grasimi arse
-
0 0Ziceti-mi si mie alimente care ard grasimile, si ajuta in cura de slabire. De exemplu soia ajuta?Ananasul? Carnea de pui? Citricele? Altele. Care?
-
mere, grepfruit, varza, conopida..da un search pe google la "alimente cu calorii negative". se presupune ca pentru digerarea acestora, organismul consuma mai multe calorii decat e aportul lor. dar aceasta teorie nu e impartasita de toti nutritionistii, unii zic ca da,altii ca ba
oricum sunt alimente sanatoase( in general fructe si legume) care n-au ce rau sa-ti faca. asa ca pofta buna si bafta la slabit! -
te ajuta sa slabesti:merele,perele,ananasul,cerealele,ardeiul iute,frunzele de papadie scad pofta de mancare..le gasesti pe piata.
Cat mai multe ceaiuri neindulcite..de preferat ceaiul verde.in general cat mai multe fructe mai ales grapefruit(grija daca folosesti aniconceptionale,am auzit ac le anuleaza efectul).Dar eu zic ca cele mai multe calorii le arzi alergand..eu am simtit.Bafta -
Nu exista nici o dovada stiintifica potrivit careia sa existe alimente de acest fel. Este o alta pacaleala cu pafrum de nutritie.
Daca vrei sa slabesti, te informezi ceva mai temeinic si iti vei gasi calea cu siguranta.
p.s. un mic exemplu : daca vei minca zece kg de mere si alte zece de varza si alte zece de cine mai stie ce aliment din categoria "negative" , ma indoiesc ca ai sa slabesti macar un gram, ba chiar am certitudinea ca vei acumula citeva.
Cerceteaza, cerceteaza, cerceteaza! -
da, pai si mie mi se pare suspecta teoria asta cu "arzi mai multe calorii digerand mancarea decat ai acumulat prin consumarea alimentului respectiv"

hai sa fim seriosi, cate calorii crezi ca arzi stand pe canapea la TV si digerand mancarea, fara sa misti un deget?
poate daca mananci un mar toata ziua da, dar nu cred ca poate cineva face asa ceva...
orice dom'le, da orice magie sa fie, pastile, ceaiuri, calorii negative, dieta cu zeama de varza etc, numai pe calea cea dreapta si cea grea sa nu apuce...
si daca s-ar putea sa dam jos intr-o saptamana cele zece - douj de kile in plus pe care le-am acumulat poate intr-un an - 2 - 3...........
-
In primul rind, care e pb daca cineva cauta cea mai usoara metoda de slabit?! mie chiar mi se pare logic asa. Credinta ca nu se poate fara foarte mult chin, este exact una din barierele care ne stau in cala ptr a slabi. Stiu, stiu, stiu, vesnica teorie a romanului, teoria mesterului Manole. Exact asa cum nu ar trebui sa existe alt standard decit cel medical cind e vb de greutatea ideala, tot asa nu ar trebui sa existe un standard altul decit medical , cind e vb de slabit.
daca exista o cale usoara, de ce nu as alege-o ?! are societatea alt standard ptr mine? sa si-l aplice siesi, eu imi construiesc singura standardele.
p.s. daca cineva se gindeste ca pastilele sint o cale usoara, se inseala; dupa standardul meu, pastilele sint cele care o cer zidita, sacrificata pe Ana (Ana fiind in situatia de fata, sanatatea noastra).