Slabim sanatos cu sport
-
0 0pt fetele care vor sa slabeasca sanatos ,asa cum am zis si pe dieta rina cel mai bine e sa facem sport si pana la urma da-le naiba de diete sa incercam sa nu depasim 1300calorii pe zi,cu ce alimente vrem noi,propria dieta,eu incerc sa nu renunt la carne de peste ,pui,curcan pe gratar sau gatita dar nu in ulei si la lactate pentru ca sunt obsedata de proteine,aveti mare grija fetelor caci prin zile deaste numai de fructe sau legume se pierd multe proteine si deci..masa musculara si deci..metabolism mai lenes...car duce la o slabire mai redusa..deci pentru fetele care mi se altatura si care vor sa slabeasca cel putin 10 kilograme,va propun sa ne incurajam sa ne sfatuim cu ce exercitii ati mai facut ,cat ati mai slabit,hai macar o luna sa incercam sa vedem cat slabim
-
daaa, eu de o luna si ceva am luat calea asta, si sa stii ca, pe langa ca am slabit 7 kg, tenul arata mult mai bine, mai putine cosuri, parul nu mai cade...pana la urma nu este o dieta, este doar un stil de viata sanatos care iti face bine pe toate planurile. Eu nu am o dieta anume, mananc in fiecare zi numai alimente sanatoase si naturale, in functie de ce am pofta. Micul dejun il constituie un iaurt mare(400 gr) cu 30 gr fulgi de secara (din acelea de la sanovita, dara zahar sau alte adaosuri) plus 30 gr tarate de grau pt fibre. Intre mic dejun si pranz o gustare-un fruct. Pranzul e compus din o proteina( 200 gr piept de pui/200gr peste/2oua fierte/200gr branza) si o salata mare de legume(orice legume, orice cantitate) + 2 lingurite de ulei de masline(doar daca e cazul, de exemplu la sata de varza). Cina e f frugala, in general doar fructe, dar se mai intampla sa mananc putina branza slaba, o salata, un iaurt, ceva usor in orice caz. Si pe tot parcursul zilei apa(2-3l). La partea cu sportul nu prea stralucesc, desi stiu ca as putea mai mult, ma cam limitez la o jum de ora pe bicicleta eliptica, dar sunt si zile cand lenea e invinsa si mai fac si altceva
dar mai rarut ca-i mai dragut
-
ma bucur ca esti alaturi de mine ioana pt ca asa e cel mai sanatos nu cu toti dracii de medicamente minune sau diete...bla bla..pan la urma dupa ele tot ku capu in ciocolata ajungi asa mai bine din toate si putin si sport...incearca cat de mult poti ioana o sa vezi ca cu timpu te obisnuiesti si iti face placere,eu acasa recunosc nam nici un chef..dar la aerobic la sala,mai trag fetele de mine,e ca un fel de competitie...imediat ma trezesc si ma simt super dupaia cand dau tricoul jos fleasca si stiu ca nu numai ca slabesc..mai si imi ajut pielea...muschii..totul,sanatatea..inima..
-
eu am o problema fetelor...nu prea ma pot abtine de la mancare...ador sa mananc ,sa simt savoarea gusturilor...am 1,63 si 50 kg.as vrea sa mai slabesc pentru ca la picioare se vede destul de inestetic grasimea depusa si celulita.imi trebuie fermitate.fac sport luni doua ore(pilates si tae b
,miercuri la fel si sambata (pilates si step).dar fara regim burtica ramane..perinitele de pe pulpe raman si asa mai departe,,cum as putea sa ma abtin?mama mea cand vine seara acasa isi face tot felul de mancaruri gustoase si ravnesc si eu ...cateodata nu pot sa rezist...mai merg la bunica prietenului meu si ne pune la mancare...de nu putem duce...nu mai stiu ce as putea sa fac....am 8 ore pe zi si asta ma face sa mananc dupa ora 4.ce pot sa fac? va pup si succes la slabit -
pai nu prea ai ce face daca esti asa pofticioasa..mie imi spui nu stiu ce sa ma mai fac cu poftele astea dulce sarat..si asa mai departe oricum tu nu ai treaba ai greutatea perfecta pt inaltimea ta pt celulita mergi la masaj anticelulitic credema e foarte bun combinat cu sport si incearca pe cat posibil sa te feresti de prajeli chips,fast food ,si imachetarile si vaccumul sunt bune
-
Ma alatur si eu celor care vor sa slabeasca sanatos, prin sport
Am de dat cativa centimetri jos de pe solduri si coapse. Bineinteles ca-mi doresc ca minunea sa se intample cat mai repede (in vreo 5 saptamani, daca se poate
) dar stiu ca o sa am muuuult de lucru. Am inceput sa fac stepper, lucrez minim o ora/zi cam 600 de calorii. Peste doua saptamani vreau sa fac stepper dimineata, la pranz si seara. Cu dieta stau mai prost, in sensul ca nu as putea sa tin un regim strict, ceea ce pot face insa este sa incerc sa mananc cat mai sanatos si deja am eliminat dulciurile (imi fac cate o pofta mica-mica, dar mai rar).
Nu am fost atenta pana acum la nr de pasi, ceea ce ma interesa mai mult era cate calorii inregistram pe ora (cu efort sustinut, adica un puls cam de 120, desi ar fi indicat mai mult).
Voi cat vreti sa slabiti (kg sau cm)? Si ce sporturi practicati, cat timp si cat de des?
Am vazut ca Ratuska face aerobic si Ioana bicicleta (mi-as dori si eu tare mult o bicicleta eliptica, dar deocamdata trebuie sa ma multumesc cu stepper-ul meu, iar aerobic nu prea pot sa fac pt ca nu ma dau in vant sa merg la sala si nici nu prea pot tine ritmul cu fetele, in sensul ca daca toata lumea face o miscare la dreapta, eu sunt smechera aia care o face la stanga si iese din rand
) -
bine ai venit idris,poi la aerobic nu osa inveti sa ti pasu cu celalalte fete niciodata acanu mergi celputin de 10 ori si incerci sa te sincronizezi cu ele,aku depinde si de cat de rpd fac alea..in fine daca nu ai timp desport lasala,ia-ti pilates acasa(cd winsor pilates)daca vrei pt ca e bun si nici nu obosesti asa mult mnu te facileoarca dar o sa ai o febra musculara...mamamamam,pt ca lucreaza muschii in interior,eu sincer am cd da nu prea fac de pe el decat candma mai apuca...ca maplictisesc,cand am chef sa fac sport si nu ma duc la aerobic(merg doar luni,miercuri si vineri)mapun acasa si dansez si sar coarada (o serie de 20 de sarituri cam cate 4-5 serii)cu pauze normal...esuper coarda iar in 10 minute de sarit coarda consumi100 calorii...deci e foarte buna o sa simti pe propria piele...as vrea sa-mi iau si eu stepper,tu ce fel de step ai?deala mic de numa te urci cu picioarele pe el?bicicletaeliptica...nush ce sa zic am eu acasa dar daca nu e kettler(eu n-am deaia ca e prea scumpa)nu prea e buna in juma de ora de facut pe ea de intensitate destul de mare (si credema daca eu zic mare chiar e...)consumi doar100 calorii...aia la care faceam cand mergeam la sala,profesionista nu ma obosea atat si consum si 250 calorii in juma de ora!!!!deci e o diferenta...si bicicleta medicinala e buna dar eu am facut ir-un timp numa pe aia in fiecare zi ma trezeam la 6 si faceam juma de ora (consumam230calorii)vreo 3 saptamani pana mi s-a acrit de ea...da amsi slabit 3 kile..
-
Ratuska, am un stepper din acela mare, arata cam asa http://www.onestop.ro/produs-stepper-olpran-st-mc-004--pid14859 (vezi sa scoti spatiile libere ca sa vizualizezi produsul) dar nu este marca asta, mi l-am luat m demult din Metro si pana acum am avut noroc cu el, nu s-a defectat nimic.
Bicicleta eliptica...normal ca mi-as dori Kettler, de asta zic ca treb sa ma multumesc cu stepper-ul meu, ca n-am acum atatia bani pt asa ceva.
Am si coarda, dar imi vine greu sa o folosesc pt ca, inevitabil, dupa max un min reusesc sa ma impiedic in ea si e teribil de enervant, dar o sa mai exersez, ca inainte nu puteam nici macar atat. am gasit niste filmulete cu pillates, sa vad daca o sa ma pot apuca de ele peste vreo 2 sapt, ca momentan timpul nu-mi permite. Pana acum nu am facut asa ceva, chiar sunt curioasa daca sunt eficiente.
Pe bicicleta medicinala am facut si eu, la sala, dar ma durea fundul ingrozitor de la ea, dupa 3 zile trebuia sa fac pauza de refacere. Dar pe stepper mi se pare ca efortul e mai mare si se antreneaza si mai multi muschiuleti, de asta am preferat sa-mi iau asa ceva. -
Raportez
Tocmai m-am dat jos de pe stepper, am facut 900 cal in 80 de minute. Am baut in cursul zilei cei 3,5l apa iar de mancat cred ca in jur de vreo 1500 cal. Saptamana asta o s-o tin asa zilnic, din lipsa de timp, dar de saptamana viitoare voi diversifica putin. Rezultate: dupa 10zile (de cand fac sport) am dat jos 1cm de pe fund
Voi ce mai faceti? Va tineti de treaba?
-
Rartusko, multumesc pt incurajari! Wow, dar si tu ai facut ceva sport ieri! Bravo! De-as putea sa am vointa ta si in privinta regimului...ar fi ceva! Cred ca este f important sa fim constante, sa ne tinem de treaba si sa nu cedam ispitelor de genul "inca o prajiturica", "las' ca trisez azi un pic si ma apuc de maine de regim" sau "prea obosita azi pt sport, lasa ca fac maine dublu".
Aseara am facut 800de calorii dar dupa experienta asta am adormit bustean!
-
totusi am un sfat pt tine idrys incearca sa nu exagerezi cu sportul mai bine faci o ora de sport (cam500calorii pe ora)decat foarte mult deodata pt ca in timp corpul se va obisnui si va trebui sa faci mai mult ascultama ce iti zic eu am facut o incercare deasta aku 3 luni ma trezeam la 6 juma dimineata si pe stomacul gol faceam jumatate de ora de bici(300calorii)in fiecare zi exceptie sambata si duminica si mancam pana in 1400 calorii pe zi timp de 3saptamani am slabit in fiecare saptamana 1kg dar apoi...nik...am schimbat genul de activitate,dar aceleasi calorii a mai mers o saptamana iar apoi deloc si uite asa a trebui sa maresc durata si intensitatea...asa ca ai grija ..in plus dupa 1 luna o sa fi sictirita de stepparul ala iti zic eu si nu vei mai face apoi deloc asa ca mai bine mai incet dar sigur..incearca sa mai schimbi tipul de activitate,de exemplu pune un cd si danseaza si fa exercitii de pe net(se gasesc sa descarci pt toti muschii)si fa si asa te simti si bine faci si sport si lucrezi si toti muschii nu numai picioarele..si nu uita asa cum ai zis si tu...constanta conteaza mult...daca ai pofta de ceva ff tare gusta dar doar atat,eu mai bine nu gust k apoi manc tot
depinde de persoana asa k...succes si te asteptsa ma anunti cand mai slabesti si ce mai faci -
Ratusko, tu ai dreptate, stiu ca am mai citit asta undeva. De aceea vreau neaparat ca de saptamana viitoare sa diversific activitatile, sa fac si ex anaerobe, sa trec si pe pillates si coarda, etc. Multumesc mult pt sfaturi!
PS Eu imi mai fac poftele, dar doar asa, din cand in cand si cantitati mici. Nu mi-as putea refuza micile placeri si nici nu ar fi bine. Ca "dulce" prefer un ness cu lapte fierbinte/iaurt sau un fruct. Eventual 1-2 clatite facute in casa, chestii din astea... -
In sfarsit vad si eu niste femei CU CREIER
Asa e cel mai bine: sport+mancat sanatos! Eu asa am slabit 17 kg si sunt slaba acum si plina de vitalitate.Ma mentin de un an si ceva si sunt f multumita cand mi se mai spune "Ar trebui sa te mai ingrasi putin" !
Pentru cea care a facut topicul: FELICITARI si de altfel pentru toate celelalte care ati reusit sa slabiti cu sport si regim sanatos! Bravo pentru cele 7 kg! Cu siguranta veti ajunge la dimensiunile dorite.Trebuie doar sa respectati modul de viata pe care l-ati introdus in viata voastra.
SA FIM SLABE SI SANATOASE SI ........FRUMOASE!