nu reusesc sa mai slabesc, ajutor!!!!!!!

•  
    • 44 mesaje
    29 Ian 2009, 10:28
    0 0
    buna, am 1,72 si 65kg, anul trecut ajunsesem la 55 de kg, intrun an de zile am reusit sa ajung la 65, nu stiu cum; acum merg la aerobic de o luna de zile (3 sedinte pe saptamana) nu mai mananc fast food, dulciuri, si tot nu reusesc sa slabesc. ce sa fac????
    ma gandeam sa iau clarinol si sa fac sport in continuare. ce parere aveti de clarinol, a mai luat cineva???
  •  
    • 750 mesaje
    29 Ian 2009, 10:57
    0 0
    buna hai ca si eu am fost in aceeasi situatie
    acum 10 zile m am hotarat sa slabesc. aveam 1.72 si 62 kg asa ca am zis dieta daneza
    nu am trisat cu nimik, exceptie- sapnac am amncat jumate si telina fiarta 2 bucatele ca e naspa rau. dupa 5 zile am slabit 3kg, dupa inca 3 zile inca 2 kg..deci cam in 8 zile 5 kg.. dupa 9 zile eu nu am mai respectat dieta pt ca ma dureau rinichii ..nu mai suportam ouale deci de 2 zile mananc cam ce e in dieta dar fara oua
    bafta
  •  
    • 44 mesaje
    29 Ian 2009, 11:20
    0 0
    eu sunt ndumerita de ce nu am dat nici macar un gram jos facand sport?? cica sportul te slabeste
  •  
    • 750 mesaje
    29 Ian 2009, 11:31
    0 0
    nici eu nu am slabit cu sport

ca sa slabesti asa tre sa consumi mamult decat mananci si eu nu prea ma omoram la sala
    oricum sala e un proces de durata
  •  
    • 1639 mesaje
    29 Ian 2009, 12:28
    0 0
    renunta in totalitate la: paine, dulciuri, fast food, prajeli de orice fel, sucuri carbogazoase...ultima masa la ora 18:00...mananca multe fructe...si vei reusi ...

mananca carne slaba: peste, curcan, pui...la gratar sau fierte...multe legume, crude sau fierte...branza degresata, iaurturi degresate; mananca multe salate....la inceput e mai greu, dar o sa vezi ca nu o sa intarzie sa apara rezultate
  •  
    • 1234 mesaje
    29 Ian 2009, 16:17
    1 0
    nu lua pastile, continua sa mergi la sala si sa mananci mai putin si sanatos, cum ti-a zis libelula.
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    29 Ian 2009, 16:38
    0 0
    bună,
    eu am slăbit cu sport dar în fiecare zi. poate ţi se pare exagerat dar nu este deloc. aerobic, cardio, exerciţii la saltea zilnic.
    în doi ani am dat jos 25 de kg.
    dacă nu slăbeşti şi totuşi faci sport înseamnă ca mai trebuie să reduci caloriile din mâncare.
    renunţă la micile gustări dintre mese, indiferent ce or fi. eventual un măr între micul dejun şi prânz. lasă vreo 4 ore răgaz între mese. bea apă multă.
    doar din micile gustărele de genul covrigei, pufuleţi, un cub de cioco, chips, chiar dacă ţi se pare ca mănânci numai câteva, poţi aduce un aport chiar de 1000 cal zilnic.
    renunţă la mezeluri. numai renunţând la ele în 4 luni am slăbit 4 kilograme.
  •  
    • 7673 mesaje
    29 Ian 2009, 19:48
    0 0
    incearca sa consulti si-un nutritionist,totusi ar fi trebuit sa se vada rezultate cat de cat
  •  
    • 2312 mesaje
    29 Ian 2009, 20:16
    0 0
    Catalina, ai incercat sa-ti contabilizezi cat mananci...sa vezi cam cate calorii consumi pe zi?
    Ai putea sa-ti calculezi necesarul caloric, cheltuielile energetice si apoi sa vezi daca tu chiar ar trebui sa slabesti.
    Daca faci un deficit de 500 kcal/zi, spre exemplu, ca sa slabesti 1 kg(adica deficit de 7000kcal) ar trebui sa tii cura peste 14 zile.(14 zile cu deficit de 500 kcal/zi)

In cazul in care chiar nu slabesti, desi ar trebui...e bine sa consulti un endocrinolog, sa nu fie vreo problema cu glanda tiroida.
    A....se poate intampla sa nu slabesti si atunci cand mananci PREA PUTIN sau PREA RAR.(pt ca iti scazi metabolismul)
  •  
    • 44 mesaje
    30 Ian 2009, 09:47
    0 0
    multumesc pentru sfaturi, am inceput sa mai reduc din mancare, am renuntat la sucuri, si incerc sa beau 2 litri de apa pe zi, dulciuri nu mananc deloc . sper sa reusesc asa. va tin la curent
  •  
    • 44 mesaje
    31 Ian 2009, 10:17
    0 0
    cam cate calorii trebuie sa mananci pe zi?
  •  
    • 689 mesaje
    31 Ian 2009, 14:04
    0 0
    Asta depinde de inaltime, greutate si varsta. Necesarul de calorii scade cu varsta si creste cu inaltimea si greutatea.
    http://www.bmi-calculator.net/bmr-calculator/metric-bmr-calculator.php Asta e un calculator, care iti spune cate calorii arzi pe zi, daca ai sta in pat toata ziua. La asta se adauga bineinteles toate activitatile fizice care le faci.
    Consumul de calorii mai depinde si de procentul de grasime din corp, in sensul ca 1 kg de muchi consuma mai multe calorii decat unul de grasime.
  •  
    • 333 mesaje
    31 Ian 2009, 23:39
    0 0
    Eu am inceput un test de slabire cu niste mici magneti. Daca dau rezultate, va spun si voua. Nu pot sa vorbesc despre ceva care nu am testat.
  •  
    • 2 mesaje
    1 Feb 2009, 23:34
    0 0
    buna te inteleg eu am avut de dat jos 14 kg si nu mi-a fost usor deloc pentru ca am incercat 1000 de metode sa slabesc si nici una nu a functionat.dar a venit si solutia.intr-o si ma uitam la tv la romantica la supravietuitorii cand au vorbit despre eximia un aparat .in fine au prezentat aparatul si nu stiu cum mi-a trecut prin cap sa sun la salonul care il detinea si sa imi fac o programare am zis sal incerc si pe acesta.vreau sa iti spun ca in 2 luni am scapat de kg nedoriite si de 10 cm in circumferinta si acum ma simt foarte bine deci se poate dar trebuie sa gasesti metoda potrvita si calitativa cu adevaratpentru mine eximia a fost solutia perfecta
  •  
    • 4 mesaje
    2 Feb 2009, 11:45
    0 0
    Eu ma gandesc ca poate esti in faza de plafon care are loc in orice cura de slabire( la un moment dat orice ai face nu mai dai jos deloc). Ar trebui sa schimbi ceva in dieta ta . Multa Bafta!!!
  •  
    • 4 mesaje
    2 Feb 2009, 11:47
    0 0
    Am uitat sa iti spun ca eu am folosit clarinol fara nici un rezultat.
  •  
    • 44 mesaje
    2 Feb 2009, 13:03
    0 0
    va pup, am inceput sa iau clarinol, si sa tin o dieta fara grasimi fara sucuri, beau fortat 2 litri de apa pe zi si fac sport in continuare si am dat 1,5 kg jos. nu stiu daca e de la dieta sau de la sport. va tin la curent o sa ma mai cantaresc lunea viitoare sa vedem daca mai dau ceva jos.
  •  
    • 27 mesaje
    9 Feb 2009, 01:09
    0 0
    catalina 30, vino pana la salon Maraviglia pentru a gasi impreuna o solutie de slabire mai rapida.
    http://www.maraviglia.ro/servicii.htm
  •  
    • 168 mesaje
    10 Feb 2009, 12:31
    0 0
    Daca ai incepu un regim alimentar de slbire si dupa o perioada abservi ca nu mai slabesti in ciuda sprtului facut si al alimentatiei corespunzatoare...asta e din cauza capabilitati corpului de a se adapta la orce mediu: bun -rau,rece-cald si cu mancare mai multa sau mai putina (din aceasta cauza si depozitarea de grasime pe care corpul o foloseste ca rezerva de energie)....

Ei cand ai observat ca nu mai arzi nimic ..o zi manaca normal...cu sosuri cu dulciuri .paine si orice iti place. In acest fel dai organismul peste cap (il pacalesti ) .urmatoarea zi cand incepi regimul e la fel ca si cum ai fi dinnou la inceput.
    Si faci asta decate ori e nevoie,...

succes!!