ULEI DE MASLINE!!!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
25 Feb 2009, 15:230 0STIM CU TOATE CA ULEIUL DE MASLINE E UN ALIAT IN LUPTA CU KG IN PLUS DATORITA PREZENTEI LUI IN NELIPSITELE SALATE. DAR MAI STIM SI FAPTUL CA LA NOI IN TARA ULEIURILE CE SE GASESC PE PIATA NU SUNT EXACT CUM AR TREBUI SA FIE.DACA DORITI SA ACHIZITIONATI ULEI DE MASLINE EXTRAVIRGIN DIN ITALIA(ROMA-EU AICI LOCUIESC) VA POT AJUTA CU CEA MAI MARE PLACERE.
ULEIUL SE PREZINTA IN STICLA LA 1 LITRU LA PRETUL DE 35 RON(8.50 EU) TRANSPORTUL INCLUS IN PRET.LIVRARE IN TOATA TARA.
VA MULTUMESC MULTA SANATATE. -
25 Feb 2009, 16:11scuze, si eu folosesc regulat ulei de masline extravirgin(presat la rece).il iau din supermarketuri. de ce spui ca in romania uleiul nu e cum ar trebui sa fie? cum ar trebui sa fie? mai ales ca nu e produs in ro, e importat...
-
25 Feb 2009, 16:26eu am obsevat urmatoarea diferenta intre cele din tara si cele de aici.au un alt gust si miros.la asta de aici mirosul e mai intens se simte mirosul de masline daca ma intelegi.uleiul de masline extra virgin are niste depuneri pe fund parca ingheata si dupa asta iti dai seama ca e foarte bun.poate sunt si in tara de calitate dar sunt foarte scumpe.de exemplu aici uleiul e de mai mult denumiri in functie de metoda de fabricare:nr.1-extravirgin (rezulta din prima presare a maslinelor), n2 virgin (din a 2 a presare -deci ce ramane dupa cel extravirgin) nr 3 de masline (a 3a presare dupa cel virgin) si nr.4 sansa (cea mai slaba calitate)
chiar daca sunt din import de exemplu din italia ,ei (producatorii)stiu ca acesta e destinat pentru export si in loc de extraavirgin pun virgin de exemplu pentru ca stiu ca persoanele nu sunt cunoscatoare.dar cand stai aici si vezi diferentele
atunci iti dai seama.te pup
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness