painea neagra

•  
    • 372 mesaje
    23 Feb 2009, 18:15
    0 0
    Am vazut in supermarket-uri paine neagra, dar nu din aceea pufoasa si proaspata: in ambalaj erau 5 sau 10 felii foarte negre, umede si putin acre. Stiti cumva daca aceasta paine este buna la dieta?
  •  
    • 127 mesaje
    23 Feb 2009, 19:14
    0 0
    Am citit si eu pe un alt forum despre felul ala de paine, iar acum am cautat pe net si uite ce am gasit:

Paine superproteica Facuta din tarate de grau, faina de grau, pulbere de soia si faina de secara (sau cu diverse pulberi adaos, in functie de reteta), se poate gasi si in variantele uscata, ca un pesmet, sau umeda, sigilata ermetic.

Daca e super proteica, atunci probabil ca are multe calorii. Citeste si tu informatiile nutritionale si ingredientele si convinge-te. Sau posteaza-le aici si iti vom putea spune mai multe.
  •  
    • 2520 mesaje
    23 Feb 2009, 21:24
    0 0
    Piine pufoasa si proaspata? foarte nesanatoasa idee
    Piine de care spui tu, are multe kcal dar e foarte sanatoasa. Teoretic are toate datele nutritive scrise pe pachet. Este facuta din mai multe cereale (bob intreg) si diferite seminte si simburi. Are continut foarte scazut de agent de crestere (drojdie) si este umeda in ideea de a putea fi pastrata mai mult timp. Are gust foarte puternic, deci nu o poti minca cu orice, dar satura repede.
  •  
    • 36 mesaje
    23 Feb 2009, 21:41
    0 0
    Am cumparat si eu odata paine din aceasta si acum aflu ca asa era ea, acra . Am crezut ca e stricata si am aruncat-o