Urgent!!!
-
0 0Buna!
In urma unor cautari pe google am dat de niste pastile Super Slim.
Am citit fel si fel de pareri pe diferite forumuri...
A folosit cineva de pe aici asa ceva?Ce senzatii ati avut?
Eu sunt foarte speriata.
Mi-am cumparat pastilele.La 08.30 am luat prima pastila.Am citit pe net ca ai senzatia de gura uscata,ameteli,cefalee...Ce e aiurea e ca ma concentrez atat de tare pe ceea ce simt,incat parca simt ca ma dor toate,sau ca respir greu sau chestii de genul....
Sunt foarte foarte speriata.
Aceste pastile in principiu ar fi 100% naturale....dar nu cred....
Am nevoie urgenta de cateva pareri....Cred ca o iau razna daca mai stau asa.... -
Am mai scris undeva...pastilele astea nu se iau dupa ureche,ci numai sub supravegherea medicului.
Si cred ca era mai bine sa intrebi inainte sa le cumperi.
Sfatul meu este sa mergi cat mai repede posibil la medic si sa ii prezinti pastilele si el iti va spune mai bine ce ai de facut. Daca spune ca e ok doar asa uitanduse la tine schimba medicul.
Plus ca nu e ceam mai buna cale de a slabi. De obicei cei care slabesc repede pun inapoi la fel de repede si in plus ...cool nu?
pt ca dupa ce termini pastilele corpul revine la normal si va asimila fel... -
sa nu-ti imaginezi ca daca vei slabi cu vreo pastila magica,vei putea pastra silueta daca te vei intoarce la vechile obiceiuri!o intrebare ptr tine:ai incercat cumva miscare in fiecare zi combinata cu regim sanatos si nu ai reusit sa slabesti?sau speri sa gasesti o pilula care sa-ti permita sa papi ciocolata,foietaj si alte cele?am luat de toate ...amfetamine,suplimente,steroizi...etc;am slabit mai mult prin infometare ca deh...imi era nu stiu cum sa umplu ficatul de chimicale si sa bag in mine toate porcariile...am mancat apoi cateva sapt cam tot ce am prins -ca dupa o abstinenta de 12 luni-si am pus 5 kg intr-o luna;de atunci m-am intors la meniul meu dietetic;mi-am luat lectia
) -
fetelor,multumesc mult pentru raspunsuri....
Faza e ca faptul e deja consumat....Am luat luni pastila....de atunci nu am mai luat deloc...La inceput am avut o energie ce n-ai vazut!....apoi am inceput sa am frisoane...seara,temperatura 38 si un pic...Tremuram si transpiram....ieri la fel...Azi ma simt un pic de tot mai bine...Dar am probleme cu stomacul si imi vine sa vomit dupa fiecare masa...(mananc mai mult fortat pentru ca nu am pofta de mancare dar nu vreau sa-mi fie mai rau)....
Ma simt oribil....Pastilele astea clar nu sunt 100% naturale!!!
O sa adopt un stil de viata sanatos...In viata mea nu mai incerc asa ceva....Nu pot descrie cum m-am simtit zilele astea...
Credeam ca ajung la spital....
Nu faceti ca mine!
Mancati sanatos,faceti miscare....si totul va fi bine....
Va pup... -
eu iau super slims de 2 saptamani si nu am avut decat senzatie de uscaciune a gurii.trebuie consumata multa apa,fructe si legume.iti dau multa energie si iti taie pofta de mancare pastilele astea.cat timp le iei nu ai voie sa bei nimic cu cofeina sau alcool.acuma nu stiu de tigari daca ai voie sau nu, dar eu fumez si nu am patit nimic.depinde de organismul fiecareia.e bine sa iei pastila pana in ora 8 dimineata.in 2 sapt am slabit cam 3 kg jumate.bafta la slabit fetelor.
-
buna..eu sunt noua pe-aici.dar am un sfat pe tine.din fericire ai zis ca te simti mai bn...ei bn fa cumva sa fie ultima pastila de acest gen pe care o iei pt ca o sa slabesti evantual ...dar pe termen scurt..si apoi o sa pui dublu sau pur si simplu o sa devi imuna.Cel mai bine e sa bei cat mai multe lichide de preferat apa plata si sa alergi draga mea...alergand scazi cel mai rapid caloriile..si multe fructe.si ceaiuri.ce e natural te mentine naturala
-
Serios fetelor nu mai luati pastile pentru ca organismul fiecareia reactioneaza altfel si niciodata nu poti stii c efecte secundare pot aparea...nimanui nu i ar placea sa se trezeasca fara par in cap!
Mai bine renuntati si adoptai o dieta sanatoasa...cu rabdare se poate slabi usor!
Stiu ca vreti repede, dar ganditi va la consecinte! Nu exista pastila minune! -
Dreams, indiferent ce iti va spune lumea, in final vei face cum te va taia capul.
Vreau sa subliniez faptul ca lumea , toata lumea, exagereaza cu efectele negative, multi vb fara sa stie despre ce e vb si asta nu face altceva decit sa-l faca pe doritorul de pastile, sa ignore cu totul ceea ce pot , in mod real, aceste pastile sa faca rau.
Raspunde-ti la intrebarea asta si vezi daca ti se mai pare , macar logic, sa recurgi la aceasta metoda de slabit :
esti pregatita sa-ti asumi riscul de a-ti produce corpului tau un rau ireparabil, ireversibil? esti dispusa sa-ti asumi riscul de a ramine cu vreo forma de dizabilitate ptr restul vietii ? Sanatatea ta, este responsabilitatea ta, nu ti se cuvine doar ptr ca existi.