Nu am energie inaintea antrenamentului
-
0 0Fetelor,inainte de activitatea fizica zilnica,de 1h,,ce aliment se poate consuma pt a da energie?
Ma simt lipsita de vlaga si in timpul antrenamentului fac totul mult mai greu decat in mod obisnuit.
E drept ca am redus aportul caloric,dar ma simt bine asa.
Ce sa fac? Sa beau un energizant inainte?
Specific ca daca mananc inainte,ma simt si mai grea si atunci adio,mi-e si mai greu
-
depinde la ce oră din zi te antrenezi şi de când te antrenezi. poate e rezistenţă scăzută la efort. ea se va îmbunătăţi cu timpul.
ideal e să mănânci cu o oră înainte de antrenament o masă care să includă carbohidraţi complecşi: pâine integrală, paste integrale, orez brun, cereale. merge şi un iaurt dacă nu ai timp sa pregăteşti altceva sau o jumate de banană.
dacă eşti la dietă, consumă aceste alimente în cantităţi mici, de preferat la prânz.
eu de regulă mă antrenez dimineaţa şi înainte cu o oră jumate manânc o felie de pâine integrală cu puţina brânză cu ardei sau roşie. -
Incearca sa mananci corbohidrati cu cel putin o ora jumate inaite de antrenament ...(se impedica aparitia catabolismului de la care provine starea de oboseala si lene)
Si este indicat sa consumi carbo simpli dupa antrenament pt refacerea rezervelor de glicogen. mai ales daca te antrenezi dimineata, pt ca vei avea nevoie de acesta pe timpul zilei ce urmeaza.
Energizantele ingrasa mai mult decat coca cola. Deci tu alegi...dar nu te sfatuesc..ca atunci nu mai are rost efortul !