hrana bio slabeste, cea cu E-uri umfla
-
0 0da, e adevarat.eu am probat.
devii, in primul rand constient de ce mananci.nu mai esti un automat obsedat de silueta, ci un om care are respect fata de trup.si vei vedea atunci minunea, devii cel care trebuie sa fii, trupul tau ia forma perfecta pentru tine.
pacat ca majoritatea sunt obsedati azi duar de forma nu si de continut.cum sa arati bine cu toate chimicalele care intra in tine prin hrana, medicamente si cosmetice chimice?ar trebui sa ne schimbam mentalitatea ca sa se schimbe ceva si in exterior. -
daca ar exista in romania 99% hrana bio si 1% cu E-uri fii sigura ca toti am consuma hrana bio, dar cand lucrurile stau exact invers..........
in cora spre exemplu, sunt fix 2 rafturi cu hrana bio...2 rafturi printre alte 100. Sa nu mai zic ca sunt mai mereu pline rafturile alea, avand in vedere ca si pretul produselor este de 3-4 ori mai mare decat al altor produse. -
Exista anumite produse care sint de preferat sa fie cunsumate numai daca sint bio : lactatele, carnea - in special de pasare si anumite legume si fructe. Eu am posibilitatea sa cumpar bio si, spre deosebire de Ro, pretul este putin mai mare, dar nici macar dublu la majoritatea produselor. Ro produce o cantitate destul de mare de produse bio, dar 90% din productie pleaca la export.
Pina la urma, o alimentatie sanatoasa nu tine neaparat de produse bio, ci de produse cit mai naturale - degeaba faci cartofi (bi
pai, in ulei bio, cu sare bio , rezultatul este un dezastru ptr organism. -
In Ro n-am prea vazut decat lactate bio.Cred ca exista si cereale bio..la plafare.Altceva nu cred ca am vazut.
In plus, la cat sunt de scumpe, putini isi permit sa adopte o alimentatie bio.
Eu una n-as consuma lactate bio atata timp cat puiul pe care-l consum e acela plin de hormoni de crestere.E unicul de pe piata si n-am de gand sa renunt la proteinele animale..
Dar o solutie buna si care nu ne rupe prea mult la buzunare ar fi sa cumparam mai multe produse de la tarani.