alga bruna in combinatie cu ceai verde
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
9 Feb 2009, 17:430 0a folosit cineva alga bruna? eu am o prietena pe care nu o mai vazusem de vreo 4 luni, si azi cand am vazuto am ramas uimita, a slabit in 2 luni 8 kg cu medicamentul asta. stie cineva ceva de el? a luat cineva?
-
9 Feb 2009, 19:58Da, eu am luat Alga Bruna. La mine nu a avut nici un efect...n-am slabit nici un kilogram
-
1 Oct 2012, 12:09Incearca si LAMIFAREN gel - alga bruna Laminaria Angustata.
produs natural, ecologic, folosit în dietele alimentare; folosit cu succes în afecţiuni ca: ateroscleroza la nivel periferic şi central , diabet zaharat, hipertensiune şi afecţiuni hepatice; activ enterosorbent pentru eliminarea metalelor grele, toxice şi substanţelor radioactive.Conţine un număr mare de micro şi macroelemente, vitamine, polizaharide (alginat, fukoidan, laminarin) care acoperă nevoile organismului uman. Datorită faptului că sunt extrase dintr-o plantă, sunt foarte uşor asimilabile.
În plus, s-a constatat că gelul “Lamifaren” este un excelent modulator şi un produs capabil să regleze metabolismul (proteine, glucide, grăsimi) la nivelul diferitelor organe, ţesuturi şi celule umane. Acest lucru îl face să fie un produs excelent, care poate fi utilizat în prevenirea multor boli.
Dar mai multe pe lamifaren.ro .
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness