7 kilograme

•  
    • 7 mesaje
    7 Feb 2009, 19:31
    0 0
    girls o dieta sa slabesc 7 kilograme cat mai repede....mai ales ca de sapt viitoare ma apuc de dansuri am nevoie si de o dieta
  •  
    • 27 mesaje
    7 Feb 2009, 22:06
    0 0
    buna!
    cati ani ai?
    ce inaltime,greutate???
    te pup!
  •  
    • 7 mesaje
    8 Feb 2009, 12:24
    0 0
    am 16 ani.1.69 si 63 kg.....greutatea mea ideala este 55kg... help me
  •  
    • 7673 mesaje
    8 Feb 2009, 14:16
    0 0
    la 16 ani,nu-ti trebuie o dieta
    mananca sanatos:fara paine alba,prajeli,grasimi,dulciuri cat mai putine,ultima masa sa fie cu 3 ore inainte de culcare,apa plata min 2 l pe zi,iar daca incepi dansul....e super bine
    daca incepi cu diete acum,toata viata o vei tine numai cu diete
    succes!
  •  
    • 29 mesaje
    8 Feb 2009, 19:03
    0 0
    senzatie dk afli ceva sa ma anuntzi si pe mn eu am 16 ani 1.60 si 54kg.. vreau sa slabesc cel putin 5-6 kg si nu reusesc... am inceput sa fac sport dimi s numy mananc dulciuri seara mananc ceva usor si nu se vede nik
  •  
    • 168 mesaje
    8 Feb 2009, 22:45
    0 0
    Nu manaci dulciuri seara ...Dar in timpul zilei???
  •  
    • 29 mesaje
    9 Feb 2009, 09:42
    0 0
    nici in timpul zilei nu mananc am uitat sa pun , scze. am mancat doar sambata o ciocolata mica cu menta iar duminik trecuta o inghetata.
  •  
    • 168 mesaje
    9 Feb 2009, 11:43
    0 0
    ok...nu se vede nimic pt ca: rezultatele nu se vad intr-o zi si poate nu are ce sa se vada ca nu se creaza deficit de calorii si atunci grasimea ramane nederanjata la locul ei. Prin faptul ca n mananci dulciuri nnu faci decat sa te pastrezi asa cum esti ....daca continui cu ele vei arata ca un parizer 20 de ani si e pacat. faceti calculul caloriilor de care aveti nevoie si incercati sa consumati cu vreo 300 mai putin.
    ca sa mearga treaba si mai bine 30-60 sport pe zi orice va place...bicicleta,alergare ,inot...etc etc etc . niste Lcarnitina (cauta pe net despre ea ca sa nu intelegi gresit ,e o vit care ajuta corpul sa arda grasimi in favoarea energiei)
    si in acest fele va puteti face singure dieta de care aveti nevoie cu mancarea care va place numai ca trebuie sa fiti atente ca daca la micul dejun dati fuga la MC donald's si bagati 2 bigmac o inghetata si o cola deja aveti caloriile care va trebuiesc si asta inseamna sa nu macati nimic toata ziua...ceea ce nu e posibil. deci trebuie sa un pic de atentie la ce macati. evitati fructele si grasimile saturate. suplimentativa cu complex de minerale si vit .
    plus nicte capsule de ulei de peste.
    cooll...
  •  
    • 168 mesaje
    9 Feb 2009, 11:47
    0 0
    aaa am uitat..in nici un caz infometarea.
    si nici pastile de slabit ...si daca nu stiti de ce... o sa aflati atunci cand o sa va para rau ca le-ati luat.
  •  
    • 6798 mesaje
    9 Feb 2009, 11:51
    0 0
    forever, sunt extrem de nerabdatoare sa ne explici de ce trebuie sa evitam fructele

ah.... si in loc de capsule cu ulei de peste, nu ar fi mai bine daca am manca direct pestele ?
  •  
    • 1 mesaje
    9 Feb 2009, 12:30
    0 0
    buna, fructele contin mult zahar si unele provoaca aciditate la stomac si de aceea trebuie evitate in timpul dietei mai ales si de aceea ele sunt inlocuite cu vitamine si minerale. cat despre ulei de peste este mai concentrat., nu vei putea manca atata peste ca sa ajungi la acelasi rezultat.
  •  
    • 6798 mesaje
    9 Feb 2009, 13:40
    0 0
    fructele contin zahar "bun" , organismului ii trebuie si glucide, si daca nu sunt consumate in cantitati mari, nu au cum sa dauneze.
    cele mai bune fructe la dieta sunt merele, ananasul, citricele, iar de evitat ar fi cele cu mai multe calorii (banane, struguri ), desi nu vad ce e rau in a le consuma si pe astea la un interval de timp mai mare.
    oricum, un strugure in loc de un sos sau o tocana cred ca e mai sanatos si mai putin caloric, nu?
    pestele proaspat este recomandat de 5 ori pe saptamana, iar daca mananci zilnic, 100-150 grame de peste (o portie mica) e excelent.

prefer de o mie de ori alimentul in stare naturala decat orice capsula care cica l-ar inlocui.....

EL: comparatie : ce preferati, ce e mai bun intre un barbat si un vibr@tor... ?
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    9 Feb 2009, 13:49
    0 0
    dragele mele aspirante la kg în minus,
    e o mare greşeală să scoateţi fructele din alimentaţie. ele ne ajută să învingem pofta de dulciuri dăunătoare în timpul dietei. eu le-am consumat şi le consum în continuare şi am slăbit în doi ani 25 de kilograme.
    normal că nu vom mânca 1 kg de kiwi la o masă ci poate unul singur. sunt cea mai bună alternativă la gustările dintre mese.
    organismul are nevoie şi de carbohidraţi în cantităţi rezonabile pe parcursul zilei. aportul echilibrat de carbohidraţi asigură um metabolism activ şi nu duce la depresie.
  •  
    • 6798 mesaje
    9 Feb 2009, 13:52
    0 0
    ia uite ce gand la gand sunt mereu cu kti
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    9 Feb 2009, 13:59
    0 0
    cui nu-i place peştele poate să ia şi capsule.
    adică e bun şi vibr..atorul la nevoie
  •  
    • 7673 mesaje
    9 Feb 2009, 14:56
    0 0
    kti
  •  
    • 7 mesaje
    9 Feb 2009, 17:33
    0 0
    fetelor ms mult pt sfaturi o sa tin cont de majoritatea....sper sa am rezultate bune:* take care
  •  
    • 1234 mesaje
    9 Feb 2009, 18:09
    0 0
    adică o să manînci fructe sau nu? ca nu mi-e clar...
  •  
    • 168 mesaje
    9 Feb 2009, 20:14
    0 0
    A se evita fructele nu este la fel cu nu mai manca fructe toata viata ta.
    Dar aici se vb de dieta ...si nici una oricare ar fi ea nu este sanatoasa pt organism pt ca il fortama sa functioneze altfel dacat trebuie .
    In concluzie... fara sacrificii nu merge. ...
    Consumand fructe alimentam corpul cu dextoza (carbohidrati) care vor fi sursa de energie oricat sport vom face ....grasimea nu va fi deranjata. Deci un kiwi la o masa nu este rau ...dar atat si daca vrei sa mearga treaba repede il eviti si pe ala. Deci fructele n u ajuta la slabit ci incetinesc acest proces.

Da este adevarat ca din fructe ne alimentam cu vit,antioxidanti etc etc etc ..dar exista multe alte alimente din care putem beneficia de acestea plus suplimentele de care avem nevoie in dieta. Dupa parerea e mai bine sa renunti la fructe pe o perioada decat sa ajungi sa arati ca un parizer si sa iti interzica doctorul sa le consumi pt totdeauna.

Pai poate nu are toata lumea timp sa gateasaca peste de 5 ori pe saptamana. cine are spor la treaba....
    Si in acele capsule mai sunt adaugate si alte chestii esentiale in cazul unei diete . pe care nu le gasesti in pestele de la alimentara....daor daca iti permiti sa cumperi sturioni. Se poate incerca si ulei de masline e la fel de bun...

PS: decat 10 barbati cu P...... mica mai bine un vibrator!!!
  •  
    • 168 mesaje
    9 Feb 2009, 20:22
    0 0
    Si ca sursa de carbohidrati sunt multe alte alimente care pot inlocui fructele: orez,cartofi fierti (copti),fasole,paste din grau tare.
    Faceti va rog dif intre carbohidratii simpli si cei compusi....
    (cine nu stie care e dif dati un search pe google si o sa intelegeti de ce e bine sa evitam fructele intr-o dieta de slabit)