cea mai buna dieta?
-
0 0ce dieta ati tinut pana acum si cu ce rezultate pe termen scurt, dar si pe termen lung?
Atkins
Montignac
South Beach
disociata
cu calorii reduse
cu lapte si banane
cu oua fierte
cu supa de varza
post negru
altele.... care?
as vrea sa stiu cat timp ati tinut dieta, cate kg ati slabit si daca ati reusit sa va mentineti revenind (sau nu) la o alimentatie normala. ar fi de preferat cele care au tinut dieta mai demult, sa vedem daca au reusit sa se mentina.
nu inseamna ca vreau sa ma apuc acum neaparat de vreo dieta, ci pur si simplu as vrea sa aud experientele altora. -
eu am tinut (mai exact m-am jucat) atkins vreo 3 sapt -o luna, asta se tine mult si bine...
cu calorii reduse ceva mai mult, dar nu-i sanatos deloc pt organism si
un fel de post negru, timp de o saptamana, adica am mancat doar grau ,apa, si o banana seara....asta a fost mai degraba o ambitie de-a mea avand in vedere faptul ca nu eram in stare niciodata sa tin un post....in gura mare ziceam ca postesc pt ca altfel lumea zicea ca-s nebuna
dar gandul meu ascuns era sa scap de niste sunci 
in toate cazurile am scapat de 3-4-5 kg, adica multumitor pt mine, cam cat imi dorisem
in mod normal eu am convingerea ca nu exista o dieta general valabila pt toata lumea ci e nevoie sa ne cunoastem corpul, pe noi insine, ambitia si dorinta de a slabi
ar fi bine sa fim in stare sa ne schimbam modul de viata, sa scadem din calorii pt a slabi dar in mod controlat si sa reusim sa ne mentinem greutatea dorita sub control consumand doar mancare sanatoasa, des si in cantitati relativ mici
-
rayssa_09.......salate,salate....eu inteleg prin asta salata bulgareasca si bag tot ce am in frigider...adica salam,cascaval sau branza,ou fiert,rosii,ardei,ceapa,putin ulei de masline si un strop de otet....la mine asta e salata...acum...vara bagi 3 rosii in salata cu ardei,castravete si ceapa si ulei si gata...