cea mai buna dieta?

•  
    • 131 mesaje
    17 Feb 2009, 16:09
    0 0
    ce dieta ati tinut pana acum si cu ce rezultate pe termen scurt, dar si pe termen lung?

Atkins
    Montignac
    South Beach
    disociata
    cu calorii reduse
    cu lapte si banane
    cu oua fierte
    cu supa de varza
    post negru
    altele.... care?

as vrea sa stiu cat timp ati tinut dieta, cate kg ati slabit si daca ati reusit sa va mentineti revenind (sau nu) la o alimentatie normala. ar fi de preferat cele care au tinut dieta mai demult, sa vedem daca au reusit sa se mentina.

nu inseamna ca vreau sa ma apuc acum neaparat de vreo dieta, ci pur si simplu as vrea sa aud experientele altora.
  •  
    • 2807 mesaje
    17 Feb 2009, 17:13
    0 0
    eu am tinut (mai exact m-am jucat) atkins vreo 3 sapt -o luna, asta se tine mult si bine...

cu calorii reduse ceva mai mult, dar nu-i sanatos deloc pt organism si

un fel de post negru, timp de o saptamana, adica am mancat doar grau ,apa, si o banana seara....asta a fost mai degraba o ambitie de-a mea avand in vedere faptul ca nu eram in stare niciodata sa tin un post....in gura mare ziceam ca postesc pt ca altfel lumea zicea ca-s nebuna dar gandul meu ascuns era sa scap de niste sunci

in toate cazurile am scapat de 3-4-5 kg, adica multumitor pt mine, cam cat imi dorisem

in mod normal eu am convingerea ca nu exista o dieta general valabila pt toata lumea ci e nevoie sa ne cunoastem corpul, pe noi insine, ambitia si dorinta de a slabi

ar fi bine sa fim in stare sa ne schimbam modul de viata, sa scadem din calorii pt a slabi dar in mod controlat si sa reusim sa ne mentinem greutatea dorita sub control consumand doar mancare sanatoasa, des si in cantitati relativ mici
  •  
    • 2312 mesaje
    17 Feb 2009, 17:18
    0 0
    Din cele enumerate de tine..n-am tinut vreo 3.
    In plus..am tinut ww.
    Cele mai bune rezultate: cu ciorba de varza si atkins.
    Auzi..era misto sa jucam leapsa.
    Tu sa spui 3 diete pe care le-ai tinut si 3 pe care nu le-ai tinut si noi sa ghicim alegerile corecte..
  •  
    • 689 mesaje
    17 Feb 2009, 18:30
    0 0
    Nu am tinut nici una din diete, intotdeauna am slabit prin sport si avut grija cat mananc. Ce mai mult am slabit 6 kilograme in 3 luni, dupa aratam ca un model..nici mie nu imi venea sa cred .
  •  
    • 131 mesaje
    17 Feb 2009, 19:44
    0 0
    daca tot ai adus vorba oana, ghici ce diete am tinut?
  •  
    • 201 mesaje
    18 Feb 2009, 15:16
    0 0
    eu va recomand tot felul de salate.... eu am slabit 4kg..aveam 58 si acum am 54...
    nu am mancat doar sa slabesc, ci sa-mi schimb alimentatia, dar se pare ca asupra mea a avut si efectul asta.... si ma simt extrem de bine...
  •  
    • 444 mesaje
    19 Feb 2009, 11:58
    0 0
    nimic dupa ora 19
  •  
    • 567 mesaje
    19 Feb 2009, 23:59
    0 0
    Cea data de medic! Eu am reusit sa dau jos 30 de kg!Mai greu a fost in faza de mentinere dar am reusit.
    Mullta bafta si nimic dupa ureche!
    A! Vointa de fier ca asta face totul!
  •  
    • 427 mesaje
    20 Feb 2009, 12:44
    0 0
    rayssa_09.......salate,salate....eu inteleg prin asta salata bulgareasca si bag tot ce am in frigider...adica salam,cascaval sau branza,ou fiert,rosii,ardei,ceapa,putin ulei de masline si un strop de otet....la mine asta e salata...acum...vara bagi 3 rosii in salata cu ardei,castravete si ceapa si ulei si gata...
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    20 Feb 2009, 16:12
    0 0
    dacă pui ouă, caşcaval şi salam deodată în salată nu prea e dietetică. mai ales cu măsline şi ulei pe deasupra.