cat sport faceti zilnic?
-
0 0Tre sa recunosc ca sunt cam trandava in ultima vreme, inainte mai faceam dimineata un abdomen, o flotare, ceva, dar de vreo jumate de an ma trezesc la 6.30 si sar direct in dus apoi ma car la serviciu.Si incerc sa renunt la cafea, ca ma doare capul groaznic dimineata daca nu imi beau cafeluta (banuiesc ca tot din cauza ei am si durerile de cap).Voi sunteti mai sportibve?Poate ma simt si eu si devin mai activa, cine stie...?
Ce sport faceti?Megreti la sala sau acasa? -
eu am fost de 2 ori la sala...ma refer la 2 sali diferite...odata am mers 4 luni iar apoi 2 saptamani ultima data...nu m-am putut tine de ea...acum de 1 luna m-am apucat sa fac acasa...20 min stepper, zumba mai nou, abdomene de 2 feluri...chiar vreau sa introduc inca un fel acuma...si inca cateva exercitii pentru picioare si putin pentru maini cu gantere mici....am fost 2 saptamani si la alergat pe scari, dar acum cum e zapada nu am mai fost.
-
Nutzico, cel mai bine este sa le combini. Pentru ca in felul asta vei arde grasimi si vei dezvolta masa musculara in acelasi timp. Iar din moment ce muschii cantaresc mai mult decat grasimea, vei parea mai slaba chiar daca pe cantar vei avea acelasi nr de kg. Ca sa nu mai vorbim ca pentru intretinerea masei musculare ai nevoie de un nr mai mare de calorii.
PS: cand zic masa musculara, nu te gandi ca o sa arati ca fetele care fac culturism. E oricum aproape imposibil sa ajungi ca ele pe cale naturala, fara suplimente.