super slim...need some information pls
-
0 0buna fetelor.as vrea sa iau si eu super slim,dar nu stiu de unde sa fac rost.stau pe langa hala centrala.de unde iau?de la vreun magazin naturist sau de pe net?care-i diferenta.chiar vreau sa slabesc cateva kg.ast raspunsuri
-
buna. eu iau super slim de 10 zile, si am slabit 2,5 kg, si ma cantaresc in fiecare zi, in primele zile slabeam repede, dar acum mai greu mai am de dat jos 4 kg, sper sa reusesc. am cumparat pastilele de la farmacie, cred ca se gasesc la orice farmacie si costa 100 ron. dupa ce termin cutia si nu ajung la rezultatele propuse, o sa-mi mai iau una.
-
oare de ce nu ai voie să bei cafea şi alcool?!!!
pentru că aceste substanţe sunt metabolizate de ficat. la fel şi substanţele conţinute de aceste pastile. aşa că în locul efectului de dezintoxicare pe care orice proces de slăbire trebuie să-l facă în organism voi vă întoxicaţi mai rău.
dacă fumaţi, mai rău.
de dezechilibrele hormonale nici nu mai vorbesc. plus că aceste substanţe păcălesc metabolismul, îl fac să accelereze arderile dar numai atât cât sunt consumate. după ce renunţi, ai toate şansele să te îngraşi la loc poate chiar mai mult. -
delia, pt 5 kilograme sfatul meu prietenesc este sa nu te intoxici cu pastile, crede-ma ca nu exista o solutie ''minune'' , toate astea sunt gaselnite pentru a imbogati pe altii si pacaleli pentru creduli si pt cei....comozi

e posibil sa dai ceva jos dar cu risc??
iti intoxici si imbolnavesti organismul, pt ca in momentul in care intrerupi tratamentul pui dublu inapoi, scumpa !
daca esti gata sa renunti la tigari , alcool si.. ce mai scrie pe-acolo, de ce nu incerci mai degraba sa-ti schimbi stilul de viata intr-unul sanatos adica alimentatie sanatoasa si miscare si ai dublu avantaj...scapi de cele 5 kg nedorite si daca iti mentii obiceiul sanatos nu le mai pui inapoi, iar psihic te vei simti excelent, altfel vei vedea lumea si lumea pe tine
-
bună dimineaţa, mary
eu am dat jos în doi ani şi tocmai de aceea mă menţin şi acum. iarna mai iau 2 kg în plus. dar vara mă menţin la 50 cu sport în fiecare zi. dimineaţa o juma de oră mers pe jos pe urmă 45 min aerobic.
mănânc câte puţin din toate, în afară de mezeluri, carne porc, cârnaţi, unt, margarină.
dulce mai gust din când încând. mai ales cioco neagră.
niciodată nu asociez carnea cu cartofi, pâine orez sau paste. numai cu legume sau salate. orezul sau pastele intehrale le mănânc tot cu legume sau sos de roşii
totul ţine de obişnuinţă. în primele săptămâni e mai greu, după aia se obişniueşte organismul cu cantităţi mici de mâncare.
succes.