Coapse subtiri

•  
    • 22 mesaje
    25 Feb 2009, 20:48
    0 0
    Salut!
    Cred ca nu sunt singura care are problema asta... Sunt slaba, dar am coapse mari. Stiu ca este o grasime ce se depoziteaza sub influenta hormonilor.. ca este genetic..
    Vreau insa sa stiu daca exista metode sa le subtiez .. si vreau sa-mi spuneti numai daca aveti experienta proprie.. Pt ca toata lumea spune sport sau mai stiu eu ce.. fara sa fi testat asta.. Prin sport (ce fel de?) sau tratamente corporale ati reusit sa le subtiati? Pt ca dieta nu functioneaza.
    Multumesc
  •  
    • 689 mesaje
    26 Feb 2009, 08:23
    0 0
    Eu am reusit cu stepper, minim 40 de minute pe zi. Inca mai am grasime in partea de sus a coapselor, asa numitele aripioare, dar in partea de jos s-au subtiat, acum chiar nu mai am probleme sa port o rochie mai scurta....
  •  
    • 29 mesaje
    26 Feb 2009, 23:24
    0 0
    si eu am aceiasi problema.. imi iau o pereke de blugi.. si dak nu sunt elastici imi vin largi in talie si f stramti p bulane.. eu am auzit k slabesti l picioare cu bicicleta, kiar este asa? as mai vrea sa slabesc si la aripioare.. dar nushu cum poop :* si dk vad rezultate knd ma apuc d bicicleta te anuntz :*
  •  
    • 172 mesaje
    27 Feb 2009, 04:37
    0 0
    incercati si leg magic-mie mi s a parut ok -si in paralel niste impachetari cu parargil sau fango.
  •  
    • 102 mesaje
    27 Feb 2009, 16:01
    0 0
    salut! te-as putea ajuta deoarece am mers timp de 1 an si jumatate la sala de fitness si am deprins multe dintre secretele de frumusete corporala...daca vrei sa slabesti la picioare ai putea incerca sa alergi pe banda sau in aer liber,sa faci stepper, ai putea chiar sa faci si exercitii de taebo care sunt foarte usor de gasit pe net...daca nu gasesti itzi spun eu ce sa faci...
  •  
    • 29 mesaje
    3 Mar 2009, 23:10
    0 0
    poi ia spune arwen ce ex sa facem? eu am fct timp de 1luna multe ex combinate abdomene si altele care le-am gasit k fiind pt picioare si nu am dat niciun cm.. asa ca m-am lasat balta :*
  •  
    • 84 mesaje
    5 Mar 2009, 22:39
    0 0
    aceeasi problema.(subtire in talie,coapsele...offff
  •  
    • 5 mesaje
    5 Mar 2009, 23:05
    0 0
    sa stiti ca la fel sunt si eu , majoritateapant imi sunt stramti pe picioare is pe fund si largi in talieee
  •  
    • 102 mesaje
    6 Mar 2009, 09:53
    0 0
    ale_ubisa uite ce sa faci...sa sti ca da rezultate...sa mergi pe jos,sa alergi...in casa ai putea sa te intinzi pe jos stai intinsa intr-o parte,ti picioarele inclinate la unghi de 45 de grade(le ti pe sol nu in aer),iar apoi ridici piciorul in sus cat potzi de mult,apoi schimbi pozitia si faci cu celalalt picior.ai putea sa incepi cu 2 serii de cate 20 de ex pe picior,apoi cu timpul iti maresti seriile...iarasi poti incerca strech-ul...stai in picioare cu picioarele departate si de apleci cu mainile si iti cuprinzi gleznele in partea interioara a gleznei nu de fata gleznei ca astfel nu vei simti durerea si stay acolo 2-3 timpi,dupaia te ridici in pozitie verticala si iarasi repeti de cate ori poti u...numai ai grija ca vei face o febra musculara de toata frumusetea daca nu faci miscare regulat.aceste rezultate chiar dau rezultate sa sti sa imi spui ce ai rezolvat si daca itzi sunt de folos va pup:*:*:*:*
  •  
    • 29 mesaje
    9 Mar 2009, 10:20
    0 0
    de azi am inceput sa fac ex arwen impreuna cu genoflexiuni si inca vreo 2 care le stiu eu pt picioare, o sa incerc sa tin si dieta cat de cat desi mi-e f greu sa renunt la dulciuri, o sa incep sa fac si pe bicicleta, iar de sapt viitoare vacuum... va anuntz daca vad rezultate :*
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    9 Mar 2009, 10:46
    0 0
    pentru picioare vă recomand cu încredere step aerobic. este foarte eficient inclusiv pentru abdomen, zona lombară, spate, fesieri.
    puteţi începe la sală cu instructor şi apoi continua acasă. eu aşa am procedat şi în combinaţie cu alte tipuri de exerciţii menţionate de voi, merge.
  •  
    • 1495 mesaje
    9 Mar 2009, 12:02
    0 0
    hello! eu am sa incerc acum step aerobic, pilate si pantalon de neopren.Am inceput sa pun pe aripioare si vreau sa scap cat nu e prea grav.
    Voi aveti ceva informatii despre pantalonul de neopren?
    La sala mi s-a spus ca , daca ii port in timp ce fac sport , transpir in ei mai tare si se ard mai bine grasimile.
    Voi ati incercat pantaloni acestia?
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    9 Mar 2009, 12:14
    0 0
    grăsimile se ard prin efort fizic şi nu printr-o pereche de pantaloni care te face să transpiri. prin transpiraţie pierzi probabil câţiva cm dar din rezervele de apă din ţesuturi şi nu din celulele adipoase. de ele tot prin efort scapi.
  •  
    • 13 mesaje
    9 Mar 2009, 13:42
    0 0
    Si eu am aceasta problema. Gambe subtiri, coapse care aduna grasime. Rezultatul? Celulita urata. Nu am decat 4kg mai mult decat as vrea, dar este suficient in cazul meu. Inainte de vacanta si de mare, merg la un centru de slabire corporala si fac impachetari cu alge (fara sa aplic si la gambe) si masaj transcutanat. Dupa 2 saptamanai dispare si o tine asa pana incep sa ma infrupt din nou din toate bunatatile.