cm in minus
-
0 0buna ziua! am 16 ani, 1.67 m, ji 60 kg, ji 84 de cm in talie ... cum as putea face sa ajung la 65(cel mult), pana in luna mai? Daca merg pe jos ajuta si la abdomen, sau doar la picioare? P.S.: Fac si abdomene, dar nu in fiecare zi...
-
pai de la 84 la 65 e destul de mult....ai nevoie de mult sport, diverse tipuri de abdomene, putin aerobic...bineinteles mersul pe jos e foarte sanatos....dar nu inseamna ca daca mergi numai pe jos o sa slabesti in talie....incearca tot felul de exercitii, si putina dieta nu strica, sau macar sa mananci sanatos...nu la ore tarzii...
poti sa cauti pe internet diferite filmulete care ajuta talia. succes. -
regim alimentar şi alergare. pe bandă sau afară.
oricum atâţia cm e cam mult să-i dai jos până în mai. ai grijă ca nu cumva să rămâi cu surplusul de piele de pe burtică atârnând.... că e mai neplăcut decât burta în sine.
mai bine ia-o mai încet cu abdomene micuţe şi creşte gradat numărul de exerciţii că să nu afecteze coloana. -
(sa rescriu mesajul; scuzati scrierea)
pai, dieta tin;
beau si ceai verde; si ceai de slabit; (+un pliculet de ceai de fructe)
sport fac (cand vin de la scoala,, merg spre casa pe jos, si asta imi ia vreo 30 de minute ... si eu invat la etajul 1; si in pauze ies pe afara des), altceva ce as mai putea face ? -
Acum poate fi si o chestie de conformatie; daca ai bazinul si umerii cu oase late ar trebui sa arati slaba ca o stafie sa ajungi la 65 in talie.
Daca in schimb ai un schelet fin, iar burtica e rotunjoara, cu ceva sunculite etc. se poate rezolva sigur cu dieta, cardio si abdomene.
Oricum, te asigur ca daca slabesti si 10 cm diferenta se va vedea si te va face sa te simti excelent. -
ce altceva crezi tu că poţi face în afară de ce ţi-au spus fetele?
de ce 3 ore la sală?
dacă nu poţi zilnic du-te minim de 3 ori pe săptămână.
draga mea, eu am 30 de ani şi fac sport regulat de 12 ani. crede-mă că am avut la viaţa mea zeci de examene grele dar făceam mişcare zilnic. dacă acuma nu ai timp atunci când vei avea familie ce să zic?
eu am un copil şi un loc de muncă dar tot găsesc timp.
fă-ţi tu singură timpul necesar. -
Exact..tu mergi 6 ore la scoala zilnic...noi mergem cate 10 ore la lucru si apoi unele au familie, copii..si tot isi gasesc timp sa faca sport.
La sala programul nu trebuie sa fie mai lung de 2 ore daca mergi de 3 ori pe saptamana...daca mergi de 5-6 ori atunci trebuie sa scada durata...cam 1 ora in fiecare zi... -
1. mercic pt mesaje
2. pai stau si 8 ore la scoala, dupa care trebuie sa vin sa fac 1 ora pauza, apoi lectii.
3. nici parintii nu ar fii de acord cu mersul la sala ... in primul rand e aprox. 100 RON/luna (k daca e sa ma duc in fiecare zi sau o data la 2 zile, imi sunt necesare 2 abonamente pe luna ), si in al doilea rand, zic si ei ca nu am timp de lectii cand ies. Voi nu trebuie sa convingeti pe nimeni ... sau ce as putea sa le zic?