curs inot ?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
16 Feb 2009, 09:440 0Buna! M-am hotarat sa ma inscriu la un curs de inot din mai multe motive, primul ar fi ca nu ma prea descurc si al doilea pentru ca e unul din cele mai recomandate moduri de a te mentine in forma. Dar nu gasesc in cluj pentru adulti
Stiti cumva unde as putea gasi , sau poate chiar un antrenor personal daca nu e prea costisitor. Multumesc -
16 Feb 2009, 10:14eu tot la vârsta adultă am învăţat să înot deodată cu grupa de copii mici. metoda este aceeaşi.
fără nici o jenă poţi învăţa deodată cu grupa de copii. nu cred să găseşti vreun grup exclusiv adulţi.
oricum eu am învăţat mai rapid decât copiii. după 3 zile deja înotam pe distanţe scurte.
succes. -
16 Feb 2009, 10:52ad_inna ...ai incercat la piscina din Iulius Mall ? ....e posibil sa fie si acolo un antrenor care poate sa te invete...daca nu incearca si la Olimpic, poti sa intrebi...eu stiu ca la facultatea de sport sunt profesori specializati in inot, e posibil sa deie lectii si strainilor nu doar cursantilor. Poti sa te interesezi la secretariatul facultatii, sa intrebi de un profesor si sa vorbesti cu el...poate preda si in particular.
Mult succes! -
16 Feb 2009, 23:18buna eu sunt noua pe aici.
e ff interesant subiectul..m-am gandit si eu candva sa incep cursuri de inot din mai multe motive:o sa ma ajute la dieta..sa scap de frica de apa adanca si in plus vine vara si nu vr sa stau iar la iarba verde cand toti merg la strand.stiti cumva cam cat costa un curs?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness