Sfat

•  
    • 39 mesaje
    3 Feb 2009, 14:44
    0 0
    Am 18 ani,1.78 si 59 de kg.Este bine?Adica ar trebui sa mai slabesc sau sa ma mentin aici?
  •  
    • 1639 mesaje
    3 Feb 2009, 15:04
    0 0
    ar trbeui sa te menti aici
    la inaltimea ta exact atatea kg ar trebui sa ai

dar poti sa faci sport pentru masa musculara daca doresti fara sa slabesti ...eventual vei scapa putin de grasime...ca toti avem
  •  
    • 21 mesaje
    3 Feb 2009, 16:40
    0 0
    esti destul de inalta...fara sa te vad personal si luand in consid doar masurile tale as spune ca te situezi undeva spre slabuta.mie mi-a spus un medic ca val normala a greutatii ideale se afla sub cele 10 unitati(adica din inaltimea p care o ai scazi 10 unitati si rezulta greutatea ideala pt corpul tau)adica la 1.78 ai tai,ar trebui sa ai undeva pe la 68kg.ti se pare mult,nu?(dar asa este normal)eu am 1.61m si 48 de kg,iar medicul mi-a spus ca sunt subnutrita.dar daca u te simti bn asa si corpul tau este armonios inseamna ca este bn asa.in niciun caz nu esti grasa!!!!!!!!!!!!!!!!
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    3 Feb 2009, 16:48
    0 0
    contează procentul de grăsime corporală şi nu nneapărat greutattea pt sănătate. poţi avea 1,63 şi 53 de kg şi procentul de grăsime din corp să fie mult mai mare decât normalul.
    eu nu consider că la 1,61 şi 48 de kg esti subnutrită. dacă te simţi bine şi analizele sunt bune nu contează greutatea. poţi să mănânci echilibrat din toate să faci mişcare multă. organismul asimilează vitamine şi minerale dar arde caloriile în plus.
  •  
    • 27 mesaje
    9 Feb 2009, 01:11
    0 0
    maitediana, te asteptam la salon Maraviglia pentru o consultatie gratuita si iti vom spune care este masa de grasime, apa, etc.
    http://www.maraviglia.ro/servicii.htm