sali de aerobic/fitness - descriere

•  
    • 53 mesaje
    24 Ian 2009, 20:58
    0 0
    Buna fetelor ,
    Ma confrunt cu o problema cu care s-au intalnit multe dintre voi, cred eu.
    alegerea salii de sport. Si cum fiecare vrea sa mearga undeva unde sa se simta in siguranta, sa vina cu placere si sa gaseasca conditii multumitoare, cred ca ar fi util daca fiecare ar descrie sala la care merge si si-ar spune parerea despre ea.
    Incep eu. Am mers o perioada la Danger's Team in spate la magazinul Cocor. Conditiile erau bune, curat, in siguranta, dar ma enerva in schimb ca nu primeam cuseta sa-mi pun hainele. La un moment dat s-a redus programul de aerobic si din 5 zile pe saptamana se mai faceau numai 3. Asa ca a trebuit sa schimb pentru ca nu tot timpul ajungeam in zilele respective. O perioada am mers si la Saria, in zona Dimitrov. Era ok, cuseta pentru haine, dusuri, relativ curatel desi era la demisol, programe de aerobic f. bune, putin cam aglomerat (era problema mai ales cu stepperele). Acum trebuie sa schimb si Saria pentru ca mi-am schimbat locatia jobului si nu mai ajung in zona.
    Voi pe unde mergeti si ce aveti de comentat despre salile voastre?
  •  
    • 10876 mesaje
    24 Ian 2009, 22:42
    0 0
    ma, io am descoperit una bery fitnes, pe pantelimon, in spate la cimitiru armenesc.
    e ok, dimineata cind ma duc eu , la 8 si ceva, e liber, curat, ai un sa-ti pui boarfele.
  •  
    • 1639 mesaje
    26 Ian 2009, 13:50
    0 0
    eu am fost la o sala....unde nu mi-a placut deloc, era un vestiar de fete care avea 2 intrari...oricand ti se putea fura ce ai acolo mai ales ca nu erau dulapioare unde sa-ti pui lucrurile, dus nu aveam....

dar am fost la o sala unde pretul e adevarat ca a fost mult mai mult....iar din momentul in care mi-am facut abonamentul mi s-a dat o cheita de la dulapiorul meu....acolo imi puteam lasa ce doream...pantofii de antrenament....prosop...orice....vestiarul era mare....cu banci si cuiere....toaleta si chiuveta separat...iar cabinele de dus tot separat....din vestiar mai aveam intrare la sauna pentru fete....

sala era de ambele sexe dar aveau o multime de aparate, antrenor si tot ce iti trebuie...nu trebuia sa stai la coada....era multa lumina, multe oglinzi....foarte placut, iar muzica era pe masura si barul cu tot ce iti pofeste inima...
  •  
    • 54 mesaje
    26 Ian 2009, 14:25
    0 0
    buna,
    sunt si eu interesata in centru dar la niste preturi studentesti nu de fite
    mai ales daca ai si ceva kg sa nu te priveasca ca la zoo
    multumesc
  •  
    • 90 mesaje
    29 Iun 2010, 22:30
    0 0
    te sfatuiesc sa incerci asta!! http://sfaturi-utile.com/2010/06/26/sanatate-2/ce-exercitii-fizice-favorizeaza-arderea-grasimilor.html
  •  
    • 1 mesaje
    28 Nov 2010, 13:52
    0 0
    Pentru toti cei din zona Berceni ,incerca-ti MAKOGYM.
    Gasi-ti ceva imagini in "pozele mele".Pentru detalii www.makogym.ro
  •  
    • 7 mesaje
    15 Mar 2011, 21:06
    0 0

Doriti sa deschideti o sala de fitness, sa aflati tot ceea ce este nou in materie de fitness, dieta, activitati, antrenament, vizitati profitness.ro , un site pentru toti iubitorii de miscare!