slabitul sanatos / sanii

•  
    • 31 mesaje
    31 Ian 2009, 14:34
    0 0
    buna ziua! sunt fata , am 15 ani ,1.65 m , si de curand m-am hotarat ca ar fi bine sa slabesc putin , mai ales la picioare si abdomen ... mi-am facut abonament la sala de fitness, unde merg aproape in fiecare zi (6 zile din 7) ..de 3 luni ....fac o zi cardio , o zi cu greutati printre care si la piept... am slabit de atunci vreo 4-5 kg (am avut 64 kg) dar inca mai vreau sa scap de grasimea inestetica (deja celulita). am facut de curand si sauna (de vreo 3 ori)... acum cateva zile am observat insa o micsoarare destul de vizibila a sanilor... sincer nu stiu ce sa fac si din ce cauza e...nu as vrea sa mai scada....
    mi-am comandat acum : tinctura de marar , ulei Anehti , si gel anticelulitic pt drenaj Cellulight (Elmiplant) ,,ce parere aveti despre ele?
    V-as ruga sa imi dati niste sfaturi... Multumesc
    -
  •  
    • 2191 mesaje
    31 Ian 2009, 14:48
    0 0
    atunci cand tii o dieta, faci si sport si incepi sa slabesti..automat dai jos si de la sani, e inevitabil! niciodata nu vei slabi doar dintr-o anumita zona.
    produsele cellulight sunt bune daca atunci cand te dai faci si putin masaj, macar cateva minute....insa tinctura de marar e o mare porcarie...nici folosita intern, nici extern nu da nici un rezultat. (intern cel putin, nu-ti recomand deloc sa o folosesti, pt ca o sa ai alte probleme pe urma).
    foloseste cellulight-ul, fa sport in continuare, dar renunta la tinctura.
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    31 Ian 2009, 16:14
    0 0
    nu lua tinctură de mărar la vârsta ta. tinctura de mărar e un stimulent ovarian natural, poate te trezeşti cu o dereglare hormonală.
  •  
    • 1639 mesaje
    1 Feb 2009, 11:35
    0 0
    si eu mai folosesc uneori gel anticelulitic de la cellulight si chiar imi place foarte mult....eu sincer nu imi fac foarte mult masaj...asa cat sa intre in piele, apoi ma bag in folie de plastic si ma apuc sa fac putin sport, atunci pielea mi se incalzeste, roseste si mi se pare ca este mult mai ferma si mult mai ok ....

despre tinctura de marar nu stiu nimic dar daca fetele zic ca nu-i buna inseamna ca asa este