.....disociat 1/1/1/1
-
2 13......este a doua zi pt mine de disociat ...... un regim drastic intradevar dar este musai sa-l urmez ....cand mi-am facut cont aici aveam in jur de 60 ....acum 70
.....trist dar adevarat .... am incercat ,,n,, diete asta-i singurul cu care am avut intotdeauna rezultate .......
.....am deschis topicul doar pentru persoane care vor sa mi se alature ...nu mai am nevoie de sfaturi si alte pareri contra .
...multumesc anticipat pt intelegere .
A trecut deja 1 luna ,am dat cateva kg bune jos si am intrat in faza de mentinere acum .Voi preda stafeta lui cris 08 ,decided_22,Arwen18 , Kitten21 si binenteles celor care vor mai urma .Daca am incheiat dieta nu inseamna ca nu va voi mai sustine
Voi aici numai pentru voi .
Toate acestea fiind spuse vreau sa precizez ca acest topic nu numai ca m-a ajutat sa dau jos kg nedorite ci mi-a oferit sansa sa cunosc o persoana deosebita ....am legat o prietenie sincera si frumoasa cu kiiten21 si pe aceasta cale ii multumesc public pentru sustinerea acordata ......
Va pup pe toate si nu uitati:
,,cultiva-ti VOINTA daca vrei sa urci !!!!,, -
oare eu nu ? ..tu esti adepta sportului eu nu .....sunt sedentrara si asta este .....crezi ca in perioada asta in care am sustinut pana acum 10 ex si mai am 4 ,am eu chef de sport
?..si daca as vrea nu m-as simti in stare ......te admir pentru faptul ca te mentii ,imi place vointa ta dar fiecare cu felul lui de a fi
nu cred ca am sa pot fi niciodata ca si tine ......asta este ......fac si eu ce pot ......by the way ......stii bine ca am dat jos cu regimul asta mai mult de 30 kg si nu am pus inapoi tot atatea ........ -
doar cu dulciurile nu ma omor deloc
este urmarea disociatului pe care l-am urmat acum mult timp ....deocamdata nu stiu cum voi face sa ma mentin inca nu am ajuns la stadiul asta ....vom trai si vom vedea ....pana atunci oricum mai este destul timp .....este greu intradevar sa tii o asemenea dieta dar nu am incotro ......bafta la slabit si tie
-
Buna fetele!
Si eu am tinut disociatul 3/3/3 prin august 2008 si am slabit vreo 6 kg in 2 saptamani. Dupa aceea am avut grija sa nu mai mananc aiurea, ca inainte si nu m am ingasat.
L am reluat prin noiembrie si atunci reusisem sa slabesc in 10 zile vreo 4 kg, insa le am pus repede la loc. Imi era foame in permanenta si nu am rezistat.
De o luna am inceput sa mananc echilibrat si am slabit cam 1 kg pe saptamana.
Grasuta80, iti trebuie multa vointa si rabdare.
Daca spui ca acest regim functioneaza la tine, parerea mea e ca nu ar trebui sa tii foarte mult timp. Adica, doar ca sa te stimuleze mai mult, sa vezi ca ai slabit ceva si apoi sa incerci un regim echilibrat. Stiu ca poate fi extrem de periculos pentru organism.
Tine ne ne in tema cum functioneaza! -
Buna fetelor, si mult succes celo care tin dieta.

...As dori sa tin si eu dieta aceasta disociata, numai ca mai am niste nelamuriri, poate imi raspundeti voi la ele:
1.Dieta 3/3/3 se tine doar cu fructe, legume, carne? Mai e si altceva? Ce are in plus cea 1/1/1/1 ?
2. CATE zile ( in total), concret, se tine?
3. In ziua de legume, voi ce legume consumati? - mie imi vin in cap doar rosii, castraveti si varza (banuiesc ca cartofii, orezul se exclud)
4. Cam ce cantitate pe zi?(de exemplu, cate fructe pe zi?)
5. E voie cafea (fara zahar, desigur)?
..Multumesc, sper sa ma ajutati cu niste sfaturi lamuritoare -
happyspirit buna ........eu una cand am tinut disociatul 3/3/3 am consumat gratar numai de pui fara contimente,salata de rosii in cantitati industriale
)))))) si la zilele de lactate iaurt amestecat cu branza rasa pe langa astea doar apa plata si cafea cu zaharina
.....acum nu mai am vointa necesara si am apelat la disociatul 1/1/1/1 ........sa stii ca nu este chiar asa cum se spune ..nu te ingrasi imediat daca tii o perioada mai lunga iti garantez eu
stii de ce ?????? urmand o perioada lunga disociatul asta iti piere pofta de dulciuri ,prajeli etc ...eu una de 4 ani nu ma mai omor dupa dulciuri
din aceasta cauza . Cat trebuie sa dai jos ? -
eu mananc 1 zi legume, 1 zi fructe, 1 zi lactate, 1 zi carne si 1 zi peste si tot asa! mi se intampla sa mai ciugulesc si dupa 6, merg la aerobic de 2-3 ori pe saptamana, beau cafea cu putin zahar! nu sunt chiar stresata, altfel sigur l-as tine mai strict, dar mi-am propus sa slabesc incet...am la dispozitie 2 luni sa scap de 5-6 kg!
-
Disociatul 3/3/3 inseamna ca 3 zile mananci carne, 3 zile legume si fructe si 3 zile lactate. Eu asa am tinut.
In zilele cu carne mancam de 2 ori pe zi piept de pui la gratar si ton sau orice alt peste fiert sau fript. Din punctul meu de vedere sunt cele mai grele.
La legume si fructe mancam multa salata verde, rosii, castraveti, ardei gras, praz, telina, morcov, sfecla, spanac, ciuperci, salata de vinete - fara maioneza -, chiar si porumb - dar in cantitati mai mici -. Poti manca si legume murate - gogosari, gogonele -. Nu iti recomand cartofii sau orez. Fructe...eu am mancat si banane, chiar daca sunt mai bogate in calorii, mere, grepfruit, kiwi si portocale sunt cele mai indicate.
Incearca lactatele cu cele mai putine calorii - iaurturi dietetice si laptele degresat, branza slaba -. Eu am mancat si branza Fagaras, smantana si cascaval, chiar daca nu sunt recomandate...in cantitati mici, nu i bai.
Oricum ar fi, o sa vezi ca o sa mananci ft putin ca o sa ti se scarbeasca de toate alimentele
Dulcele l am inlocuit cu batoane Fibrobar, pe care le am consumat aproape zilnic, insa nu am mai mancat dupa 18:00. -
'neata pumuky :* in primele sapt se slabeste ffff mult apoi dai jos mai greu .......by the way .....am o problema
tocmai am vb cu o colega si mi-a spus ca ea la ziua de legume serveste cartofi fierti sau copti .....acum ma bate gandul sa servesc acelasi lucru .....tu ce ce spui cartofi sau salata de rosii ?