit nu suficient dar sunt pe drumul cel bun ) ...culmea ironiei este ca cele care vb sunt slabe ....nu au acei ,,colaci de salvare ,,insuportabili ...in fine ........ai grija de tine si nu ceda orice ar fi .daca nu-ti place cum arati ia masuri stricte .......vezi tu dupa ce vei face .......
  •  
    • 102 mesaje
    6 Mar 2009, 10:14
    0 0
    grasutzo80 multumesc eshti fff simpatica sti cum e?nu ca as fi grasa dar chiar nu ma simt eu bn cand imi vad pantalonii ce ii purtam acum 6-7 luni ce frumos intrau pe mn iar acuma nu ii mai pot inchide...e tragic sa vezi cum te ingrasi fara sa mananci mult...cateodata am momente de depresie ca ma simt BIG...dar iau masuri si ma abtin de unele gustarele care ar putea sa imi dauneze...
  •  
    • 102 mesaje
    6 Mar 2009, 10:16
    0 0
    nu iau eu in seama micile rautati...pt ca si cand ies cu prietenele eu vad ca se uita mai ciudat la mn unii ca noah toti ma cun mai subtirica si acuma dintr-o data m-am rotunjit dar eu ma fac ca nu-i vad si asha trece mai usor..desi cand sunt singura in casa ma necajesc dar ce sa facem? eu sunt pozitiva si sper ca voi ajunge la 57 de kg cum doresc eu
  •  
    • 173 mesaje
    6 Mar 2009, 12:10
    0 0
    Arwen18 ai spus ca servesti 2 mese pe zi ...in ce constau ele ? esti cumva fan cola ?
  •  
    • 114 mesaje
    6 Mar 2009, 12:31
    0 0
    buna Arwen18!Grasuta80 are dreptate!Ia atitudine impotriva sunculitelor cat nu este prea tarziu si lasa slabanoagele sa vorbeasca singure!Cand esti slaba te critica ca esti prea slaba, iar cand pui pe tine nu mai au curaj sa-ti zica in fata, te vorbesc pe la spate sau au curaj sa-ti zica, numai cele care sunt grase pentru ca in sinea lor se bucura ca mai este cineva gras ca ele.
    Tu iti cunosti cel mai bine organismul si stilul de viata, dar cred ca trebuia sa te lasi de sport treptat, ca sa se obisnuiasca corpul cu mai putina miscare sau cel putin fa gimnastica de intretinere!
    Poate vii la topicul nostru disociat 1/1/1/1!Te asteptam cu drag!
  •  
    • 102 mesaje
    6 Mar 2009, 13:27
    0 0
    nu beau coca-cola sau pepsi...uneori si asta se intampla fff rar pt ca stiu ca nu sunt sanatoase sucurile carbogazoase...