am nevoie de ajutorul vostru...
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
31 Ian 2009, 11:080 0buna evelor ! am 22 ani, 1,70m , 57kg , si nu stiu cum sa scap de celulita din zona burtii..? ce trebuie sa fac ..? 1 luna am facut sport si mancam doar feructe si legume , alergam cate 1 ora pe zi., faceam cate 100 abdomene.. si da se observa o schimbare dar nu mare ... dupa luna aia am inceput sa mananc normal , nu mult si deja s-a depus iar.. ce sa fac ..?am incercat creme anticelulita dar degeaba ca nu isi faceau efectul..
-
31 Ian 2009, 11:20poi dacă ai văzut schimbarea după o lună de ce ai renunţat? schimbările majore se produc în timp. nu te poţi aştepta ca după o lună să vezi schimbări radicale.
continuă cu sportul şi dieta. fă-ţi masaj în fiecare seară după duş. poţi folosi şi zaţ de cafea amestecat cu ulei de măsline.
că să poţi menţine un corp frumos trebuie să-ţi schimbi stilul de viaţă pt totdeauna. încearcă să nu revii la la vechile obiceiuri care ţi-au creat probleme. -
31 Ian 2009, 11:24acum depinde si de organism dar eu am scapat astfel: impachetari in folie alimentara cu cafea alternativ cu crema anticelulitica de la elmiplant ( desi nu cred ca are relevanta) plus masaj in fiecare seara timp de vreo 7 saptamani!!!la dush alternam apa rece cu fierbinte in zona afectata !!! sport am fcaut dar eu cred ca nu are nici un efect cel putin la mine nu a avut ( plus ca am vazut balerine cu celulita deci nare legatura cu miscarea cel mult previne dar nu trateazma) !!! eu cred in masaj si cafea!!!cel putin l amine a functionat si era groaznic de vizibila!!
in primele 2 saptamani nu a facut decat sa se accentueze asa ca nu te speria rezultatelor vor aparea dupa cel putin 3 saptamani !!!! -
31 Ian 2009, 13:22depinde de fiecare organism cum reacţionează la mişcare. eu am reuşit să scap de celulită prin regim fără grăsimi şi alergare. timp de 3 luni alergam în fiecare seară timp de 30-40 de minute.
pe picioare după 3 luni nu mai aveam deloc. fără masaj şi împachetări.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness